29 Φεβρουαρίου 2020

Angry Cats VS Dogs Funny Compilation 2017 !!!(Xαρακτηριστικά Στιγμιότυπα με τις Παιχνιδιάρικες Γατούλες

Ευαγγέλιο Κυριακής της Τυρινής - Προπατορικό Αμάρτημα - Ερμηνεύει ο Γέρ...(Απο τον Γέροντα Αθανάσιο η Ερμηνεία του Κυριακάτικου Ευαγγελίου,της Τυροφάγου.(1/3/2020)

Καθαρά Δευτέρα: Τι γιορτάζουμε, γιατί πετάμε χαρταετό και τρώμε λαγάνα;(Πνευματικα και Άλλα)Λόγος για την Καθαρά Δευτέρα.).

ΤΈνα αλλιώτικο Απόδειπνο...Πραγματικά συλλεκτικό...(Δεν έχεις ξαναδεί επί...(Σαρακοστιανά και Άλλα.2.Προετοιμασία για την Μ. Σαρακοστή)Απόδειπνο με Υποτίτλους

Ομιλία για την Αγία Ευδοκία(....και Άλλες ΟΜΙΛΙΕΣ για την Αγία,με τον π.Αντώνιο Χρήστου.)

Αβοκάντο από κουκούτσι 4 μήνες μετά.(Χρήσιμα και Ωφέλιμα.)

Άγιον Όρος • Σιμωνόπετρα • Παράκληση Mount Athos • Paraklesis(Προετοιμασία για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή.2.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.Καλή ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ,να Έχουμε.

π. Ελπίδιος: Οι επίγειοι άγγελοι του Θεού(Συμβουλές και Νουθεσίες απο το Γέροντα π.Ελπίδιο.)

Η μετάνοια της Ευδοκίας που έγινε Αγία(OMOΛΟΓΙΑ για την Αγιοποίηση της Αγίας)

Απολυτίκιο Αγ. Ευδοκίας - 1 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Αγία Ευδοκία - 1 Μαρτίου - Βίοι Αγίων(Kαθημερινό Εορτολόγιο)

28 Φεβρουαρίου 2020

Γαυροκεφτέδες με ούζο από τη Θεσσαλονίκη(Μιας και Είναι Εβδομαδα Ψαροφαγίας,κατι πρωτότυπο για μένα,Γαβροκεφτέδες,μιας και ο Ολυμπιακός Προκρίθηκε με το Σπαθί του χθές.)

Gatti pazzi - PROVA A NON RIDERE ( Compilation April 04.2017 )(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις Παιχνιδιάρικες Γατούλες.2)

50 Greatest Pieces of Classical Music - Mozart, Beethoven, Bach, Chopin..(Μουσική Διαμαρτυρία για την Ύποπτη Στάση του Πολεμοχαρή και Αχόρταγου Σουλτάνου Ερντογάν,προς την Ευρώπη με το Άνοιγμα των Συνόρων).ΕΛΛΑΔΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

π. Ελπίδιος: Δικαιολόγησε με αγάπη(ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ και ΑΛΛΑ.)

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΑΛΙΑΔΩΡΟΣ ΑΙΝΟΙ ΤΥΡΙΝΗΣ ΤΡΙΩΔΙΟΥ 2012(Υμνοι της Κυριακής του Τριωδίου).

Απολυτίκιο Αγ. Κασσιανού - 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(Εορτολόγιο Καθημερινό.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

✅ Πείτε αντίο στα γυαλιά σας: Η σπιτική συνταγή που βελτιώνει την όραση ...(Χρησιμα Ωφελιμα και Υγιεινα.2)

Συγκλονιστική μαρτυρία του Στρατιωτικού Ιερέα πατήρ Κομνηνού Βράνη.(Και τα Ρασα μπροσταρηδες στον Αγωνα Αριστερα παρακλαδια της Μυτιληνης και Οχι μονο.Ο Παπα Βρανης ξεσπαθωνει Συγχαρητηρια Παπα Βρανη,Αγαπητε μου Συνφοιτητη.Η Ελλαδα ηταν και θα Παραμεινη Ορθοδοξη Χριστιανικη Χωρα και Ελευθερη.)Καλημερα Φιλες και Φιλοι μου.Καλο Τριημερο.

27 Φεβρουαρίου 2020

Αστείες Γάτες Και Γατάκια Meowing. Συλλογή [HD](Χιουμοριστικό Στιγμιότυπα με τις Παιχνιδιάρικες Γατούλες.)Καληνύχτα Φιλες και Φίλοι μου.Καλό ξημέρωμα.

\Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ 1981(Διάλλεξα δυό απο τα τελευταία Έργα του Κώστα Βουτσά μετα τον Ξαφνικό Αλλά Αναμενόμενο Χαμό του,μετά την Επιδείνωση της Υγείας σου.Αιωνία η Μνήμη σου Κώστα.

Πεντανόστιμη Τούρτα Καραμέλα σε 5 λεπτά - Caramel Mousse Cake in 5'(Το Επιδόρπιο για το Αυριανο Μεσημεριανό σας.)

το

ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ(Μουσική Χαλαρωσης μέχρι το Επόμενο Θέμα.2.)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

Μεταφύτευση αβοκάντο μετά το χειμώνα(Χρήσιμα και Ωφέλιμα.2.)

Απολυτίκιο Αγ. Βασιλείου του Ομολογητού - 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(YMNOI kai AΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Όσιος Βασίλειος - 28 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων(Καθημερινό Εορτολόγιο)

ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ (ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΦΑΤΣΕΑ)Μάθε Παιδί μου... Γράμματα,Αλλά Φατσέα,Για να ηρεμήσουμε λίγο απο τις Χουντικές Επιτάξεις και τα Σκλαβοπάζαρα των Μ.Κ.Ο.

Δευτέρα Παρουσία: Γιατί δεν πρέπει να την φοβόμαστε(ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ και ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ.)

26 Φεβρουαρίου 2020

Αστείο Γάτες Και Γατάκια Meowing 2016(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις Παιχνιδιάρικες Γατούλες)Καλο Μεσημέρι Φίλες και Φίλοι μου.

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ(με γράμματα)Χαλάρωση μετά το ξύλο που "μας Φόρτωσαν" Οι Αστυνομικοί Κατ Εντολή απο την Νόμιμα Εκλεγμένη Κυβέρνηση,διστυχώς του Κ.Μητσοτάκη,Δημιοκρατικά και καθόλου με Αρμόζουσα Συμπεριφορά,απο τους Ελληνες Αστυνομικούς,σε Έλληνες Πολίτες.Έβαλα Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο,με Υποτίτλους,για Πνευματική Χαλάρωση,και Θερμή Παράκληση στην Υπεραγία μας Θεοτόκο για τις ημέρες Ταπείνωσης Προσευχής και Νηστείας,που μας Φέρνει η Περίοδος του ΤΡΙΩΔΙΟΥ,στην Αγία και Μεγάλη Σαρακοστή,Εμάς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς,Με μια Θερμή Παράκληση,για Προστασία του Ορθόδοξου Πληρώματος Ειδικά, απο Παντός Κινδύνου,Εσωτερικού και Εξωτερικού Ευρισκομένου,Αλλόδοξου στην περίπτωση Κινδύνου,που μας Επέβαλαν δυστυχώς βιαίως οι Κυβερνώντες..)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα .

Ψαρομπιφτέκια στο φούρνο - olivemagazine.gr(Ημέρες Ψαροαγίας Συνέχεια,για το Αυριανο Μεσημεριανό σας Πιάτο.)

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία -- Αλλαγή ΦΡΟΥΡΑΣ - Εύζωνες(Για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ.)

Lion Vs Tiger(Καλιτερα Απο τα Άγρια Θηρία του Κυνοβουλίου,και της Ψευτοπολιτικής.)

Όλα για τους αλλοδαπούς! Μέχρι 1590 ευρώ μηνιαίως δίνει το υπουργείο μετ...(Τους "Χρυσώνουν" για να μας Ισλαμοποιήσουν.Δέστε τα Χάλια των και αυτών που κόπτονται για Ανθρωπισμό και Ανθρώπινα δικαιώματα.Μετά μου λέτε για ΚΟΥΛΗ.Και ... Αυτός Πιόνι της Παγκοσμιοποίησης Είναι,Όπως και Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ..!.).Διώχτε τους Όλους Όσο Είναι Νωρίς.

Απολυτίκιο Αγ. Προκοπίου του Δεκαπολίτου και Ομολογητού - 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(Καθημερινό Εορτολόγιο)

25 Φεβρουαρίου 2020

Ψάρι πλακί !!!(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας Πιάτο.Είπαμε Βδομαδα Ψαροφαγίας και τυροφαγίας,μετα,Πάππαλα,ως το ΠΑΣΧΑ.)

π. Ελπίδιος: Πως μας έπλασε ο Θεός(Πνευματικά και Άλλα.2 Με τον π.Ελπίδιο)Καλησπέρα Κύριες και Κύριοι των blokspot.

Ο ΒΙΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ(Καθημερινό Εορτολόγιο)

Αγία Φωτεινή η Σαμαρείτιδα - 26 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων(ΟΜΙΛΙΑ του Γέροντα π.ΑΘανασίου.)

ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΣ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Απολυτίκιο Αγ. Πορφυρίου - 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Όσιος Πορφύριος ο Επίσκοπος Γάζης - 26 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων

Νηστεία Τριωδίου (Απόκρεω, Τυρινής) και Μ. Τεσσαρακοστής. Πως προετοιμαζ...(Περί Νηστείας Λόγοι.Με Υποτίτλους)

사자 vs 코뿔소 엄청난전투! Lion vs Rin(Μητσοτακη και Μυταρακη και Αλεξη στο τελος η Ορθοδοξια θα κερδισει και Εσεις θα Πατε για Μουστο.)Καλο Μεσημερι για Ολες και για Ολους.

24 Φεβρουαρίου 2020

Παρακλητικός κανών εις τον Αρχάγγελο Μιχαήλ Πανορμίτη.(Για Όλες και για Όλους.Μεγάλε Ταξιάρχα Πανορμίτη,Πρέσβευε Υπερ ημών των Αμαρτωλών.)Καληνύχτα Συνέλληνες.Καλό ξημέρωμα.Ο ΘΕΟΣ να βαλλει το Χέρι του,και οι Άγιοι Αρχάγγελοι να μην Επιτρέψουν την Αλλοίωση του Ορθόδοξου Χριστιανικού Πληθυσμού στην Ελλάδα μας.

Vier weiße Löwenbabys mit ihren Eltern im Zoo Magdeburg 25 02(Τα Άσπρα λιοντάρια τρωνε...βραδυνό.)Καλησπέρα σε Όλες και σε Όλους.

φιλέτο βακαλάος γιαχνί(Μπήκαμε στην ΤΥΡΙΝΗ Εβδομάδα,και Αρχίζουμε την Ψαροφαγεία.Μπακαλιάρος Γιαχνι και Πάμε...)Καλησπέρα.Καλή Βδομάδα.

Tigers kill bear - Tigers attack wild boar and deer - Tiger vs lion easy...(Τίγρης με Αρκούδα.Λίγο από Ζούγκλα..2.)

π. Ελπίδιος: Να αγωνιζόμαστε με χαρά(Πνευματικές Συμβουλές απο τον Γέροντα Ελπίδιο)Kαλό Απόγευμα.

Άγιος Ταράσιος 25 Φεβρουαρίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ,με Υποτίτλους.)

Άγιος Ταράσιος - 25 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων(Εορτολόγιο Καθημερινό.)

23 Φεβρουαρίου 2020

ΜΗ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΙΩΠΕΣ...(ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ.)Δέστε το Βιντεάκι και Καληνύχτα .Καλό Ξημέρωμα.Καλή Βδομάδα να μας δώσει ο Καλός Θεούλης για Όλους.Μη ξεχνάμε,Ο Γολγοθάς Φέρνει την Ανάσταση.Καλή Δύναμη Συνέλληνες.

Mr Bean Goes SWIMMING | Mr Bean Funny Clip | Classic Mr Bean(mr Bean και η ξεκαρδιστική Ταινιούλα της Κυριακής)

Κώστας Μουτζούρης για το προσφυγικό-μεταναστευτικό(OXI AΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ Απέλαση του 90%.Διώξτε τις Μ.Κ.Ο.,και τούς ΛΑΘΡΟ..Ακούστε τον Περιφεριάρχη τι Έιχε πει πριν 4 Μηνες στο Περιφ.Συμβούλιο.Αποσυμφορείστε τα Νησιά και την Ελλάδα.)Καλησπέρα Συνέλληνες,και ΘΕΟΣ Βοηθός.Για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.

Ο Κανέλος ψάχνει το γάλα του.(Χιουμοριστικό Διάλειμα με τις Παιχνιδιάρικες Γατούλες.2)

24 Φεβρουαρίου: Πρώτη και Δεύτερη εύρεση της Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου ...(Eορτολόγιο Καθημερινό.)

Παραδόσεις και Θαύματα του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου και Βαπτιστή(ΥΜΝΟΙ και ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ)

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ....." Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου(ΥΜΝΟΙ και ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ.2.)

Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος - 7 Ιανουαρίου - Βίοι Αγίων(ΟΜΙΛΙΑ του Γέροντα Αθανασίου,για τον Άγιο.)

Απολυτίκιον Α' και Β' Εύρεσις Τίμιας Κεφαλής Αγίου Ιωάννου Προδρόμου και...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Α' και Β' Εύρεση Τιμίας κεφαλής του Αγίου Προφήτου, προδρόμου και βαπτισ...(Καθημερινό Εορτολόγιο,με Υποτίτλους.)

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ(με γράμματα)Ημέρες Δύσκολες,και Ώρες περναει η Ελλάδα μας.Χιλιάδες Ψυχές, Από Ασυνήδητους Δουλέμπορους,Η Αλλοιώς Μ.Κ.Ο.Φέρνουν Ειδικά στα Ελληνικά Νησιά μας,και στην Ελλάδα μας γενικά, για να θυσαυρίζουν Οι Όλιγοι Κολήγοι του 2020,Δυστυχώς.Η Ελλαδα μας Ασφυκτιά μπροστα στίς Ορδές των Μουσουλμάνων,που Περνούν και θα Περνούν ασταμάτητα τα Συνορα μας,γιατί Έτσι Είναι το Σχέδιο της Παγκοσμιοποίησης.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.Σταματήστε Εδώ και τώρα το κακό που παει να γίνει στην Χώρα μας και Εθελοτυφλούν οι Κυβερνώντες,λόγω Συμφέροντος.Ο μοναδικός που μπορεί να σταματίσει Κάτι τέτοιο Είναι μόνο Ο ΘΕΟΣ,και Οι Άγιοι μας.Ειδικά τα τάγματα των Αγίων Αγγέλων.Έχουμε Εμείς Οι Λέσβιοι Ειδικά,Έναν Προστάτη και Βοηθό τον Αγιο Αρχιστράτηγο Μιχαήλ,(ΤΑΞΙΑΡΧΗ)ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ,και Όχι μόνον,Αλλά και σε Άλλα Ελληνικά Νησιά.Τον Φύλακα Άγγελό μας.Οχι μόνο του Μανταμάδου,Αλλά και Όλου του Νησιού,και Όλης της Ελλάδας.Οί Ορδές των Μουσουλμανοπροσφύγων Είναι Προ των Πυλών των Χωριών μας,Προωθούμενοι απο Ελληνικά Χέρια την Φορά Αυτή,Δυστυχώς..Μια Θερμή Ιερά Παράκληση στον Αρχιστράτηγο μας,να σταματήσει τίς ροές,και τα Μ.Α.Τ.)Καλό Απόγευμα Συνέλληνες και ΘΕΟΣ Βοηθός..Ο ΘΕΟΣ Μαζί μας ,Κανείς Εναντίον μας.

Мы с тобой одной крови - человек и тигр. Тайган. Tigress believe her hum...(Βάλτε μιά Τίγρη στο Σίτι σας Παρά Έναν Ισλαμιστη,Φανατικό Μουσουλμάνο.Δυστυχώς Αρκετοί ξεπουλάνε την Χώρα τους,Αριστεροί δεξιοί για το Χρήμα.Βρε στην Άλλη ζωή δεν περνάει τίποτα.Το ξαναέγραψα.Σήμερα Ειναι της Απόκρεω,Είπε το Ευαγγέλιο της Κρίσεως,το Ακούσατε...?Ξέρω δεν Πιστευετε σε Τίποτα.ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΛΑΘΡΟ)Μεταναστευτικές Δομές στην Λέσβο,ΠΑΝΤΟΥ.ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝΕ ΜΥΤΑΡΑΚΗ να μην Υποκύψετε..)Καλό Απόγευμα.Καλή Τυρινή Εβδομάδα

22 Φεβρουαρίου 2020

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ(Ευχαριστήριες Προσευχές Πριν την Κατάκλυση.2.)

Χοιρινό λεμονάτο Επ. 29 | Kitchen Lab TV(Για το Αυριανο Μεσημεριανό σας Πιάτο,την Τελευταία της Κρεατοφαγίας.)Καλό Βράδυ.

ΛΥΧΝΟΣ TV- ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΩ(Ερμηνεία του Ευαγγελίου της Κυριακής των Απόκρεω απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ.Χρυσόστομο.)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

Gatti pazzi �� Cani pazzi �� Prova a non ridere(Χιουμοριστικό Διάλλειμα με τις Παιχνιδιάρικες Γατούλες.2.)

π. Ελπίδιος: Κυριακή της Απόκρεω (Ματθ. κε' 31-46)Αλλες ΟΜΙΛΙΕΣ,με τον π.Ελπίδιο Βαγιαννάκη,για την Κυριακή των Απόκρεω.)

Ομιλία μητρ. κ. Ανθίμου την Κυριακή της Απόκρεω 23-2-2014 στον ναό Αναλή...(ΟΜΙΛΙΑ του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης π.Ανθίμου για την Αυριανή Μέρα.)

Ευαγγέλιο Κυριακής των Απόκρεω - Ερμηνεύει ο Γέροντας Αθανάσιος(Καθημερινό Εορτολόγιο)

Καταβασίες της Αποκρέω ΄΄ Βοηθός & σκεπαστής΄΄ Θανάσης Δασκαλοθανάσης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

21 Φεβρουαρίου 2020

Μάριος Δομουχτσής - ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ (10-04-2016)Προσευχές για Όλες και για ΄Ολους τους προκεκοιμημένους Αδελφούς μας απο την Αθήνα ως την ΛΈΣΒΟ ΜΑΣ,την Επίσης Πολυβασανισμένη,μετά Σάμο και Χίο.δηλαδή σε Όλα τα Νησιά που Ανέφερα σε Όλα τα ιστολόγια του f.b.Στην Σαντορίνη.Πάρο,Κεφαλονιά,Θηρασιά,Κάλυμνο,Αγκίστρι,Ρέθυμνο,Ερέτρια,Λέσβος.Αιωνία η Μνήμη των Κεκοιμημένων Αδελφων μας.Ειδικά θα Αναφερθώ στους Άμμεσους Συγγενείς,Φίλους και Συγχωριανούς μας,στούς,Ειρήνη,Γεώργιο,Ιφιγένεια,Γεώργιο,Μιχάλη,Παναγιώτη,Ευστρατιου,Κωνσταντίνου,Αναστασίας,Μαρίας,Προκοπίου,Αντωνίας,Άννας,Γεωργίου,Φωτίου,Αλεξάνδρου,Παναγιώτου,Παναγιώτου,Παναγιώτου.Όλων των Συγχωριανών,και Φίλων απο το 1950 μεχρι και το 2020,που Έφυγαν Είτε Αργά,Είτε Νωρίς,να Είναι Όπως Προείπα,Αιώνία η Μνήμη τους.Ο ΘΕΟΣ να τους Συγχωρέσει και να τους Αναπαύσει.Δείτε το Βιντεάκι το δρόμο που Ακολουθεί η Ψυχή μετα Θάνατον..)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλό Σαββατοκύριακο.Ο ΘΕΟΣ,να τούς κατατάξει ,Όλους τους Προκεκοιμημένους Αδελφούς ,σε Χώρα ζώντων.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕΣ(Χαλάρωση με Μουσική που σε Ανεβάζει στα Ουράνια.)

Γατάκια(Χιουμοριστικό Διάλειμα με τις Παιχνιδιάρικες Γατούλες)

✅ Πώς να καθαρίσετε τα νεφρά σας με φυσικό τρόπο(Xρήσιμα και Ωφέλιμα.2.)

Ομιλία στο Ψυχοσάββατο 2019(ΟΜΙΛΙΑ για τα Μνημόσυνα απο τον π.Αντώνιο Χρήστου.)

ΕΛΕΗΣΕ ΜΕ Ω ΘΕΕ(Απογευματινές Νότες Προσευχής και Περισσυλογής.)

22 Φεβρουαρίου: Ψυχοσάββατο - Τι συμβολίζουν τα υλικά για τα Κόλλυβα(Ψυχοσάββατο Αύριο.Το Πρώτο Ψυχοσάββατο,Είναι πριν της Κρίσεως(Κυριακή των ΑΠΟΚΡΕΩ).Το Άλλο Είναι του Καλοκαιριού.)

Ντοματοκεφτέδες - Γεύση και Οικονομία(Για το μεσημεριανο σας Μενου.)Καλο μεσημερι Συνελληνες.Καλο Σαββατοκυριακο.

20 Φεβρουαρίου 2020

ΝΥΧΤΑ ΣΚΕΠΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ(Σημερινός Επίλογος.)ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»(Εθνεγερτήριο Σάλπισμα για τα Ξεπουλήματα των Ψευτοπολιτικάντιδων Σύριζα και Ν.Δ.)Καληνύχτα και Καλό Ξημέρωμα,μετα την Χαλαρωτική Μουσική για το Αποψινό Φινάλε.

Καταπληκτικό γλυκό ψυγείου με γιαούρτι! | ENG SUBS | kritonas alexia(Το Γλυκό του Σαββατοκύριακου και της Τυρινής.Υπάρχουν ανάλογες Συνταγές και στα(2) blokspot.)Καλό Βράδυ Φίλες και Φίλοι μου.

☑️ φύτεμα λεμονιάς - lemon planting - how to - �� - unbelievable trick ��Χρήσιμα και Ωφέλιμα.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Αιτείτε, και δοθήσεται ὑμῖν...(ΕΥΧΕΣ και ΠΑΡΑΙΝΕΣΣΕΙΣ.2)ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Firostefani, Santorini, Greece(Η Σαντορίνη που Αγάπησα.Φηροστεφάνη.Η Φωτοβιντεοπεριήγηση Συνεχίζετε..)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

Άγιος Ευστάθιος Αρχιεπίσκοπος Αντιοχείας - 21 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων(Kαθημερινό Εορτολόγιο)

ΑΠ'ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΟΥ(Μουσικές που σε Ανεβάζουν στα Ουράνια.2)

.2

Απολυτίκιο Αγ. Ευσταθίου - 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Trate de no reírse - Videos divertidos de gatos y perros #44(Τα Παιχνιδιαρικα Γατακια Εν δρασει.Χιουμοριστικα Μεσημεριατικα Στιγμιοτυπα.2.)

19 Φεβρουαρίου 2020

ΑΓΝΗ ΠΑΡΘΕΝΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ(Πρωινη Προσευχη προς την Θεοτοκο,μιας και Πλησιαζουμε προς την Αγια και Μεγαλη Σαρακοστη.)Καλημερα Φιλες και Φιλοι μου.Καλη Τσικνοπεμπτη.

Ποια η δύναμη της νηστείας; | Ρωτήστε τον Γέροντα(Το Είχα Προαναγγείλει,στο Προηγούμενο Βιντεάκι.Οι Ωφελιμότητες της Νηστείας,και Ψυχικά και Σωματικά.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Καλή ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ.

Τσικνοπέμπτη: Τι γιορτάζουμε και γιατί ψήνουμε κρέας;(ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ,Αύριο.Τί Είναι η Τσικνοπέμπτη...?Δείτε και Ακούστε τον Γέροντα Νεκτάριο)

(

Εύκολο & Δροσερό Γλυκό Ψυγείου (Το γλυκό που μάγεψε το internet) - Vanil...(Η Γλυκοσυνταγή της ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ.)Καλό Βράδυ Φίλες και Φίλοι μου.)

Τα Ψυχοσάββατα(Μιά Βδομάδα πρίν την Απο(Κρια),το Σάββατο Είναι Αφιερωμένο στίς Ψυχές,σε Όσους Έφυγαν Πρόωρα Ειτε Κανονικά.ΤΟ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ πριν την Εβδομάδα της Τυρινής.Δείτε και Ακούστε Περισσότερα.)Καλησπέρα ΟΜΑΔΕΣ μου.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ(Όλοι μπρόστά στον Κοινό Αγώνα Ειμαστε Ενωμένοι,για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.)Ολιγόλεπτο Μουσικό Διάλλειμα.2)

Απολυτίκιο Αγ. Λέοντος Επισκόπου Κατάνης - 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Άγιος Λέων ο Επίσκοπος Κατάνης - 20 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων(Καθημερινό Εορτολόγιον)

unset in Thirassia with SantoriniExperts(ΘΗΡΑΣΙΑ:Η Παρεξηγημένη και Παραμελλημένη.2.)Καλό Απόγευμα Κύριες και Κύριοι των blokspot.

18 Φεβρουαρίου 2020

Όρθρος & Θεία Λειτουργία - Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας - Ζωντανή Σύν...(Απο τον Ιερο Ναο της Αγιας Φιλοθεης σε Ζωντανη μεταδοση)Καλημερα Ελλαδα.

✅ 10 φυτά που αλλάζουν εντελώς τις ατμoσφαιρικές συνθήκες και δημιουργού...(Χρήσιμα και Ωφέλλημα.)Αν και τα ξαναανέβασα,Αξίζει να τα Έχετε Σπίτι σας

Santorini - Thirassia/Therasia - Manolas (Greece)H Σαντορίνη και η Θηρασιά.Τα δυό ΝΗΣΙΆ Που Έζησα απο το 2002-2007.Καλησπέρα για Όλες και για Ολους

H

22 Νοεμβρίου - Οι Άγιοι Φιλήμων, Άρχιππος, Ονήσιμος και Απφία(Καθημερινό Εορτολόγιο)

Απολυτίκιο Άγ. Φιλήμων, Άρχιππου, Ονησίμου και Απφία - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Απολυτίκιο της Αγ. Φιλοθέης - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

19 Φεβρουαρίου: Αγία Φιλοθέη η Αθηναία - Το πλουσιοκόριτσο που έγινε Μοναχή(Kαθημερινό Εορτολόγιο)

Άγιος Άρχιππος ο Απόστολος - 19 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων(ΟΜΙΛΙΑ του Γέροντα Αθανασίου για τον Άγιο..)

Μετα-Πατερική θεολογία & Συμφωνία των Πρεσπών σε άμεση σχέση.(Σκέψεις γύρω απο την Καάπτυστη Αυτή Συμφωνία,και σε Θεολογικό Επίπεδο.,Απο το Θελόγο Καθηγητή Ρωσσόπουλου Ευάγγελου)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

17 Φεβρουαρίου 2020

Λαγάνα Τραγανή Αφράτη και Σουσαμένια!(ΧΡΗΣΙΜΑ και ΚΑΘΑΡΟΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ.)

Τέλειο μοσχαράκι Λεμονατο! | ENG SUBS | kritonas alexia(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας Γεύμα,με την Εναλλακτική σας λύση.)

(

Στα μικρονήσια του Ανατολικού Αιγαίου(....Απομεμακρυσμένα που Ίσως δεν ανακάλυψε ο Ερντογάν.Μήπως πρέπει να σκεφτούν και τα Γιούρα για τους Λαθρομετανάστες...?ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΤΣΙΠΡΑ ΑΚΟΥΤΕ..?Η Θα βρεθείτε στα Ξερονησια και θα λέτε Στερνή μου Γνώση να σε Είχα Πρώτα.Όσο σας Παίρνει Ακόμα.)

Άγιος Λέων Πάπας Ρώμης - 18 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων(Εορτολόγιο Καθημερινό)

Άγιος Λέων Πάπας 18 Φεβρουαρίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)Με Υποτίτλους Απολυτίκιο.

The Pink Panther in "Trail of Lonesome Pink"(και....με ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑ.για τον Ιδιο λογο.Ο κ.Κύτελης θα Προστατέψη την Μυτιλήνη μας.Γενικά την Ορθοδοξια και Ειδικα τις Εκκλησιες και τους Πιστους απο Επικείμενη Ισλαμική Εισβολή...?)Καλημερα Φιλεορτο Κοινο και Οχι μονο.Καλο μεσημερι.Καλη Βδομαδα.

16 Φεβρουαρίου 2020

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ(με γράμματα)Αν και τοχω ξαναβάλλει,το ξαναβάζω για Καληνύχτα.(Η Μικρή Παρακληση.Καληνύχτα Καλό ξημερωμα.Καλή Βδομάδα για Όλες καιγια Όλους)

I due della legione (1962)Η Ταινεία γέλιου της Κυριακής.

ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΓΑΤΕΣ(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις Παιχνιδιάρικες Γατούλες.2.)

Χοιρινές μπριζόλες λεμονάτες στον φούρνο | Kitchen Lab by Akis Petretzikis(Ιδανιλές Λύσεις του Άκη για την Δευτέρα μια βδομάδα πριν την Τυρινή.Δέστε την Συνταγή.)

05.11.2017 - Ακολουθία Καθαγιασμού Αγίου Μύρου - Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Θεσσ...(Είπαμε στον Gyrologo1950 για τα Μνημόσυνα,στην ellasorthodoxia θα Ασχοληθούμε με το Άγιο Μύρο,τον Καθαγιασμό του Αγίου Μύρου στον Αγιο Δημήτρη Θεσσαλονίκης)

Ζωντανή ηχογράφηση Σχολής Βυζ. Μουσικής "ο Άγιος Θεόδωρος ο Βυζάντιος"(ΥΜΝΟΙ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ)

Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ(Καθημερινό Εορτολόγιο)

(

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

ΛΥΧΝΟΣ ΤΟΙΣ ΠΟΣΙ ΜΟΥ Ο Άγιος Νεομάρτυς Θεόδωρος, ο Βυζάντιος (17 Φεβρουα...ΟΜΙΛΙΑ του π.Ανανία Κουστένη,για τον Άγιο.)

✅ Τσάι Μαϊντανού : Καθαρίζει Σχεδόν Άμεσα τα Νεφρά σας. Μάθετε πως Φτιάχ...(Χρησιμα και Ωφελλιμα.)Καλο μεσημερι Φιλες και Φιλοι μου..

15 Φεβρουαρίου 2020

Ευαγγέλιο Κυριακής ΙΖ' Λουκά: Η Παραβολή του Ασώτου Γιου - Ερμηνεύει ο Γ...(Άλλες ΟΜΙΛΙΕΣ.για την Κυριακή του Ασώτου Ερμηνεία του Ευαγγελίου απο τον Γέροντα Αθανάσιο)Καληνύχτα Φίλες και Φίλοι μου.Καλό ξημέρωμα.

Κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας | Kitchen Lab by Akis Petretzikis(και για το Αυριανό Μεσημεριανό σας Πιατο,Απο τον Άκη.)

✅ ΥΓΕΙΑ: Πείτε αντίο στον βήχα, το άσθμα, τη βρογχίτιδα και τις λοιμώξεις!(Φλεβάρης Μάρτης Οι Εποχικές Γρίπες Σαρώνουν.Χρήσιμα και Ωφέλιμα λοιπόν,και Άς Κάνουμε και καμμιά Προσευχή.)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι.

Ουράνιοι Ύμνοι | ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ | Δ.Παπαγιαννόπουλος(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Trate de no reírse - Videos divertidos de gatos y perros #29(Χιουμοριστικό Διάλλειμα με τις Παιχνιδιάρικες Γατούλες.2.)

π. Ελπίδιος: Τα σημάδια της αγάπης στο γάμο(ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ και ΑΛΛΑ.Συμβουλές και Νουθεσίες απο τον Γέροντα π.Ελπίδιο.)

(

Παραβολή του ασώτου ή του φιλευσπλάγχνου πατρός(ΟΜΙΛΙΑ του Γέροντα Μωυσή του Αγιορείτη,για την Αυριανη Παραβολή.)

Η ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ(Η Παραβολή του Aσώτου για Παιδιά)

16 Φεβρουαρίου: Η Παραβολή του Άσωτου Υιού( Το Ευαγγέλιο της Κυριακής,του Ασώτου Υιού.)Καλο Απόγευμα Φίλες και Φίλες μου.

14 Φεβρουαρίου 2020

60' Ελλάδα Ελαφόνησος-Κύθηρα-Αντικύθηρα 12/06/13(Η ΦωτοΒιντεοπαρουσιαση στα Ελληνικοτατα Νησια μας Συνεχιζεται.Καλημερα....

Πως θα ζήσω αν δεν πάρω την κάρτα του πολίτη;(Πρωινοι Προβληματισμοι.)Καλημερα Φιλες και Φιλοι μου.Καλο Σαββατοκυριακο.

Μαμ στη ταβέρνα Καντούνι στη Θηρασία(Η ΦΩΤΟΒΙΝΤΕΟΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΑ Ελληνικόταστα ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λαζάνια με κιμά | Kitchen Lab by Akis Petretzikis(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας Πιάτο.Είπαμε Εβδομάδα Κρεοφαγίας αλλά το πολύ το κρέας βλαπτει)Καλό Βράδυ.

πανηγυρι Προφητη Ηλια Αγιασου 2015 2 απο 9(ΗΘΗ και ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΜΑΣ)

Trồng Tỏi không còn là khó đối với những người chưa có kinh nghiệm làm v...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα Χωρίς Λόγια.2.)

(

Της μετανοίας άνοιξον μοι πύλας ζωοδότα | ΤΡΙΩΔΙΟΝ(ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ και ΆΛΛΑ)Παράλληλα με την Περίοδο που βαδίζουμε,του Τριωδίου και της Μ.Σαρακοστής)Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι

Baby Kitten Doesn't Want a Bath From Mama(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις Παιχνιδιάρες Γατούλες)

Ο Άγιος Άνθιμος της Χίου(Εορτολόγιο Καθημερινό)

Βίος του αγ. Ονησίμου. Σχέση δούλου & ελεύθερου. Άγ. Αυξέντιος(OMIΛΙΑ του Καθηγητή Θεολογίας κ.Ευάγγελου Ρουσσόπουλου,για τον Άγιο)

Απολυτίκιο Αποστόλου Ονησίμου - 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Άγιος Ονήσιμος - 15 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων(Εορτολόγιο Καθημερινό)

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ(Για τους Ορθοδοξους Χριστιανους και Οχι μονον.)Καλιημερα Συνελληνες

Πάμε Ελλάδα επεισόδιο 47 - Σάμος(Η ΦωτοβιντεοΠαρουσιαση στα Ελληικοτατα Νησια μας που τα Ισλαμοποιουν σιγα σιγα,Σιγα Σιγα,Συνεχίζεται.)Καλημερα Φιλες και Φιλοι μου.

13 Φεβρουαρίου 2020

Ηρεμιστικό της ψυχής μας !! Προσευχή στον Θεό Πατέρα ''Κύριε των δυνάμεων''(Είμασται στον Προθάλαμο της Αγίας και Μεγάλης Σαρακοστής.Θα τα Ακούμε απο την Καθαρά Δευτέρα και μετά,ΣΥΧΝΌΤΕΡΑ.Για Όλους μας.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα Φίλες και Φίλοι μου.Ο ΘΕΟΣ μαζί μας

«Χριστέ µου, φώτισέ µε καὶ ἄλλαξέ µε» Ὁµιλία Ἀρχιµ. Ἀνδρέα Κονάνου(Λογια Πνευματικά για Κάθε Ορθόδοξο Χριστιανό.)

Τρελές Γάτες Παιχνιδιάρες(Χιουμοριστικό Διάλλειμα με τις Παιχνιδιάρικες Γατούλες)

Φακές Σούπα | Kitchen Lab by Akis Petretzikis(Φακές Σούπα απο τον Άκη για το Αυριανό Μεσημεριανό σας Πιάτο).Εναλλακτική λύση ,και απομάκρυνση απο την Κρεατοφαγία,(Εστω και αν Όλη η βδομάδα αυτη Καταλύεται.,απο 10 ως τις 16/2/2020.)

60' Ελλάδα - Κάρπαθος(Η Βιντεοπεριήγηση στα Ελληνικά Νησιά μας,Συνεχίζεται.Το Ακούς Γενίτσαρε Ερντογάν..?)Καλησπέρα Κύριες και Κύριοι.Και μια Παρατήρηση για τον δημοσιογράφο της Εκπομπής,που Παραπονιέται για το Χτύσιμο Ναών πάνω στα Αρχαια.Απαντώ μονολεκτικά:Δέν Γκρέμισαν Εκκλησία για να κτισθεί το Ισλαμικό Κέντρο στον Βοτανικό...?Τα Συμπεράσματα δικά σας.

Απολυτίκιο Αγ. Αυξεντίου - 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Η Πέγκυ Ζήνα συζητά με τον Γέροντα Νεκτάριο(ΟΜΙΛΙΕΣ προς Πνευματική Οικοδομή.)

Άγιος Νικόλαος εξ Ιχθύος Κορινθίας - 14 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων(Kαθημερινό Εορτολόγιο)

12 Φεβρουαρίου 2020

Ερμόλαος Κατουρίδης! (Χρήστος Φερεντίνος)ΡΕΤΡΟ:Ο Χρήστος Φερεντίνος στον Παλαιόκηπο..(Καληνύντα.Καλό Ξημέρωμα)

Άγιος Μαρτινιανός 13 Φεβρουαρίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους)

Απολυτίκιο Αγ. Ακύλα και Πρίσκιλλας - 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ)

Άγιος Ευλόγιος - 13 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων(ΟΜΙΛΙΑ του Γέροντα Αθανασίου για τον Άγιο)

Άγιοι Ακύλας και Πρίσκιλλα - 13 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων(Καθημερινό Εορτολόγιο)

13 Φεβρουαρίου: Άγιοι Ακύλας και Πρίσκιλλα - Άγιος Βαλεντίνος - Άγιος Υά...(ΟΜΙΛΙΑ του Γέροντα Αθανασίου,για τούς Αγίους)Δείτε ποιόι Πρέπει να Εορτάζονται σαν Ερωτευμένα Ζευγάρια απο την Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία μας,και τούς Ορθοδόξους Χριστιανούς.Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε Σιμωνόπετρα, Αγίου Όρους(Για να ξεκινήσει Καλα η Μέρα μας με την βοήθεια της Παναγίας)

Αντιδρούν οι κάτοικοι και οι Δήμαρχοι σε Λέσβο - Χίο - Σάμο! Επίταξη γι...(Ξυπνατε Συνελληνες. Αντιδραση Εδω και τωρα.Θα μας...Πεθανουνε αλλοιως.Ακουσατε και Ειδατε την Ανακοινωση του Παγκοσμιου Οργανισμου Υγειας του Ο.Η.Ε.Και ετοιμαζονται και Αλλα Κεντρα Μολυνσεως πανω στο Νησι,Ενω αλλα Ειχαν υποσχεθει στις 22/1/2020,Οι τοπικοι Αρχοντες.Καμμια Αλλη Νεα Δομη στη Λεσβο."Δασκαλε που διδασκες")Καλημερα Συνελληνες.

11 Φεβρουαρίου 2020

Αποσπάσματα απο την Σημερινή Πανηγυρική Θ.Λειτουργια,στον Αγιο Βλάσιο Πλ...(Στιγμιότυπα Απο την Πρωινή Αρχιερατική Θ.Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Άγιου Βλάσιου Πλακάδου.Χρόνια Πολλά και του Χρόνου.)Καληνύχτα Φίλες και Φίλοι μου.Καλό Ξημέρωμα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.


Δευτερολογία Νίκης Τσιριγώτη στο Δημοτικό Συμβούλιο 10/2/2020(Να γιατί θα μας τα Πάρουν Όλα οι Μουσουλμάνοι,μέ τετοιυς Πολιτικούς,και Δημοτικούς Άρχοντες που Έχουμε.Δειτε το Βιντεάκι.)Καλησπέρα φίλες και Φίλοι μου.

«Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση» Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματ...(Για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,Ενάντια στον Υλισμό και στον Αποχαυνωτισμό)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

Animals Being Jerks(Χιουμοριστικό Διάλειμα με τις Παιχνιδιάρικες Γσατούλες.2)

Animals Being Jerks(Χιουμοριστικό Διάλειμα με τις Παιχνιδιάρικες Γσατούλες.2)

Μονη Οσιου Μελετιου Κιθαιρωνα(ΙΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ.)

Απολυτίκιο Αγ. Μελετίου Αρχιεπισκόπου Αντιοχείας - 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(Καθημερινό Εορτολόγιο)

Ο χιονισμένος Άγιος Βλάσης μαγνητίζει τα βλέμματα(Χρονια Πολλα στους Εορταζοντας,και Ο Αγιος Βλασιος να Ευλιγει και να Προστατευει το Ελληνοορθοδοξο Γενος η Εθνος,Οπως θελετε Πεστε το..)

Ο χιονισμένος Άγιος Βλάσης μαγνητίζει τα βλέμματα(Χρονια Πολλα στους Εορταζοντας,και Ο Αγιος Βλασιος να Ευλιγει και να Προστατευει το Ελληνοορθοδοξο Γενος η Εθνος,Οπως θελετε Πεστε το..)

10 Φεβρουαρίου 2020

Τι είναι το Τριώδιο | Ρωτήστε τον Γέροντα(Δείτε τι μας λέει Ο Αρχιμ.Νεκτάριος για την Περίοδο που Ήδη Διανύουμε.)

Cat with nine newborn kittens. Γάτα με εννέα νεογέννητα γατάκια.(Οικογένεια Χωραφά.ή ΓατοΟικογένεια Χωραφά...?)

Εύκολη και νόστιμη ψαρόσουπα!!(Λόγω τών Κρύων που βιώνουμε,καθημερινα τελευταία,η Ψαρόσουπα Είναι Ότι Πρέπει.Αυριανό Μεσημεριανό και Καλό σας Βράδυ.)

Περιήγηση στην Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου Στυλίδας(IΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ και ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ.)

ΛΥΧΝΟΣ ΤΟΙΣ ΠΟΣΙ ΜΟΥ Άγιος Χαράλαμπος, Άγιος Βλάσιος, Αγία Θεοδώρα η Αυγ...(Άλλες ΟΜΙΛΙΕΣ),Απο τον π.Ανανία Κουστένη,Ομιλια για τον Άγιο.

Απολυτίκιο Αγ Βλασίου 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Η ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ Η ΑΥΓΟΥΣΤΑ(Καθημερινό Εορτολόγιο)

11 Φεβρουαρίου: Άγιος Βλάσιος ο Ιερομάρτυρας - Ο Βίος(Καθημερινό Εορτολόγιο)

To "αναγνωστικό" που μάθαμε γράμματα!!(Μαθε παιδι μου γραμματα.)Καλο Ειναι να μην πεταξουμε τα Παλια βιβλια γιατι δεν θα τα ξαναβρουμε,αν δεν τα Εχουμε να τα βρουμε απο τις πολιτικες Εφημερίδες. Τα τωρινα τα βιβλια Ειναι της Παγκοσμιοποιησης.Ειδικα του Γυμνασιου και Λυκειου για..Κλαμματα.)Καλημερα Ελληνιδες Ελληνες.Καλη βδομαδα.

09 Φεβρουαρίου 2020

Mother Cat and Cute Kittens - Best Family Cats Comilation 2018(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις Παιχνιδιάρικες Γατούλες.2)

Ψάρι πλακύ στο φούρνο με λαχανικά κ' Λαχανοσαλάτα(Για Αυριανο Μεσημεριανό σας Γεύμα.)

KALYMNOS (Κάλυμνος) - Overview, Greece - 18 min.(Το ταξίδι της Βιντεοπεριήγησης στα Ελληνικά Νησιά μας,Συνεχίζεται.Κάλυμνος το Νησί που Έζησα για Ένα Χρόνο,2007-2008,σαν Καθηγητής)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

Singa vs Harimau & Pemenangnya Adalah ...(Λιοντάρι Εναντίον Τίγρης.)Θα Πάω στην Ζούγκλα με τον Ταρζάν...Παρέα με τα Άγρια Θηρία,(Θα Είναι Καλίτερα απο τους ΛΑΘΡΟ... που μας Φορτώνουν.)

Ορθόδοξα Θαύματα - Ο Αγ. Χαράλαμπος "κόβει" σεισμό στη μέση(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ)

ΛΥΧΝΟΣ ΤΟΙΣ ΠΟΣΙ ΜΟΥ Άγιος Χαράλαμπος, Άγιος Βλάσιος, Αγία Θεοδώρα η Αυγ...(Άλλες ΟΜΙΛΙΕΣ),Απο τον π.Ανανία Κουστένη,Ομιλια για τον Άγιο.

Ο Άγ. Χαράλαμπος προστάτης από την πανώλη.(ΟΜΙΛΙΑ του Καθηγητή Θεολογίας κ.κ.Ευάγγελου Ρωσσόπουλου Ευάγγελου,για τον Άγιο)

Απολυτίκιο Αγ. Χαραλάμπους - 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Ο ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΣ(Καθημερινό Εορτολόγιο)

ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ- Έτσι ακούγονταν 1500 χρόνια πριν(Παλι με Χρόνια με καιρούς παλι δικά μας θα Είναι.)

Λαχανοντολμάδες βήμα βήμα!(Οσοι δεν Εφτιαξαν τιποτα για το Μεσημερι,Φτιαχτε τους,και Καλη σας Ορεξη.)

08 Φεβρουαρίου 2020

Καταβασίες του Τελώνου κ Φαρισαίου & Τυρινής Θανάσης Δασκαλοθανάσης(ΥΜΝΟΙ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ)

Όρθρος & Θεία Λειτουργία - Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου - Ζωντα...(Εκδηλωσεις.)

✅ Ξεχνάτε εύκολα; Αυτό είναι το βότανο που ενισχύει τη μνήμη έως και 75%!(Χρησιμα και Ωφελιμα.2.)

«Ευαγγέλιο Τελώνου και Φαρισαίου», Μητροπολίτης κ.κ. Σεραφείμ , 31-1-2015.(Ερμηνεια του Ευαγγελιου της Κυριακης του Τελωνη και Φαρισαιου,απο τον Μητροπολιτη Πειραιως κ.κ.Σεραφειμ)Καλησπερα σε Ολες τις blooker και στους blocker.

9 Φεβρουαρίου: Αρχή Τριωδίου, τι σημαίνει - Και Παραβολή Τελώνου και Φα...(Του Τελώνη και Φαρισαίου,Αύριο. και Αρχίζει το ΤΡΙΩΔΙΟ)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου και Καλη Αρχή.

Πέθανε ο Κερκ Ντάγκλας, ο θρυλικός Σπάρτακος - Μεσημεριανό Δελτίο 6/2/20...(Εις Μνημην Αιωνιον.Μπορει να μην ηταν Χριστιανος Ορθοδοξος,αλλα ηταν Ενας απο τους Καλιτερους ηθοποιους του Αμερικανικου Σινεμα,)που Εφυγε πληρης ημερων.Αιωνια σου η Μνημη Κερκ.)

07 Φεβρουαρίου 2020

PROOF THAT CATS ARE THE BEST!!! - Cats That Like Hugs Compilation(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις Παιχνιδιάρικες Γατούλες.2

Αγρυπνία στον Άγιο Θεόδωρο Στρατηλάτη(ΥΜΝΟΙ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ)

Μπακαλιάρος με κουρκούτι τηγανητός από την Ελίζα #MEchatzimike(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο.)

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Ο Άγ. Θεόδωρος Τήρων και η ειδωλολατρεία μας ...(και...Άλλες ΟΜΙΛΙΕΣ,για τον Άγιο.)

Απολυτίκιο Αγ. Θεοδώρου του Στρατηλάτου - 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Άγιος Θεόδωρος ο Στρατηλάτης - 8 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων(ΟΜΙΛΙΑ του Γέροντος Αθανασίου,για τον Άγιο)

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ(Καθημερινό Εορτολόγιο)Καλό Απόγευμα για Όλες και για Όλους.

Όρθρος & Θεία Λειτουργία - Άγιος Παρθένιος επίσκοπος Λαμψάκου - Ζωντανή...(Απο τον Ι.Ναο Αγιων Ισιδωρων Λυκαβιτου, η Πανηγυρικη Θ.Λειτουργια για τον Αγιο Παρθενιο Λαμψακου,προστατη των Καρκινοπαθων.)

Η οντισιόν του Άκη Πετρετζίκη στο Master Chef(Οι Ειδήσεις της ημέρας)

Ο Έλληνας δεν μπορεί να ηττηθεί από κανέναν..(ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ)Καλημερα σας Κυριες και Κυριοι Καλο Σαββατοκυριακο.

06 Φεβρουαρίου 2020

ΣΗΚΩ ΕΛΛΗΝΑ !!!(Για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ)ΕΘΝΕΓΕΡΤΙΚΟ.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Αρακάς λεμονάτος | Kitchen Lab by Akis Petretzikis(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας Πιάτο)

Τα πιο παιχνιδιάρικα και χαριτωμενα γατάκια ♥️��(Xιουμοριστικό Διάλλειμα με τις Παιχνιδιάρικες Γατούλες)

Η Ευχή του Αγίου Παρθενίου για τον Καρκίνο(ΕΥΧΕΣ και ΘΑΥΜΑΤΑ.)

Ο Άγιος Παρθένιος, προστάτης των καρκινοπαθών.(ΟΜΙΛΙΑ του Θελόγου Καθηγητού κ.Ευάγγελου Ρουσσόπουλου,για τον Άγιο.

Παράκληση Αγίου Παρθενίου.(ΥΜΝΟΙ και ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ)

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ(Καθημερινό Εορτολόγιο)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Μεταναστευτικό ως ΟΠΛΟ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης - Η Ελλάς...(ΕΛΛΑΔΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.To ΛΑΘΡΟ μεταναστευτικό,και Οι Δυσάρεστες διαστάσεις για την Ελλάδα.)Καλό Απόγευμα ΟΜΑΔΕΣ μου,

05 Φεβρουαρίου 2020

Καρναβάλι, γιατί δεν νικήθηκε από την Εκκλησία | Ρωτήστε τον Γέροντα(Πλησιάζουν Καρναβάλια,απο 9/2/20,Αρχή Τριωδίου, και Θεώρησα Καλόν να σας τα ξαναανεβάσω).Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ - Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ(Πνευματικά και Ψυχωφέλιμα)

Try Not To Laugh Challenge - Funny bird videos awesome compilation 2017(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις Παιχνιδιάρικες Γατούλες.2.)

(

Πέρκα στο φούρνο - Paxxi E93(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας Πιάτο.)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

60' Ελλάδα - Γαύδος(H Bιντεοπεριήγηση στα Ελληνικά Νησιά μας,Συνεχίζεται(Σε Ότι Αμφισβητεί "ο Σουλτάνος" Ειδικά)

(

ΛΥΧΝΟΣ ΤΟΙΣ ΠΟΣΙ ΜΟΥ Άγιος Φώτιος ο Μέγας Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως ...(ΟΜΙΛΙΑ του Αρχιμ.π.Ανανία Κουστένη,για τον Άγιο)

Μέγας Φώτιος: Η ζωή και το έργο του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως - Cogno...(Καθημερινό Εορτολόγιο)

Απολυτίκιον Αγίου Φωτίου Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Αλλαγή φις σε καλώδιο ηλεκτρικής συσκευής - Αντικατάσταση ρευματολήπτη(Χρησιμα και Ωφελιμα 2.)

Λήμνος, το νησί του Ηφαίστου με τα κρυστάλλινα νερά(Μεσημεριανη Φωτοβιντεοπαρουσιαση των Εληνικοτατων Νησιων μας.)

Δυνατές προσευχές της Εκκλησίας για κάθε ώρα της ημέρας(Για Καθε περισταση προσευχες.Για Εσωτερικους και Εξωτερικους Εχθρους.Θα μας χρειαστουν.)Καλημερα Φιλες και Φιλοι μου.Καλη δυναμη,και Θεος βοηθος για το κρυο Διημερο.

04 Φεβρουαρίου 2020

Αφιέρωμα στο Καστελλόριζο #elladakonta(Βολτα στα Ελληνικοτατα Νησια μας.Στα ξεχασμενα απο το κρατος Ειδικα Νησια μας.Αυτο για καθε υπευθυνο Ατομο.)Καλησπερα Ελλαδα μου.

Baby Cats - Funny and Cute Cat Videos Compilation 2019(Χιουμοριστικό Διάλειμα με τίς Παιχνιδιάρικες Γατούλες)

Ρεβίθια στην κατσαρόλα και στο φούρνο από την Ελίζα #MEchatzimike(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας Πιάτο,γιατί Όχι,και η Εναλλακτική σας λύση

(

Αγία Αγάθη 05 Φεβρουαρίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

(ΥΜΝΟΙ

Ομιλία για την Αγία Αγάθη 5/2/2011(ΟΜΙΛΙΑ του π.Αντωνίου Χρήστου,για τον Άγιο.

5 Φεβρουαρίου: Αγία Αγάθη -Το μαρτύριο, και ο Βίος της(Καθημερινό Εορτολόγιο)

You're Never Too Young 1955 Jerry Lewis Dean Martin Full Length Comedy M...(Μεσημεριανο γελιο πριν το Δειπνο με τον Τζερρυ Λουις Ντιν Μαρτιν.Μαλλον στα Αγγλικα.)

Master Class | Κοπές Λαχανικών | Μέρος Α(Χρήσιμα και Ωφέλιμα.)

Ὄρθρος καὶ Πανηγυρικὴ Θεία Λειτουργία του Οσίου Πατρός Ισιδώρου του Πηλο...(Απευθείας Μετάδοση.)Καλημέρα Φίλες και Φίλοι μου..

03 Φεβρουαρίου 2020

ΑΗ ΣΤΡΑΤΗΣ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ Β.Α. ΑΙΓΑΙΟΥ(Βιντεοπεριήγηση στα Ελληνικότατα Νησιά μας,η τελευταία για σήμερα.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα για Όλες και για Όλους

Η βασκανία, το μάτιασμα, και τι παραδέχεται η Εκκλησία(Δείτε τι Παραδέχεται και τι Απορρίπτει η Ορθοδοξη Εκκλησία.)

Το Σχέδιο της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ - Α' Μέρος(Το Νέο Σχέδιο της Παγκόσμιας Νέας Τάξης Πραγμάτων. Α'Μέρος.)Για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Γάτες στην Παραλία(Διασκεδαστικό Διάλλειμα με τις Παιχνιδιάρικες Γατούλες)

60' ΕΛΛΑΔΑ - Ψαρά AlphaTV(Bόλτα στα Ελληνικά Νησιά μας,Με τον Συνονόματο Νικο.)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

Μπακλαβάς | Kitchen Lab by Akis Petretzikis(To Eπιδόρπιο για το Αυριανο Μεσημεριανό σας Πιάτο,σπό τον Άκη)

(

STYLE 100 FM-Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και πλήθος προσκυνητών,εορτάστηκε ο...(ΥΜΝΟΙ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ)

Άγιος Ισίδωρος Πηλουσιώτης 04 Φεβρουαρίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Άγιος Ισίδωρος ο Πηλουσιώτης - 4 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων(Καθημερινό Εορτολόγιο)

(

02 Φεβρουαρίου 2020

Μεθ' ημών ο Θεός - Ψάλουν οι μοναχοί της Σιμωνόπετρας(Για τους ΛαθροΜεταναστες που μας κουβαλλησαν και θα μας κουβαλησουν ακομα τοσο Οι Ψευτοθοδωροι της Πολιτικης αλλα και της Τοπικής Αυτοδιοικησης,απο δω και περα Θεος βοηθος.)Καλημερα Φιλες και Φιλοι μου.Καλη Εβδομαδα.

Απόστολος Παύλος(Η Θρησκευτική Ταινεία της Εβδομάδας σε Κιν.Σχέδια)

Ρίγανη: όσα πρέπει να ξέρουμε για το μυρωδάτο μπαχαρικό(Χρήσιμα και Ωφέλημα.)

Ο σπαγγοραμένος - Πόλυ Πάνου & Ανδρέας Μπάρκουλης (cine video)Βραδυνό Γέλιο με τίς Ατάκες του Ελληνικού Κινηματογράφου.

Τέλειο λεμονάτο ψάρι - Fish lemon soup(Οχι μόνο Πνευματική τροφή αλλά και για το Σώμα μας.(Το Αυριανό Μεσημεριανό σας Πιάτο.)

Αρχάγγελος Μιχαήλ - Μανταμάδου Μυτιλήνης [ Ελλ. υπότιτλοι ]Ιερά Προσκυνήματα στην Λέσβο.2.(Ταξιάρχης Μανταμάδος Λέσβου,Η Ξενάγηση.).

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Μουσικές Διαδρομές.2.)ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Tripsforall Ανάφη(Βόλτα στα μικρά Ελληνικά Νησιά μας,ΑΝΑΦΗ.)

ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΠΛΟΙΑ-ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ.MYTILENE-SHIPS-GREEK COASTAL SHIPPING(Μιά Ματιά στο Παρελθόν.Πως ήταν Οι Ακτοπλλοικες μας Γραμμές στην Μυτιλήνη μας...?)

Бойцовские коты!!!(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις Παιχνιδιάρικες Γατούλες.2)

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΧΟΥ- ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡ...(Εορταστικές Εκδηλώσεις Προς τιμήν του Αγίου.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Άγιος Συμεών Θεοδόχος 03 Φεβρουαρίου απολυτίκιο subtitles(AΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους)

Απολυτίκιο Αγίου Συμεών του Θεοδόχου 3 Φεβρουαρίου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Ὁ Ἅγιος Συμεών ὁ θεοδόχος καί ἡ Ὑπαπαντή τοῦ Κυρίου, Ἀρχ. Σάββας Ἁγιορεί...(Καθημερινό Εορτολόγιο)

01 Φεβρουαρίου 2020

ΥΜΝΟΙ .. Υπαπαντής του Κυρίου(Προετοιμασία για την Επόμενη μέρα)Καληνύχτα Φίλες και Φίλες μου.Καλό Ξημέρωμα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Σκέψεις κρίσεις σχόλια. Κοινωνία και παιδεία. Φάση αποδόμησης; 4ο(ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ και ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.)

Ρεβίθια στην κατσαρόλα και στο φούρνο από την Ελίζα #MEchatzimike(Για το Αυριανό Μεσημεριανό σας Πιάτο,γιατί Όχι,και η Εναλλακτική σας λύση,που σας Είχα χθές Ανεβάσει.)

Amazing Spectacle! Mother Crocodile Jump Into The Air To Punish Eagle To...(Παρέα με τα Ζώα της Ζούγκλας)Καλό Βράδυ σε Όλες και σε Όλους.

Φύλακας Άγγελος μας: Πως μας προστατεύει και πότε φεύγει από κοντά μας(Χρήσιμα και Πνευματικά Ωφέλημα)

ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ - κατά Λουκά β' 22 - 40.(Ερμηνεια του Αυριανού Ευαγγελίου της Κυριακής.)

Ο2 Φεβρουαρίου Υπαπαντή τον Κυρίου  και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χρ...(AΠΟΛΥΤΙΚΙΟ,ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ με Γράμματα.)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

ΛΥΧΝΟΣ ΤΟΙΣ ΠΟΣΙ ΜΟΥ Η Υπαπαντή του Χριστού (2 Φεβρουαρίου)ΟΜΙΛΙΑ του π.Ανανια Κουστένη,για την Λαμπροφόρα αυτή ημέρα

Η Υπαπαντή του Χριστού Καταβασίες (ΚΑΡΑΜΑΝΗ)ΥΜΝΟΙ καΙ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.

Υπαπαντή του Κυρίου - 2 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων(Καθημερινό Εορτολόγιο)

L'aile ou la cuisse (1976)(Καλημέρα.Καλό μήνα με Χιουμοριστικές Ατάκες απο τον Γαλλικό Σινεμά.)