28 Φεβρουαρίου 2021

Το χ@ραγμα με ν@νοτσiπ και η πιστοποίηση του από Ελληνα ερευνητή, π. Σάβ...(Πνευματικές Συμβουλες και Νουθεσιες απο τον Γέροντα,_)Καλημερα Καλο Μήνα

DANCING Bean | Funny Clips | Mr Bean Official(Γέλιο με τον mister Bean για να παει η μέρα και ο Μηνας)Καλημερα σας.Καλό Μηνα,

ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ?ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪ́ΣΙΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ...(Πνευματικές Οδηγίες και Νουθεσίες απο τον Όσιο π.Παίσιο)Καλημέρα.Καλή Βδομάδα.Καλό Μήνα.

ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ(Παρακλήσεις στην Παναγία μας και στούς Αγίους,για να κλεισουμε και Σήμερα1..ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλή Βδομάδα.Καλό Μηνα.

Happy Traveller στη Μαδρίτη | FULL(Βόλτα με τον Ευτύχη το Happy Travellers,και την Ηλέκτρα στην ΕΥΡΩΠΗ.Ισπανια.)

Κρεμμύδι: 9 Οφέλη Για Τα Μαλλιά, Το Δέρμα & Την Υγεία(Χρήσιμα και Ωφέλιμα.Ε)

Ρυζόγαλο • Argiro Barbarigou(Το Γλυκό της Εβδομάδας,και Ειδικά της Τυροφάγου,απο τον Άκη.Ρυζόγαλο.)Μαγειρική Ζαχαροπλαστική,υπάρχει κα δτα 2 blogspot μας)

Καλαμαράκια τηγανητά Επ. 24 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Λίγο Πρίν την Σαρακοστή,πρόβα τζενεράλε για το πιάτο της ημέρας απο τον Άκη,και για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με ΟΥΖΟ.Καλό Μήνα να Έχουμε.)

Γαλατόπιτα με φέτα | Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ | 30/12/2020(Μια Ιδέα για το Γλυκό της Εβδομάδας απο την Αργυρώ.)

Ριζότο μανιταριών | Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ | 06/10/2020(Για το ΑυριανόΜεσημερινό σας πιάτο,απο την Αργυρώ.)

π. Ελπίδιος: Το Μολυβάκι του Θεού(Παρέα με τον Γέροντα π.Ελπίδιο.Πνευματικές Συμβουλές και Νουθεσίες. απο τον Γέροντα.Ε.)

Αγία Αντωνίνα - 1 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για την Αγία Αντωνίνα.,αποι τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιον Αγίας Ευδοκίας της Σαμαρείτιδος(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Αγία Ευδοκία - 1 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο για την Αγία Ευδοκία,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Ψάρι Στο Φούρνο με Πατάτες( βαδίζουμε προς την βδομάδα της Αποκριάς,Ψαρια και Κρέας σε προτεραιότητα την βδομάδα αυτή.Η Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανό Μεσημεριανό σας πιάτο,)

αυτό το βίντεο πρέπει να το δουν όλοι αυτοί που έχουν ψηφίσει αυτά τα ka...(Οι Αυθαίρετοι και Οι Αθεοι,που μας κουμαντάρουν ως τώρα.)

Οι 9 ΑΛΚΑΛΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ Που Θα Πρέπει Να Τρώτε Καθημερινά(Χρήσιμα και Υγιεινά.2.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.Καλό Μήνα να ΄Εχουμε και Καλή Βδομάδα.

27 Φεβρουαρίου 2021

4 Τρόποι για να βοηθάμε τους κεκοιμημένους | Συγκλονιστικές μεταθανάτιες...(Μιας και Χρειάζονται αυτα Όλα,και για να τα γνωριζουμε,μην πηγαινουμε μόνο Μνημόσυνα,και τελευταία με Μάσκα..Κυριακή σήμερα και ο Παλαιόκηπος πρωτοτυπεί)Καλημέρα.και πάλι.Καλό Εκκλησιασμό.

Βασιλικοί Γάμοι Κωνσταντίνου & Άννας-Μαρίας - 18 Σεπτεμβρίου 1964(Το Παρελθόν,Ναι ....αλλά Όχι Χειρότερο απο το παρόν,)Καλημέρα σας.

ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ(Προειδοποιητικό.Απο τον Όσιο Παίσιο,για το Σφράγισμα που Έρχεται.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.Καλό Εκκλησιασαμό,και Χωρις Μάσκες

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε και τούτη την ημέρα,με Χριστιανικά τραγούδια και, Ο Ταξιάρχης,Σαββατόβραδο γαρ.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Υγιεινό Σπιτικό Ρόφημα Για Κρυολόγημα, Πονόλαιμο & Γρίπη(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεια μας.)

Γιουβέτσι Κοτόπουλο Επ. 34 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Μια Ακόμα Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.Το πιάτο της Κυριακής απο τον Άκη.)

Two cute sleepy kittens 🥰 Toffee and Milky(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα απο τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.)

Κυριακή του Ασώτου ή του ευσπλαχνικού Πατέρα - Περί συγχωρήσεως - Αποστα...(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Ευαγγελική Περικοπή,απο τον Θεολόγο καθηγητή κ.Ευάγγελο Ρωσσόπουλο)

Αγία Κυράννα - 28 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για την Αγία απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ | Απολυτίκιο | 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Όσιος Βασίλειος - 28 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,του Οσ.Βασιλείου,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο.)

Animal Farm (1954) - Το ξύπνημα των σκλάβων(Με Λόγια και Εικόνες,και για τους Μικρούς αλλα και Μεγάλους Φίλους μας,ΕΠΙΚΑΙΡΟ.)Καλό Απόγευμα.

26 Φεβρουαρίου 2021

TRAVEL - ITALY - VENICE - Full(Με το Happy Travellers και τον Ευτύχη και την Ηλέκτρα.Ταξιδεύοντας στην Ευρώπη.Βενετία.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημέμο Σαββατοκύριακο.

ΤΑ 4 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ (1951) (ΕΓΧΡΩΜΟ)Η Ελληνική Ταινεία του Σαββατοκύριακου.Δειτε πως Ενα κορίτσι μην μπορώντας να πειάσει δουλεια,ντύθηκε Αγορι.(Ελληνική.Κομεντί,γυρίστηκε Ενα Χρόνο μετα την Γέννησι μου,)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλό Σαββατοκύριακο.

Άγιος Λέανδρος - 27 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον ΄Αγιο Λέανδρο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Πέρκα πλακί στο φούρνο - MAKE FOOD(Μια Ακόμα Εναλλακτική σας Λυση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.Καλή σας Όρεξη.)

Λαβράκι με μπριάμ στο φούρνο | Λαχανικά - Ψάρι | Paxxi (E262)Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σα πιατο,απο την Ειρήνη και του Paxxis.)

Μοσχάρι κοκκινιστό |Yiannis Lucacos(Η Εναλλακτική σας Λύση,Για το τραπέζι της Κυριακής,με Κοτόπουλο,η με Κοκκινιστό,με ρυζι,συνοδευτικό,απο τον Γιάννη.)

Γεμιστά με κριθαράκι και κιμά του Πατέρα Παρθένιου(Για το Μεσημεριανό πιατο της Κυριακης που προτιμητεο ειναι το Κοτοπουλο,αλλά δείτε και την Συνταγή απο τον π.Παρθένιο.)

Όσιος Εφραίμ Κατουνακιώτης(Καθημερινό Εορτολόγιο)

Άγιος Προκόπιος 27 Φεβρουαρίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους,και Καθημερινό Εορτολόγιο)

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ(ΥΜΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ, Πρίν το Εορτολόγιο)

Mom, why are you eating grass?! 👀 We are predators!!(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.)

Τι είναι το Τριώδιο | Ρωτήστε τον Γέροντα(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Πνευματικές Συμβουλές και Νουθεσίες.)Καλό Απογευμα Φίλες και Φίλοι μου.Καλό Σαββατοκύριακο.)

25 Φεβρουαρίου 2021

ΕΓΩ ΕΙΠΕ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΝΟΥΣΗ(Κλείνουμε με Χριστιανικά τραγούδια και Γ.Κοινούσης και Εγώ Ειμαι το Φώς,Ειπε ο Χριστός.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλό Π.Σ.Κ.

Πως Καταστρέφουμε Τα Νεφρά; 8 Συνήθειες Που Πρέπει Να Ξεχάσετε! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!(Χρήσιμα και Υγιεινά.2.)

Γεμιστά • Argiro Barbarigou(Αλλη μια Εναλλακτική Λύση,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σα πιάτο,απο την Αργυρώ)

Κρεατόσουπα με Κριθαράκι Επ. 5 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,μιας και αυτη η βδομάδα,καταλύεται.Περισσότερα και στις ΣΥΝΤΑΓΕΣ στα blogspot μας,απο τον Άκη.)

Φθινοπωρινό Κριθαράκι με λαχανικά! | Greek daily recipes(Παρασκευή αν και αυτή η βδομαδα καταλύεται,Η Πρώτη του Τριωδίου.Εμεις στο Ιδιο μοτίβο,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

German shepherd and cat play in their owners' bed (Σαν το Σκύλο με την Γάτα.Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες,και τα Σκυλάκια)

O Ιησούς και η Σαμαρείτιδα (παιδικό)Καθημερινό Εορτολόγιιο για παιδιά.

Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης, Αγ. Φωτεινή η Σαμαρείτιδα [ΒΙΝΤΕΟ 2015].wmv(ΟΜΙΛΙΑ για την Αγία Φωτεινή την Σαμαρείτιδα,απο τον πρωτοπρ.π.Θεόδωρο Ζήση.)

Ο Άγιος της ημέρας - 26 Φεβρουαρίου - Αγία Φωτεινή η Σαμαρείτιδα(Αλλα Καθημερινά Εορτολόγια με Βιο,Απολυτίκιο και Υποτίτλους)

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Αγία Φωτεινή η Σαμαρείτιδα - 26 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για την Αγία Φωτεινή,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγ. Πορφυρίου - 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Όσιος Πορφύριος ο Επίσκοπος Γάζης - 26 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολ...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Οσιο Πορφύριο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Άγιος Ιωάννης Κάλφας - 26 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Άγιο Ιωάννη τον Κάλφα,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Эти кошки поднимут вам настроение! Подборка приколов с котами и кошками!(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

ΕΥΟΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ(Παντού Αντιδράσεις.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ -ΕΚΤΑΚΤΟ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

24 Φεβρουαρίου 2021

ΣΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣΜεγαλόχαρη της Τήνου εμφανίστηκε σε μια κοπέλα και της είπε...?Με Αυτο κλεινουμε για σήμερα)Καληνύχτα.Καλό ξημερωμα.

.

Κριθαρότο με μοσχάρι Επ.31 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Μια ακόμα Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Cooking With Fey-Κολιοί στον φούρνο(Iδέες και Λύσεις για το ΑυριανόΜεσημεριανο σας πιάτο.)

Σολομός με λαχανικά στον φούρνο Επ. 42 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιάτο.,με τον Άκη.)

ΤΥΡΟΠΙΤΑ εύκολη, βουτηχτή και τραγανή με αλλιώτικη τεχνική της Αργυρώς Μ...(Tο Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο την Αργυρώ.)

Άγιος Ρηγίνος - 25 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Άγιο Ρηγίνο,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο.)

Απολυτίκιο Αγ. Ταρασίου - 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.2.)

Άγιος Ταράσιος - 25 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Άγιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιος)

π. Ελπίδιος: Ποιος είναι ο Αντίχριστος και γιατί θα έρθει στη γη(ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ και ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ)

Essayer De Ne Pas Rire ✪ Vidéo De Chat À Mourir De Rire #219(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες,2.)

Όλα αλλάζουν... Τι λέει η Αποκάλυψη(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Πατρκές Νουθεσίες και Συμβουλές απο τον Γέροντα.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

23 Φεβρουαρίου 2021

Oliver Hardy - Comedic Genius(Περι του μεγαλου Κωμκου Διδύμου Χοντρού-Λιγνου.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Τετάρτη.

Ατενίζω μια πατρίδα ευλογημένη από τον Θεό(Kλείνω με Χριστιανικά τραγουδια,και,Κοινουσης,Ατενίζω μια Πατριδα.)Καληνύχτα.Καλο ξημέρωμα.

Happy Traveller στη Νότια Κρήτη | Νομός Ηρακλείου(Ταξιδεύοντας Mε τον Eυτύχη και την Ηλέκτρα και το Happy Travellers.Ν,Ηρακλείου..)

Κριθαράκι με λαχανικά! | Orzo with Vegetables | Greek daily recipes(Μια Ακόμα Εναλλακτική σας Λυση γι το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο)

Φασολάδα | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Άκη.)

Μακαρόνια στον φούρνο με σπανάκι - Γεύση και Οικονομία(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

10 Τροφές Με Πρωτεΐνη Για Υγιεινά Γεύματα (Εκτός Από Κρέας)Χρήσιμα και Ωφέλιμα.

Α' ΚΑΙ Β' ΕΥΡΕΣΗ ΤΙΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ - 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(Αλλα Καθημερινά Εορτολόγια,της Α και Β Ευρεσης της Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου.)

Απολυτίκιο Εύρεσις της Α' και Β' Τιμίας Κεφαλής Αγ. Ιωάννου του Προδρόμο...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Εύρεση Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννη - 24 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Ε...(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο για την Α και Β ευρεση της Αεφαλής του Τιμίου Προδρόμου,από τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Όσιος Ιωάννης - 24 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Όσιο απο τον Γέροντα. π.Αθανάσιο.)

"It's time to get out of here!" - Hat with tiny kittens(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.2.)

πατέρας Ελπίδιος: Οι τρεις σταυροί του Χριστιανού(Παρεα με τον Γέροντα π.Ελπίδιο.Πνευματικές Συμβουλές και Οδηγίες απο τον Γέροντα.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

22 Φεβρουαρίου 2021

Ραβιόλια με σπανάκι και ρικότα - Paxxi E94(Για το ΑυριανοΜεσημεριανο σσς πιάτο.πιάτο.)Καληνυχτα.Καλό ξημέρωμα

ε

Όλα αλλάζουν... Τι λέει η Αποκάλυψη(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Πνευματικές Συμβουλές και Νουθεσίες.)

Μνήμη Ἁγίου Πολυκάρπου Σμύρνης. Ἐγκώμια καί προτροπές.(ΟΜΙΛΙΑ για τον Άγιο Πολύκαρπο απο τον Γέροντα Αρχιμ/τη π.Αθανάσιο Μυτιληναίο)

Ο Άγιος Ιερομάρτυς Πολύκαρπος(Καθημερινό Εορτολόγιο)

Απολυτίκιο Αγ. Πολυκάρπου - 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Αγία Γοργονία - 23 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για την Αγία απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 21 ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ(Παρέα με τον Πανοσιωτατο Μητροπολίτη Μόρφου κ.κ.Νεόφυτο.Πνευματικες Συμβουλες και Νουθεσίες απο τον Γέροντα.)Καλό Απόγευμα.Καλή Βδομάδα Φίλες και Φίλοι μου

21 Φεβρουαρίου 2021

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ(Παρακληση στην Παναγια μας για να Πάει Καλά η Βδομάδα)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.)

First Aid | Mr. Bean Official(Για Καληνύχτα,Χαμογελάστε με Χονδρό-Λιγνό και mister Bean.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Καλή Βδομάδα.

Cute and Funny Cats And Kittens Video 2018 - Funny Cat compilation(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.)

Σκόρδο - 22 απίστευτες χρήσεις(Χρήσιμα και Ωφέλιμα.)

Γιουβαρλάκια με τραχανά από τον Πατέρα Παρθένιο(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον π.Παρθένιο.)

Μακαρονάδα ελληνική φούρνου εύκολη από τον Γέροντα Παρθένιο(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον π.Παρθένιο)

Πως Να Χάσετε Λίπος Με 2 Ποτήρια Μηλόξυδο & Λεμόνι Για 7 Ημέρες!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα.)

Όσιοι Θαλάσσιος & Λιμναίος - 22 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(0ΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τούς Αγίους,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Νομίζουν ότι θα περάσει γρήγορα... δεν περνάει... εκτός αν;(ΕΚΤ;ΚΤΟ-ΕΠΙΚΑΙΡΟ.)

Happy Traveller στη Λευκάδα - Μέρος 1(Tαξιδεύοντας με τον Ευτύχη το Happy travellers και με την Ηλέκτρα,στην Ελλάδα,1.Ευρώπη και κόσμο.ΛΥΚΑΔΑ.)

20 Φεβρουαρίου 2021

Τριώδιο: απαρχή αγώνων με όπλο την ταπείνωση 9-2-2014(ΟΜΙΛΙΑ για την Σημερινή Ευαγγελική περικοπή,του Τελώνου και του Φαρισαίου,απο τον Μακαριστό Αρχιμ/τη Θεόφιλο Ζησιμόπουλο)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.Καλό Εκκλησιασμό

10 Οφέλη Που Θα Κερδίσετε Αν Τρώτε Βρώμη Για Πρωινό Καθημερινά (& Συνταγή)Χρήσιμα και Ωφέλιμμα,για το Πρωινό σας.Καλημέρα σας.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε με Χριστιανικά τραγούδια και Γ.Κοινούσης,Ο Ταξιάρχης που μπαίνει καθε βράδυ Σαββάτου.Να Εχουμε την Ευλογία του.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Μακαρονάδα με τόνο δια χειρός Γέροντα Παρθενίου(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον π.Παρθένιο..)

Κοτόπουλο με Ελιές στην Κατσαρόλα Επ. 3 | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,απο τον Άκη.)

Μην είσαι υπερβολικός(Παρεα με τον π.Νεκτάριο.Ε.Πνευματικές Συμβουλές και Νουθεσίες)

The Bullfighters (1945) Χονδρός & Λιγνός(Διασκεδαζοντας Σαββατοβραδυάτικα με Τσαρλυ Τσαπλυν και Χοντρό Λυγνό.)

Αρχή Τριωδίου(Τα περί του Τριωδίου.2.)

ΑΡΧΗ ΤΡΙΩΔΙΟΥ. ''ΤΕΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ''. Π.Αθανάσιος Μυτιληναίος.(OMIΛΙΑ για την Αυριανή παραβολή του Τελώνου και του Φαρισαίου απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο Μυτιλήναίο.)

Τριώδιο - Αρχή Τριωδίου: Κυριακές του Τριωδίου και Ψυχοσάββατο - Ευχές(Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου Αύριο,και Αρχίζει το Τριώδιο.Αρχίζει η Περιοδος της Περισυλλογής και Μετάνοιας.Παρουσιάζειι ο Γέροντας π.Αθανάσιος)

π. Ελπίδιος Αποκαλυπτικά χρόνια(ΕΙΣΑΓΩΓΗ και Προφητείες)Καλό Απόγευμα.Φίλες και Φίλοι μου.

19 Φεβρουαρίου 2021

ΑΓΝΗ ΠΑΡΘΕΝΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ(ΕΠΙΛΟΓΟΣ για να κλείσουμε την μέρα μας,με Υμνους Ευχαριστηριους,για την Παναγία μας)Καληνλυχτα.Καλο ξημέρωμα.Καλό Σαββατοκύριακο

Happy Traveller στη Ρώμη | Full(Tαξίδι με τον Ευτυχη και την Ηλέκτρα,και το Ηαppy Travellers,στην Ευρώπη.ΡΩΜΗ)

"Λεμονάτη πέρκα στο φούρνο"( Lemonade perk in the oven)Μια ακόμα Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ-ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Ζουμερό Στήθος Κοτόπουλο, ο σωστός τρόπος ψησίματος! | Master Class By C...(Για το γεύμα του Μενού της Κυριακής,απο τον Σέφ Πάνο Ιωαννίδη.)

Ψαρόσουπα με Σαλάχι και λαχανικά από την Ελίζα #MEchatzimike(Σαββατοκύριακο απο Αύριο αρχίζει,ημέρα Ψαριου το Σάββατο,.Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ελίζα.)

Mother Cat and Cute Kittens - Best Family Cats Comilation 2018(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.2.)

ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ(Υμνολογικο Διάλλειμα.2.)

Άγιος Κορνήλιος - 20 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο ,για τον Άγιο Κορνήλιο εκ Ρωσσίας,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Άγιος Λέων ο Επίσκοπος Κατάνης - 20 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Άγιο Λέοντα,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Μακαρονάδα με τόνο δια χειρός Γέροντα Παρθενίου(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον π.Παρθένιο.)

ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ ''Ο Προφήτης της φωτιάς''(Παρέα με τον π.Επίδιο.Πνευματικές Συμβουλές και Νουθεσίες απο τον Γέροντα.Ε.)Καλό Απόγευμα.Καλό Σαββατοκύριακο)

18 Φεβρουαρίου 2021

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΝΟΥΣΗΣ 'ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΩ !!! '(Με τον Γ.Κοινούση κλείνουμε και το Χάραγμα,Σταθερα και δυνατά ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.,Οχι στο Χάραγμα του Αντίχριστου.Οχι στα Εμβόλιο με τα Βιοτσιπάκια που θα προηγηθεί.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλό Π.Σ.Κ.(ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο.)

Παναγία η Χοζοβιώτισσα: Η ιστορία της θαυματουργής εικόνας!(To Nτοκυμανταίρ της ημέρας με τους προμαχώμανες της πίστης μας,τα Μοναστήρια της Ελλάδας μας.)

Λαχανόρυζο Επ. 27 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τονΆκη.)

Αλάδωτο νηστίσιμο κριθαρότο του Γέροντα Παρθένιου(Η Εναλλακτική σας Λύση,με Αλάδωτο,για το ΑυριανόΜεσημεριανο σας πιάτο,απο τον π.Παρθένιο.)

IstΜυστικώς αστείες γάτες! ☠ Μια επιλογή αστείων με γάτες! 😺(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.2.)

Αγία Φιλοθέη η Αθηναία από τον Ανανία Κουστένη(ΟΜΙΛΙΑ για την Αγία Φιλοθέη,απο τον Γέροντα Αρχιμ.π.Ανανία Κουστένη.)

Αγία Φιλοθέη Αθηναία 19 Φεβρουαρίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους.)

19 Φεβρουαρίου: Αγία Φιλοθέη η Αθηναία - Το πλουσιοκόριτσο που έγινε Μοναχή(Καθημερινό Εορτολόγιο)

❌ ΜΥΣΤΙΚΟ το καλύτερο λίπασμα κάνει τα φυτά να μεγαλώνουν γρήγορα | #τα...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.)

17 Φεβρουαρίου 2021

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ(Διάλλεξα για το Κλείσιμο,για σήμερα Παρακλησεις στην υπεραγια μας Θεοτόκο)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Σουτζουκάκια | Άκης Πετρετζίκης(Η 2η Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Ομελέτα με φέτα. Kostas vakirtzis.(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανόσας πιάτο,η για το κολατσό σας,απο τον Κώστα..)

Σολομός με πατάτες στον φούρνο Επ. 52 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,,απο τον Άκη.)

Οι 9 Πιο Υγιεινές Τροφές Στον Κόσμο(Χρήσιμα και Υγιεινά.)

Kitten's reaction to a butterfly (the cutest Willie)Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.

Όχι κορόιδο στο κλουβί(Παρέα με τον π.Νεκτάριο.Πνευματικές Συμβουλές και Νουθεσίες απο τον Γέροντα Ε.)

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ(Υμνολογικό Διάλλειμα)

Απολυτίκιο Αγ Λέοντος Πάπα Ρώμης 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Άγιος Λέων Πάπας Ρώμης - 18 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Άγιο Λέοντα,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Happy Traveller στο ΛΟΝΔΙΝΟ | FULL(Παρέα με το Happy Travellers,και τον Ευτύχη,για Ένα ταξίδι στην Ευρώπη.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

16 Φεβρουαρίου 2021

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ-ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ ΜΕΡΟΣ 1ο(Κλείνουμε για σήμερα,με Ένα Βοντεακι για τον Γέροντα,Οσιο Παίσιο.)Καληνύχτα.Καλό και Ευλογημένο ξημέρωμα

Μυστικά για τα Άγρια Χόρτα και πως τα τρώμε χωρίς να μας πειράζουν.(Χρησιμα και Ωφέλιμα γιια την υγεια μας)

I made a tree for my cats out of driftwood(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.2.)

Charlie Chaplin 'Colori' Festival (Laurel & Hardy)Παρέα με τους Άρχοντες του Γέλιου,Λαουερ και Χαρντυ και Τσαρλυ Τσάπλιν.

Μακαρονάδα ελληνική φούρνου εύκολη από τον Γέροντα Παρθένιο(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.Σημ.Για Τετάρτη και Παρασκευή,βάζετε Λάδι,η και Χωρίς.)Καλό Βράδυ.

Ρεβιθάδα με θυμάρι, λεμόνι & πιπεριές | Yiannis Lucacos(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γιάννη.)

Απολυτίκιο Aγ. Θεοδώρου του Τήρωνος - 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ καιΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Αγ.Θεόδωρο τον Τήρωνα.)

Αγία Μαριάμνη - 17 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο,για την Αγία Μαριάμνη,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Άγιος Θεόδωρος ο Τήρων - 17 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Αγιο Θεόδωρο τον Τήρωνα,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

ΒΙΟΙ ΑΓΙΩΝ-Ο ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΛΥΟΥΧΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ(Καθημερινό Εορτολόγιο)

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους.)

7 Animals That Can Kill an Elephant(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.2.)

15 Φεβρουαρίου 2021

ΙΗΣΟΥ ΜΟΥ, ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΦΟΒΟ(το ξαναβάζω γιατί Αξίζει να το Αουσετε,ξανα .αν και οι περισοτεροι σημερα Φοβούνται)Καληνυχτα Καλο ξημέρωμα

Happy Traveller in Paris / Northern France | FULL(Ταξιδεύοντας με τον Ευτύχη και το Ηappy Traveller,στην Ευρώπη.)

Charlie Chaplin: The Tramp (1915)Λίγο Γέλιο πριν τα Μεσάνυχτα με Τσάρλυ Τσάπλιν.

😸 Προσέξτε τις αστείες γάτες! 😸 Μια επιλογή αστείων με γάτες!*(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες)

αΌσιος Άνθιμος ο Βαγιάνος - 15 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Όσιο Άνθιμος ο Βαγιάνος,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Παραδοσιακή Γαλατόπιτα - Γαλόπιτα(Το Επιδόρπιο για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Ζυμαρικά με Ψητή Φέτα και Ντοματίνια | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Διώξτε τη γλωσσοφαγιά από το σπίτι | Ρωτήστε τον Γέροντα(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Πνευματικές Συμβουλές και.Νουθεσίες)

Απολυτίκιον Αγίου Παμφίλου Ιερομάρτυρος και των συν αυτό Μαρτύρων(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ,και Καθημερινό Εορτολόγιο.)

Τι Θα Συμβεί Στο ΕΝΤΕΡΟ ΑΝ Τρώτε Προβιοτικές Τροφές;(Χρήσιμα και Υγιεινά)

ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΘΕΕ(Aρχίζουμε με Υμνολογικές Δοξολόγικες Νότες στη Σημερινή μας Ξενάγηση.)Καλό Απόγευμα.Καλή Βδομάδα

14 Φεβρουαρίου 2021

γρήγορη συνταγή για σπιτικό τυρί, μόλις 10 λεπτά εργασίας και ολοκληρώθη...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Βδομάδα.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ Η τρικέφαλη εξουσία της παγκόσμιας θλίψης(ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΠΙΚΑΙΡΟ,για Τίτλοι τέλους)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα,Έστω και παγερή.

Λάμπουν τα χιόνια στα βουνά (Των Κολοκοτρωναίων)ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ-ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ.

Ομελέτα | Master Class By Chef Panos Ioannidis(Μια πρωτότυπη Συνταγή σαν μια Ακόμα Εναλλακτική σας Λύση,απο τον Πανο Ιωαννίδη,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Κριθαρότο με γαρίδες γεμάτο θάλασσα - Paxxi Ε50 - Orzo with shrimps full...(Για το ΑυριαόΜεσημεριανο σας πιάτο,απο την Κατερίνα και το paxxis.)

Σαρδέλες πλακί από τον Πατέρα Παρθένιο(Αν και δεν μου Αρέσει Ο Γάβρος,τον προτείνω σαν Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον π.Παρθένιο.)

ΠΑΤΕΡ ΕΛΠΙΔΙΟΣ.Λίγο πριν την γενική ανάφλεξη " 20 Φεβρουαρίου 2014 "(Παρέα με τον π.Ελπίδιο.Πνευματικές Συμβουλές,Πριφητείες και Νουθεσίες,απο τον Γέροντα.)

Ο Άγιος της ημέρας - 22 Νοεμβρίου - Άγιοι Φιλήμων, Άρχιππος, Ονήσιμος κ...(Καθημερινό Εορτολόγιο,με Απολυτίκιο.Εορτάζει 2 φορές τον Χρονο,22 ΝΟΕ,15 ΦΕΒΡ.Ο Αγιος των Φυλακισμένων.)

Άγιος Ονήσιμος 15 Φεβρουαρίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους.)

Π.Ελπίδιος Συγκλονιστικό όραμα της Θεοτόκου για το Άγιον Όρος.(Προφητείες και Θαύματα.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.Ο Θεός με Όλες και με Όλους μας.

13 Φεβρουαρίου 2021

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΝΟΥΣΗΣ 'ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΩ !!! '(Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ)

ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ Τα τρία βασίλεια πριν τον αντίχριστο(Παρέα με τον Γέροντα π.Ελπίδιο.Πνευματικές Συμβουλές και Νουθεσίες.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Κυριακή.Καλό Εκκλησιαμό.Χωρίς τον Εξαναγκασμό για Μάσκες μέσα στις Εκκλησίες.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε με "το τραγούδι του Ταξιάρχη",απο τον Γ.Κοινούση.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Our neighbor's cat decided to move into our house to live with his best ...(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα νε τις παιχνιδιάρικες Γατούλες)

JUDO Bean | Funny Clips | Mr Bean Official(Για το Σαββατοκύρικο του Γέλιου με mister Been και Χονδρό Λιγνό.Καλή Διασκέδαση.)

Γρηγορείτε ο Κύριος έρχεται! π.Αντώνιος Σάββατο 13.02.21(Με τον π.Αντώνιο.ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΠΙΚΑΙΡΟ.)

Ρολό κοτόπουλο με πατάτες Επ. 35 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Μια ακόμα Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

ΛΥΧΝΟΣ TV- ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΙΖ' ΜΑΤΘΑΙΟΥ,(ΟΜΙΛΙΑ,του Σεβασμιώτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.Κ.Χρυσοστόμου,για την Αυριανή Κυριακή ΙΖ ΛΟΥΚΑ.Η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Αγίου Γεωργίου του Πασγιάνου,Αυξεντίου.

1 Κούπα... Οι Πνεύμονες & Το Αναπνευστικό Σύστημα Θα Τη Λατρέψουν!(Χρήσιμα και Υγιεινά.)

Όσιος Μάρων - 14 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Όσιο Μάρων,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγ. Αυξεντίου - 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Όσιος Αυξέντιος ο εν Καρτιλίω - 14 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο,για τόν Άγιο Αυξέντιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

έρπ13 Φεβρουαρίου 2021(ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΠΙΚΑΙΡΟ.Δείτε το Βιντεάκι,και Ακούστε και την Αντίθετη Αληθινή Όμως Άποψη,για το ΚορωναιόΕμβόλιο και Όχι μόνο.Γιατί μας το πασάρουν αφου Είναι Επικίνδυνο....?Δείτε το πρίν το Αφαιρέσουν.)

Ζούμε στη νέα εποχή;(Παρέα με τον π.Νεκτάριο.Πνευματικές Συμβουλές και Νουθεσίες απο τον Γέροντα.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή

12 Φεβρουαρίου 2021

Happy Traveller στο Ρέθυμνο - full(Παρέα με τον Ευτύχη και το Happy Traveller.PEΘYMNO)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

ΙΗΣΟΥ ΜΟΥ, ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΦΟΒΟ(Παρακλητικός,Ικετήριος Προσευχή ,πρός τον Κύριο μας,κλεινει την Σημερινή μας ημέρα)Καληνύχτα.Καλό και Ευλογημένο.Σαββατοκύριακο.

The two talking cats(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.2.)

π. Ελπίδιος: Τι αρέσει στο Θεό πιο πολύ να του λέμε(Παρέα με τον π.Ελπ'ιδιο.Πνευματικές Συμβουλές και Νουθεεσίες απο τον Γέροντα.)

Τέλειο λεμονάτο ψάρι - Fish lemon soup(Η Εναλλακτική σας λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Κεφτέδες κοτόπουλου με μανιτάρια | Yiannis Lucacos(Ιδέες και Λύσεις για το πιάτο της Κυριακής,απο τον Γιάννη.)

ψάρι με ελιές στο φούρνο από τον Γέροντα Παρθένιο(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον π.Παρθένιο.)

Ο Άγιος της ημέρας - 13 Φεβρουαρίου - Άγιοι Ακύλας και Πρίσκιλλα(Ορθόδοξο Αγιολόγιο,στο τέλειο ζευγάρι της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησιας μας.)

Όσιος Μαρτινιανός - 13 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολύτίκιο,για τον Άγιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

13 Φεβρουαρίου: Άγιοι Ακύλας και Πρίσκιλλα - Άγιος Βαλεντίνος - Άγιος Υά...(ΜΥΘΟΙ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.)

Άγιοι Ακύλας και Πρίσκιλλα - 13 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τους Αγίους,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Απολυτίκιον Αγίων Ακύλα και Πρίσκιλλας Αποστόλων(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Θέλω Τον Κύριο μού(Παρα πάνω και απο Επίκαιρο.Χαλαρωτικός ΠΡΟΛΟΓΟΣ.)Καλό Απόγευμα.Καλό Σαββατκύριακο.

11 Φεβρουαρίου 2021

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ LOCKDOWN: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ζ...(ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΘΝΟΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ.Θέλουμε την Ελλάδα μας Πίσω.Ξεσηκωθείτε Συνέλληνες,Θέλουμε την Ελλάδα μας Πισω.)Καλημέρα. Συνέλληνες Φίλες και Φίλοι μου.Καλη και Ευλογημένη Παρασκευή..

ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ(Αγιορειτικες Ψαλμωδίες για κλεισιμο της ημέρας και για να πάει καλίτερα το Π.Σ.Κ.,το ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο,και Όχι μόνο..)Καληνύχτα.Καλό Π.Σ.Κ.

Πώς να μην διαλυθεί το σπίτι μου;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Πνευματικές Συμβουλές και Νουθεσίες.)

10 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΝΕΡΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ(Χρήσιμα και Ωφέλιμα.)

ΦΑΡΑΓΓΙ ΣΑΜΑΡΙΑΣ 🏞 ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ!!!(Ταξιδεύοντας με τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στα Νησιά της Ελλάδας.Φαράγγι της Σαμαριάς.)

Τέλεια Ρεβίθια Λεμονάτα(Το Φαγητό της ημέρας.Παρασκευή Αύριο,και Αρχή του Κρύου,Οτι πρεπει για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας; πιάτο.)

Μανιτάρια γεμιστά - Konstantina's kitchen(Η Εναλλακτική σσας Λύση .Μανιτάρια γεμιστα για το ΑυριανόΜεσημεριανο σας πιάτο,Χωρις τυρια..)

Μανιτάρια γεμιστά από τον Γέροντα Παρθενίου(Το Μενού της Παρασκευής.Για τοΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον π.Παρθένιο.)

Άγιος Χρήστος ο Κηπουρός - 12 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Άγο Γεώργιο τον Κηπουρό,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

ΟΣΙΟΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΙΑΚΩ...(ΟΜΙΛΙΑ για τον Άγιο Μελέτιο,απο τον π.Ιάκωβο Κανάκης.)

Άγιος Μελέτιος 12 Φεβρουαρίου απολυτίκιον subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους.)

Άγιος Μελέτιος - 12 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Άγιο Μελέτιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Στην δική σού την πόλη(Για ΕΠΙΛΟΓΟ της Χθεσινής μέρας και ΠΡΟΛΟΓΟΣ της Σημερινής μας μέρας)Καλό Απόγευμα.

10 Φεβρουαρίου 2021

Γρήγορος Μπακαλιάρος Σκορδαλιά | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη)

Ζεστή σαλάτα με φασολάκια και γαρίδες | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Αρθρίτιδα: Οι Καλύτερες Τροφές Και 5 Φυσικές Θεραπείες Για Τον Πόνο(Χρήσιμα και Υγιεινά.)

ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(Υμνολογικό Μουσικό Διάλλειμα.)

Αγιος Χράλαμπος Αγιος Βλάσιος και η Αγία Θεοδώρα η Αυγούστα από τον Αναν...(ΟΜΙΛΙΑ για την Αγία Θεοδώρα,τον Άγιο Βλάσιο,τον Αγιο Χαράλαμπο που γιόρταζε Χθές,απο τον Γεροντα Αρχιμανδρίτη π.Ανανία Κουστένη.)

Αγία Θεοδώρα η Βασίλισσα - 11 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για την Αγία Θεοδώρα την Αυγούστα,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Αποσπάσματα απο την Σημερινή Πανηγυρική Θ.Λειτουργια,στον Αγιο Βλάσιο Πλ...(Πέρσυ σαν Αύριο,με Πανηγυρική Αρχιιερατική Θ.Λειτουργία,Εδω με Στιγμιότυπα.Φέτος με Κεκλεισμένων των Θυρών.Οι Αρχιερείς μας Δηστυχώς συνταυτίστηκαν με τον Καίσαρα,στην Παγκοσμιοποίηση που μας Επιβάλλουν Οι ΔυτικοΕυρωπαίοι και Οι Παγκόσμιοι Κυβερνώντες.)

11 Φεβρουαρίου: Άγιος Βλάσιος ο Ιερομάρτυρας - Ο θαυματουργός Ιεράρχης τ...(Καθημερινό Εορτολόγιο)

Άγιος Βλάσης 11 Φεβρουαρίου απολυτίκιο subtitled(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους,για τον Άγιο Βλάσιο.)

Άγιος Γεώργιος Σερβίας - 11 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMIΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο ,για τον Άγιο Γεώργιο εκ Σερβίας,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

09 Φεβρουαρίου 2021

HappyTraveller στη Λέσβο | FULLμ(Με την βλολτα με τον Ευτυχη στην ΛΕΣΒΟ κλεινουμε,)Καληνύχτα.Καλο ξημέρωμα

ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ! 3ο λοκντάουν και οι φράσεις "κλειδιά" από τον Μητσοτάκη(και το τελος της Ελλάδας,του ΚΟΥΛΗ.Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ,ΤΙ... ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.)Καλημέρα.Καλη και Ευλοηγημένη Τετάρτη.

Παράκληση Αγίου Ιακώβου Τσαλίκη του νέου ασκητού του ¨με συγχωρείτε¨(Κλείνουμε με Παρακλήσεις σε Αγιους και στην Παναγια μας.Παρακλήσεις στον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Ριζότο με Βερμούτ, Γαρίδες Και Chorizo του Πάνου Ιωαννίδη.(Mια ακόμα Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Σέφ κ.Πάνο Ιωαννίδη..)

Ρεβύθια λεμονάτα σούπα - Paxxi (Ε216)Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Κατερίνα και το Paxxis.

Φασολάδα | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση γι το Αυρια;νόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Ακη.)

Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και Διαφραγματοκήλη(Χρήσιμα και Υγιεινά.2.)

Below Zero (1930) Χοντρός - Λιγνός Υπό Το Μηδέν(Παρα τα ζόρια που τραβάει Ο Κόσμος Όλος ,Ειδικά η Ελλάδα μας,απο την ΧΟΥΝΤΑτου ΚΟΥΛΗ,και της Παγκοσμιοποίησης,λίγο Χοντρός Λιγνός δεν θα Έβλαπτε.)

Κατάθλιψη και ψυχικά νοσήματα - Ύμνοι που θα σας ηρεμήσουν | ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛ...(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΕΥΧΕΣ.)

Απολυτίκιο Αγ. Χαραλάμπους - 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(YMNOI και AΠOΛYTIKIA.)

Άγιος Χαράλαμπος ο Ιερομάρτυρας - 10 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Άγιο Χαράλαμπο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Happy Traveller στη ΝΙΣΥΡΟ - FULL(Ταξιδεύοντας ,με τον Ευτύχη,στην Ελλάδα,Νισιρος.)

Tiger VS Lion - Lion VS Tiger - Askal(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.Λιοντάρι Εναντίον Τιγρη.)

08 Φεβρουαρίου 2021

Cup of Coffee | Mr Bean Full Episodes | Mr Bean Official(Χαμογελάτε με mister Been. για να Κλισει καλα η μέρα)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημενη Τρίτη.

Παράδεισος - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε και για σημερα με Χριστανικα τραγουδια του Γιώργου,)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Για το εμβόλιο μιλάει ο Γέροντας Νεκτάριος(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.)

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕΣ

Αυτό Είναι Το Πιο Υγιεινό Ρόφημα Στον Κόσμο Μετά Το Νερό!(Χρήσιμα και ΩΦέλιμα.)

Γλώσσα πανέ στο φούρνο | Paxxi (E347)Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανόσας πιάτο,απο την Κατερίνα και το paxxis

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Ευτύχη.)

Αξίζει τα 15 ευρώ το μπάνιο σε αυτόν τον Καταρράκτη; #travelvlog(Ταξιδεύοντας με τον Ευτύχη,)

County Hospital (1932) Χοντρός - Λιγνός Νοσικομείο(ΕΠΙΚΑΙΡΟ.Χαμογελάστε με τις Γκάφες του Χοντρού-Λιγνού.)

09.07: Αγίου Παγκρατίου του Ιερομάρτυρος - Saint Pancratius the Hieromartyr(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους.)

Άγιος Παγκράτιος - 9 Ιουλίου - Βίοι Αγίων(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Άγιο Παγκράτιο που γιορταζει δυο φορες τον Χρονο(9 ΙΟΥΛΙΟΥ,και 9 Φεβρουαρίου),Από τον Γέροντα π.Αθανάσιο,η παρουσίαση.

10 Animals That Can Defeat A Lion - Lion VS Prey - Lion VS Predator - Askal*(Παρέα με τα Άγρια Θηρία της Ζούγκλας.Λιοντάρι V.S.Τίγρης.)Καλό Απόγευμα.Καλή Βδομάδα.

07 Φεβρουαρίου 2021

Come Clean (1931) Χοντρός - Λιγνός Ελάτε Καθαρίστε(Ξεκινάμε με Χαρούμενη διάθεση για την Νέα Βδομάδα.με Γέλιο.)Καλημέρα.Καλή Βδομάδα.

ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ(Κλεινουμε με Χριστιανικά τραγούδια αφιερωμένα στον δημιουργό μας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Bullied Cat Bursts Into Tears By A Man's Love Who Became His First Frien...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.)

Άγιος Θεόδωρος 08 Φεβρουαρίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ για τον Άγιο Θεόδωρο τον Στρατηλάτη ,με Υποτίτλους.)

8 Φεβρουαρίου: Άγιος Θεόδωρος ο Στρατηλάτης "Μην αμελήσεις να γράψεις το...(Καθημερινό Εορτολόγιο)

Απολυτίκιο Αγ. Θεοδώρου του Στρατηλάτου - 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ,για τον Άγιο Θεόδωρο τον Στρατηλάτη.)

Σπανακόπιτα χωρίς φύλλο, η πιο νόστιμη και εύκολη - Γεύση και Οικονομία(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,αλλά και για το κολατσιό της Εβδομάδας.)

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Μακσαριστό Γεροντα π.Επιφάνιο)

LIVE (47) με τον π. Αντώνιο 07.02.21(Παρέα με τον π.Αντώνιο,Ζωντανά,τώρα.)

Απολυτίκιο Ζαχαρίου του Προφήτου 8η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Προφήτης Ζαχαρίας - 8 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Άγιο προφήτη Ζαχαρία,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Busy Bodies (1933) Χοντρός - Λιγνός Οι Ξυλουργοί(Χονδρός Λιγνός και Απογευματινό Γέλιο.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

06 Φεβρουαρίου 2021

10 Τροφές Με Πρωτεΐνη Για Υγιεινά Γεύματα (Εκτός Από Κρέας)Χρήσιμα και Υγιεινά.2.Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.Καλό Εκκλησιασμό,Εατω και υπό Επιτήρηση λόγω της Χούντας της Παγκοσμιοποίησης.

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε μια Ακόμα μέρα,Ένα ακόμα Σαββατο με Χριστιανικά τραγούδια του Γ.Κοινούση"Η Λύση Είναι Μία,"Κόντρα στην Αθεία της Παγκοσμιοποίησης)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Νόστιμα ψωμάκια γιαουρτιού, σκέτος αφρός! - ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ(Φτειάχτε αυτα γιαουρτοψωμάκια,απο τον Αυριανό Εορταζόμενο π..Παρθένιο,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,το Επιδόρπιο.)

Κοτόπουλο Λεμονάτο με Πατάτες | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.Η μέρα κοτόπουλου απο τον Άκη.)

Τα κλέφτικα του Παπασιδέρη: Ο Γιάννος 1952(ΕΘΝΙΚΟΑΠΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΑ και ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ.)ΑΦΙΕΡΩΜΑ.

"Move over, daughter, I'll help you!" - mom cat and her adopted kitten Kira(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.)

Η Ευχή του Αγίου Παρθενίου για τον Καρκίνο(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ)

Όσιος Λουκάς - 7 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολύτίκιο για τον Όσιο Λουκά απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ(Καθημερινο Εορτολόγιο)

Ο Άγιος Παρθένιος, προστάτης των καρκινοπαθών.(Μια Αλλη ΟΜΙΛΙΑ για τον Άγιο Παρθένιο απο τον Θεολόγο Καθηγητή κ.Ευάγγελο Ρωσσόπουλο.)

Απολυτίκιο Αγ. Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου - 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Άγιος Παρθένιος - 7 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Άγιο Παρθένιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Ξέρεις ποια χαρίσματα σου έδωσε ο Θεός;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Πνευματικές Συμβουλές και Νουθεσίες.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

05 Φεβρουαρίου 2021

π. Ελπίδιος: Το δάκρυ της Παναγίας(Παρέα με τον Γέροντα π.Ελπίδιο.Πνευματικές Νουθεσίες,και Προφητείες.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα

Μουσακάς • Argiro Barbarigou(Ιδέες για το Σαββατοκύριακο,απο την Αργυρώ.)

Λαβράκι στο φούρνο Επ. 49 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Αν τρώμε Ψάρια,το Σαββατοκύριακο για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη._

Πένες ογκρατέν με κοτόπουλο | Yiannis Lucacos(Ιδέες για το πιάτο του Σαββατοκύριακο,απο τον Γιάννη.)

ΚΑΡΑΪΒΙΚΉ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!(Ταξιδεύοντας με τον Ευτύχη,με Κρουαζερόπλοιο.2.)

1821 Τραγούδια Ηρωικά - Ιστορικά - Κλέφτικα : Κείμενα ιστορικά Μίμη Οικο...(IΣΤΟΡΙΚΑ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΡΩΤΙΚΑ.)

Ο Μέγας Φώτιος.(ΑΛΛΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ.ΟΜΙΛΙΑ για τον Άγιο Μέγα Φώτιο,Πατριάρχη Κων/πόλεως,απο τον Θεολόγο καθηγητή κ.Ευάγγελο Ρωσσόπουλο.2.)

ΛΥΧΝΟΣ ΤΟΙΣ ΠΟΣΙ ΜΟΥ Άγιος Φώτιος ο Μέγας Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως ...(ΟΜΙΛΙΑ για τον Άγιο Φώτιο Πατριάρχη Κων/πόλεως,απο τον Αρχιμ.π.Ανανία Κουστένη.)

Απολυτίκιο Αγ. Φωτίου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως - 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Άγιος Φώτιος ο Μέγας - 6 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Άγιο,από τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Κομποσχοίνι θα κρατώ (Γερ. Θεονύμφη)Πνευματικά και Άλλα.(Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.Καλό Σαββατοκύριακο.)

04 Φεβρουαρίου 2021

Η ΕΥΧΟΥΛΑ(Υμνοι και Χριστιαν.τράγουδια για Όλες τις Ωρες,)Καλημερα,Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή.

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ(Με Παρακλήσεις στην Παναγία και στούς Αγίους μας κλείνουμε σημερα,την ημέρα μας.)Καληνύχτα.Καλό και Ευλογημένο Ξημέρωμα.

Πως γίνεται κάποιος άγιος;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Πνευματικές Συμβουλές και Νουθεσίες.)

British shorthair kittens of a rare color(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.2.)

Summer Vlog Tour #16 Μήλος(με το Happy traveller και τον Ευτύχη,ταξιδεύουμε.)

Ριζότο με σουπιές Επ. 39 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(H Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Φακές με σπανάκι σούπα δια χειρός Πατρός Παρθενίου(Για το πιάτο της Παρασκευής,Ότι πρέπει.Απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ (ΠΑΛΙΕΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ)ΕΝΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΑ.2.

Αγία Αγάθη 05 Φεβρουαρίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους για την Αγία Αγαθή.)

Άγιος Αντώνιος ο Αθηναίος - 5 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Άγιο Αντώνιο,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο.

Απολυτίκιο Αγ. Αγάθης - 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

5 Φεβρουαρίου: Αγία Αγάθη - Ο Βίος και το μαρτύριο της Αγίας!(Καθημερινό Εορτολόγιο)

1821 - 2021 200 χρόνια(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ)

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ, Δείχνουν Ότι Το Συκώτι Έχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Μην Τα Αγνοήσετε!(Χρήσιμα και Υγιεινά)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι,Φίλες και Φίλοι μου.

03 Φεβρουαρίου 2021

ΝΥΧΤΑ ΣΚΕΠΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ(Κλείνουμε με υμνολογικά τραγούδια στον Δημιουργό μας..)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα

Γλυκό με πτι μπερ και κρέμα πορτοκάλι!!!(Το Επιδόρπιο για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο η για το Γλυκό της Εβδομάδας

Όψον και ψαλμός Γαύρος φούρνου με ντομάτα, φάβα, βακαλάος παστός με κολο...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον π.Επιφάνιο.)

Σουπιές με σπανάκι Επ. 44 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Dad and his adopted kitten Kira. The first games and fights of kittens(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες)

1821 - 2021 | 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση(ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ.2.)Επέτειος η Έναρξη Απελευθερωτικών Αγώνων,η Συμλήρωση 200 Χρόνων απο την Επανασταση του 1821...?

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ "φωτιά" για το 3ο λοκντ@ουν που ετοιμάζουν - Τι απέγινε ο ιερέ...(ΕΠΙΚΑΙΡΟ.Καινούριο Λογκντάουν...?,Διώξτε τους.Θελετε να απαλλαγείτε.Διώξτε τους.)

Ελιές πράσινες τσακιστές με δύο τρόπους από την Ελίζα #MEchatzimike(Χρήσιμα και Ωφέλιμα απο την Ελίζα.)

Άγιος Αβράμιος - 4 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απο,υτίκιο για τον Άγιο Αβράμιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Ομιλία για τον Άγ. Ισίδωρο τον Πηλουσιώτη(ΟΜΙΛΙΑ για τον Άγιο Ισίδωρο τον Πηλουσιώτη,απο τον πρωτοπρ.π.Αντώνιο Χρήστου.)

Απολυτίκιο Αγ. Ισιδώρου Πηλουσιώτου - 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Άγιος Ισίδωρος ο Πηλουσιώτης - 4 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Άγιο απο τον Γέροντα π,Αθανάσιο.)

Αρχάγγελος Μιχαήλ: Τα συγκλονιστικά Θαύματα - Και η ιστορία της Ιεράς ...(ΟΡΘΟΔΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ και ΘΑΥΜΑΤΑ.)

Another Fine Mess (1930) Χοντρός - Λιγνός: Ακόμα ένα χάος(Γελάστε με Χοντρό ΛΙΓΝΌ)Καλό Απογευμα.

(G

02 Φεβρουαρίου 2021

Ατενίζω μια πατρίδα ευλογημένη από τον Θεό(Κλείω με Ενα Ωραίο Χριστιανικό κομμάτι,(Καληνύχτα.Καλό ξημερωμα.)

Όψον και Ψαλμός - Κολοκυθόσουπα - κολοκυθοκεφτέδες - σπανακόρυζο - σουπι...(Η 2η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Μακαριστό Επιφάνιο.Ειδικά για Τετάρτες και Παρασκευές)

Φασολάδα | Yiannis Lucacos(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γιάννη.)

Μανιτάρια γεμιστά από τον Γέροντα Παρθενίου(Aπο τον Γέροντα π.Παρθένιο,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο)

Πως να φτιάξεις σπιτικούς κύβους λαχανικών - Paxxi (C186)Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την κουζίνα απο την Ειρήνη και το paxxis.

LIVE (46) 666 κ προφητεία Αγ.Παισίου/ 3 Ιεράρχες, με τον π. Αντώνιο 31.0...(ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ π.Αντώνιος.)

ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ (Εορτή 3 Φεβρουαρίου)Προστάτης των εγκύων(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ.)

Άγιος Συμεών - 3 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο για τον Άγιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Άγιος Συμεών Θεοδόχος 03 Φεβρουαρίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους.)

Άγιοι 3 Νεομάρτυρες Σπετσών - 3 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τους Αγίους,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Mom cat feeds the adopted kitten instead of her own(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες)

«ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ» Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ! ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ(ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.2,)

01 Φεβρουαρίου 2021

10 Καλύτερες Τροφές Για Υπέρταση, Φραγμένες Αρτηρίες & Χοληστερόλη (+ΤΕΣΤ)!Χρήσιμα και Υγιεινά.Ε.(Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τρίτη.)

με τα χερια ψηλα.wmv(Κλείνουμε με υμνωδίες στον Δημιουργό μας.)Καληνύχτα .Καλό ξημέρωμα.Καλό Μήνα.Καλή Βδομάδα.

8 Τροφές Για ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ, Άνοια & Προβλήματα Μνήμης (2 Τεστ+Τσάι)!Xρήσιμα και Ωφέλιμα.2.

British shorthair kittens of a rare color(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες)

Εύκολη και νόστιμη ψαρόσουπα!!(Η δεύτερη Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Μπακαλιάρος τηγανιτός για του Ευαγγελισμού | Βακαλάος Παστός | Paxxi (E...(Η Εναλλακτική σας λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,και ας μην Είναι του Ευγγελισμου,απο την Ειρήνη και το Paxxis)

Κροκέτες μπακαλιάρου | Yiannis Lucacos(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γιάννη..)

Χαλαρωτική μουσική για απελευθέρωση άγχος & stress(Μουσικό Διάλλειμα)

Ευαγγέλιο Υπαπαντής του Κυρίου - 2 Φεβρουαρίου - Ερμηνεία Ευαγγελίου(ΟΜΙΛΙΑ εις την Αυριανή Ευαγγελικη περικοπή της Υπαπαντής(προυπάντησης)του Κυρίου ημών Ιησου Χριστου απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Ακούστε παιδιά: Η Υπαπαντή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού(Καθημερινό Εορτολόγιο για παιδιά)

Λόγος εις την Υπαπαντή και η σύγχρονη εποχή(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Μεγάλη Δεσποτική Εορτή της Υπαπαντης του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού,απο τον Γέροντα π.Νεκτάριο)

Υπαπαντής του Σωτήρος (2α Φεβρουαρίου)ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.

Υπαπαντή του Κυρίου - 2 Φεβρουαρίου - Βίοι Αγίων(ΟΜΗΛΙΑ και Βιος με Απολυτικια,για τον Αγιο η το Λαμπρό Γεγονός της Υπαπαντής του Κυρίου μας,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Πρασοτυρόπιτα με τραγανό φύλλο & ζουμερή γέμιση/Pie with leek and cheese...(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ(Αφιέρώματα.)

One Good Turn (1931) Χοντρός - Λιγνός Μια Καλή Στροφή(Xoντρός Λιγνός,και Καλό Μηνα και Καλή Βδομάδα.Αρχζουμε με Γέλιο(Καλό Απόγευμα.Καλή Βδομάδα.Καλό Μήνα.)