31 Μαρτίου 2021

Επ.3 - Ο Εθναπόστολος Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Βίος, διδαχές, επιστολές κ...(Προφητείες και Θαυματα του Παπακοσμά.Συνλέβαλε αποφασιστικά στην Ανασταση του Ελληνικου Γενους στην Επανάσταση του 1821)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Πεμπτη.)

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ - ΠΑΣΑ ΠΝΟΗ... ΑΙΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ...(Κλείνουμε σήμερα με Πασαπνοάρια απο Εξαίρετους Μουσικοδιδασκάλους.Υμνοι Ευχαριστείας στον Κύριο κατ ΘΕΟ μας.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Καλό Μήνα

Happy Traveller στην Αγία Πετρούπολη | FULL(Βόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα και το Happy Travellers,στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ,και στον κόσμο.ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ.)Καλή Ξενάγηση.

"Κολοκυθόπιτα της γιαγιάς μου"(Το Γλυκό σας για το Επιδόρπιο της Λαδερής Εβδομάδας,αλλά και για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,Χωρίς Φυσικά τυριά και Αυγά.Νηστήσιμα..)

Κριθαρότο με γαρίδες γεμάτο θάλασσα - Paxxi Ε50 - Orzo with shrimps full...(Η Εναλλακτική σας Λύση για Αυριο,και για τα Λαδερά σας πιάτα της Μ.Τεσσαρακοστής,απο την Ειρήνη και το Paxxis)

"Κριθαρότο με Λαχανικά"(barley with vegetables)Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο και Όχι μόνο.).Το κλασσικό κριθαρότο με Λαχανικά.

ΣΠΑΝΑΚΟΚΕΦΤΕΔΕΣ της κυρίας Μαίρης - ΣΥΝΤΑΓΗ(Για το Λαδερό σας πιάτο της Λαδερές μέρες τη; μ.Τεσσαρακοστής.το Συμπλήρωμα η το Συνοδευτικό στο Μεδημεριανό σας πιάτο.

Εναέρια πλάνα απο την Ελληνική σημαία γίγας στη Σαντορίνη | 25η Μαρτίου(ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ-ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ.Η Ενδοξη Ελληνική Σημαία μας,με τον Σταυρό,και το μέγεθος της που προκάλεσε Εντύπωση στον κόσμο,ξένο και Ντόπιο στην Ομορφη Σ.ΑΝΤΟ.Μπράβο παιδιά.Και του Χρόνου.Ελεύθεροι.)

Η ΟΣΙΑ ΜΑΡΙΑ Η ΑΙΓΥΠΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΣΙΟΣ ΖΩΣΙΜΑΣ(Η Οσία Μαρία η Αιγυπτία,και Οι Άλλοι ,μετέπειτα Άγιοι.)

Οσία Μαρία η Αιγυπτία (Ρωσική έκδοση)Περι Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας απο Άλλες Χώρες.ΡΩΣΣΊΑ.

Οσία Μαρία η Αιγύπτια - Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος(ΟΜΙΛΙΑ απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,Μητροπολίτη Λεμεσού,για την Οσία Μαρία την Αιγυπτία.)

Απολυτίκιο Αγ. Μαρίας της Αιγυπτίας - 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Οσία Μαρία η Αιγύπτια - 1 Απριλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος και Απολυτίκιο για την Οσία Μαρία την Αιγυπτία,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)Καλό Μήνα.

Όσιος Μακάριος - 1 Απριλίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Όσιο Μακάριο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

The Great Snuffle Flood of '21 | WATC 661(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.Ε.)

Μεγάλο Απόδειπνο· ψαλμωδίες από τους πατέρες της Σιμωνόπετρας Αγίου Όρους(Απογευματινές Ακολουθίες της Αγιας και Μ.Τεσσαρακοστής)

10 Καλύτερες Τροφές Με Μαγνήσιο & Σημάδια Έλλειψης Στο Σώμα!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μας.

30 Μαρτίου 2021

ΚΑΛΝΤΕΡΑ(ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ..ΑΘΗΝΙΟΣ.ΚΑΙ Ο ...ΣΚΑΡΟΣ.)ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.9 Χρόνια Πρίν.Ενα Χρονο πριν φυγει Ο Γιώργος Ο Μητροπίας.Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ - ΣΗΜΕΡΟΝ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΗΜΩΝ...(Κλείνουμε και Θρησκευτικά το θεμα τς Μεγαλες μερεςτου Ευαγγελισμού)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα

A Perfect Day | Ep 5: "A Jaguar Romance"(Παρεα με τα Άγρια Θηρία.Ε.)

Μανιταρόσουπα Επ.28 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Το Αλάδωτο σας για Αυριο σε Όσους Νηστεύουν το ΄λάδι Τετάρτες και Παρασκευές,απο τονΆκη.

Μελομακάρονα μοναστηριακά παραδοσιακά του Γέροντα Παρθένιου(Μεσομακάρονα και Σαρακοστή πάνε πολύ,με τον Γέροντα π.Παρθένιο,εκτος Τετάρτης και Παρασκευής.Το Γλύκισμα για το Επιδόρπιο σας)

Πράσα Με Πατάτες!!(Η Εναλλακτική σας Λύση για Ενα ακόμα Λαδερό,ένα κλασσικο πιάτο. της Καθημερινότητας,Πράσα με παστάτες,για Σαββατοκύριακο σήγουρα.)

Μύδια κοκκινιστά Επ. 28 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Για τα Λαδερά πιάτα σας,της Μ.Τεσσαρακοστής,απο τον Άκη.)

Happy Cook 39 Φαλάφελ και Παστέλι(Τα Συμπληρωματικά Σνακ για καθε Ωρα απο τοHappy Cook,και τον Ευτύχη,για το Κολατσιό η το Συνοδευτικό στο Μεσημεριανό σας πιάτο.)

Άγιος Υπάτιος Γαγγρών 31 Μαρτίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους,)

Άγιος Υπάτιος - 31 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Άγιο Υπάτιο και Απολυτικιο .)

Υποθυρεοειδισμός: η Ιδανική Διατροφή)Χρήσιμα και Ωφέλιμα την Υγεία μας.)

Happy Traveller στην Τρανσυλβανία | Ρουμανία Μέρος 1(ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ δεν Έχει μόνο η Ελλάδα,Ειμαστε πλειοψηφία αλλά καΙ άλλα κρατη Ειναι Ορθόδοξα,Ρουμανία,Σερβία κ.λ.π.Ταξιδι με τον Ευτύχη και την Ηλέλτρα και το Happy Travellers.ROYMANIA.)

11-1-2021. Κ. Χολέβας - Δ. Μεταλληνός "Ψηλαφώντας το 1821 - Αφιέρωμα στο...(ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ-ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ.Για την Συμπλήρωση 200 Χρόνων απο την Έναρξη της Επανάστασης του 1821,και την Άμμεση Συμβολή του Κλήρου στον Αγώνα.)Καλημέρα Φίλες και Φίλοι μου.

29 Μαρτίου 2021

Ο ιστορικός λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα(Για να το κλείσουμε,με τους ηρωισμους του Θοδωρή,για τον Εορτασμό της Συμπλήρωσης 200 Χρόνων απο την Εναρξη της Επανάστασης της 25η Μαρτίου του 1821)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα

Αλάδωτη νηστίσιμη συνταγή δια χειρός Γέροντα Παρθένιου (Καλαμαράκια του ...(Για τις Αλάδωτες μέρες της βδομάδας,και της Μ.Τεσσαρακοστής.Πρόταση η Συνταγή του π.Παρθενίου,τα Καλαμαράκια.Δειτε την.)

Γαριδομακαρονάδα | Yiannis Lucacos(Η Εναλλακτική σας λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,αλλά και για το Υπόλοιπο ΜεγαλοΣαρακοστιανό σας Μενου,απο τον Γιάννη.)

Μανιτάρια στιφάδο Επ. 28 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,αλλά και για το Σαρακοστιανό σας πιάτο,στις Λαδερές μέρες,απο τον Άκη.)

Σταφιδόψωμο με ίνες σαν βαμβάκι (νηστίσιμο)Το Γλυκό σας θα Έλεγα,για το Επιδόρπιο της Μ.Τεσσαρακοστής,αλλά και για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ - ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ... ΚΑΤΑΒΑΣΙΑΙ(Ολιγόλεπτο Υμνολογικό Μουσικό Διάλλειμα.Σαρακοστιανό.)

Funny Cat Reaction - Funniest Animals Compilation(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Μικρές και Μεγάλες Γατούλες.)

Dangerous Exile 1957 - Στην υπηρεσία της αυτού μεγαλειότητας(H Tαινεια της βραδιάς και της Εβδομάδας,"Στην υπηρεσία της Αυτου Μεγαλειότητος"Διεθνείς παραγωγή.Καλή παρακολούθηση.)Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.

Γιατί να έχουμε εικόνες; - Μαθαίνω την Ορθόδοξη Πίστη (Επεισόδιο 7)ΑΠΟΡΙΕΣ και ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.Από τον Γέροντα π.Νεκτάριο.ΕΚΤΑΚΤΟ.

11 Απριλίου: Άγιος Ιωάννης της Κλίμακος - Και η σκάλα των αρετών(Ο Άγιος Ιωάννης της Κλίμακος και η Κλιμακα των Αρετών.)

Άγιος Ιωάννης Κλίμακος 30 Μαρτίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους.)

Άγιος Ιωάννης της Κλίμακος - 30 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος για τον Άγιο Ιωάννη Συγγραφέως της Κλίμακος,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Άγιος Ζαχαρίας Κορίνθου - 30 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο για τον Άγιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

HAPPY TRAVELLER στη ΜΟΣΧΑ | (Βόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα και το Happy Traveller,στην Ευρώπη,στην Ελλάδα και στον κόσμο.ΜΟΣΧΑ.)

1 Κούπα Θα Καθαρίσει Τη Βλέννα & Το Φλέγμα Σε Στήθος, Πνεύμονες Και Κόλπο!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)

Τι αντίσταση πρέπει να κάνουμε όταν ο διάβολος φαίνεται ότι νικά(Παρέα με τον π.Νεκτάριο.Ε.Πνευματικές Συμβουλές και Νουυθεσιες απο τον Γέροντα.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.Καλή Βδομάδα

28 Μαρτίου 2021

ΑΓΝΗ ΠΑΡΘΕΝΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ*(Κλεινουν-με με Υμνους στην Παναγια μας)Καληνυχτα Καλό ξημέρωμα.

11 Σούπερ Τροφές Για Την Καρδιά (Μειώστε Τα Καρδιακά Επεισόδια Κατά 80%)Χρήσιμα και Υγιεινά.

Κριθαρότο με Καλαμαράκια και Σπανάκι | Άκης Πετρετζίκης(H Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο και για τις Λαδερές μέρες της Σαρακοστής,απο τον Άκη..)

Ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης | Φαγητά | Paxxi (Ε272)Tο Συνοδευτικό για το πιάτο της ημέρας,Ειδικά τις λαδερές μερες της Σαρακοστής,με Ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης,τους Εχω δοκιμάσει,Είναι Απιθανοι..Ψτιάχτε τους.Απο την Ειρήνη και το Paxxis

Γεμιστά ορφανά: η δική μου εκδοχή | Λαδερά φαγητά | Paxxi (E263)Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,της Εβδομάδας που αρχίζει σε λίγες Ωρες,απο την Ειρήνη και το Paxxis.

Χαλβας Φαρσαλων φανταστικος !!!!!!!!!!!!!!(Το Γλυκό σας για το Επιδόρπιο για το πιατο της Υπόλοιπης Μ.Σαρακοστής,αναλογα αν Ειναι λαδερές η Αλάδωτες μέρες.)

Π. Ανανίας Κουστένης - ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ | Ορθόδοξο μονοπάτι(Η ΑΠΟΡΙΑ και το ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑαπο τον Αρχιμ/τη π.ΑΝΑΝΊΑ Κουστένη.)

LIVE (54) με τον π. Αντώνιο 28.03.21(Καλησπέρα Κυρίες και Kύριοι blogers μας.Παρέα με τον π.Αντώνιο.Ζωντανά ηταν.)

Ο βασιλιάς της γκάφας (1962) Θανάσης Βέγγος(Η Κλασσική Ελληνική ταινεια της Κυριακής.Θ.Β.Ο Βασιλιάς της Γκάφας.Καλή Διασκέδαση.)

Άγιοι Ιωνάς Βαραχήσιος & συν αυτοίς - 29 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο,για τους Αγίους,Ιωνά Βαραχίσιος και σύν Αυτοίς,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Άγιος Μάρκος Αρεθουσίων 29 Μαρτίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υπότιτλους.)

Άγιος Μάρκος ο Επίσκοπος Αρεθουσίων - 29 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Άγιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Ο ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ(ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΠΙΚΑΙΡΟ-ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ)

Το θαύμα της Θείας Κοινωνίας - Πάτερ Στέφανος Αναγνωστόπουλος(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ)

Παιχνίδι γνώσεων για την Επανάσταση του 1821(Χρησιμα και Ωφέλιμα για τις Γνώσεις μας)Καλό Απόγευμα.Με υγεια να πάμε και στην Γ Εβδομάδα των Νηστειών.

1821-2021 | 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση | ΑΦΙΕΡΩΜΑ(ΑΦΙΕΡΩΜΑ στους Αθάνατους ήρωες του 1821,για Παντα.)Καλημερα.Καλη και Ευλογημένη Κυριακή.Καλό Εκκλησιασμό.Μιας και μου το Αφαιρέσανε Χθες βραδυ το Ξαναανεβάζω..

27 Μαρτίου 2021

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Με Γ.Κινούση Χριστιανικά Τραγούδια,Ο Ταξιάρχης,Κλείνουμε και σήμερα την μέρα μας)Καληνύχτα.Καλο ξημέρωμα.

Σουπιες Κρασατες Στιφαδο Πεντανοστιμο ......!!!!!!!!!!!!!!(H Eναλλακτική σας λύση για τοΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,αλλά και για τις λαδερές μέρες της Μ.Σαρακοστής)

Μακαρονάδα μπολονέζ νηστίσιμη | Paxxi(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό λαδερό σας πιάτο απο την Ειρήνη και το paxxis)

50 Νηστίσιμα Γαλακτομπουρεκάκια (Σιροπιαστές Μπουκίτσες)- Greek Custard...(Για τα Γλυκά σας, για το Επιδόρπιο σας στις λάδερές μέρεςτης Μ.Σαρακοστής,και για Αύριο.)

So many cute kittens videos compilation 2021(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.)

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ(Ολιγόλεπτο Υμνολογικό Μουσικό Διάλλειμα.)

Β' Κυριακή Νηστειών. Λόγος Αγ. Γρηγορίου Παλαμά εις τον Παραλυτικόν της ...(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Κυριακή Β.Νηστειών ,Αγιου Γρηγορίου του Παλαμά,απο τον Θεολόγο Καθηγητή κ.Ευάγγελον Ρωσσόπουλο.Χρόνια του Πολλά.)

319 Αγ Ολυμπάς Ηρωδίων Έραστος Σωσίπατρος 10 Νοεμβρίου(ΥΜΝΟΙ και Απολυτίκια με Υποτίτλους.)

Άγιος Ηρωδίων - 28 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Άγιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Νίκος Παπάζογλου ''ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ Σ' ΑΓΑΠΩ''.🎤(Μεθεώρτια-Εθνεγερτικά,Εμψυχωτικά 2.)

Σύμβολο ελευθερίας 1821-2021(ΑΦΙΕΡΩΜΑ Στην Συμπλήρωση των 200 Χρόνων Χωρίς τυμπανοκρουσίες.)

ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - Happy Traveller στη Βόρεια Εύβοια - Μ...(Παρέα με τον Ευτύχη και την Ηλέκτρα.Βόλτα ανα τον κόσμο την Ευρώπη και την Ελλάδα.ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ.)Καλό Απόγευμα. Σαββάτου.

26 Μαρτίου 2021

Άγνωστες πτυχές από την έξοδο του Μεσολλογγίου - Η Μηχανή του Χρόνου(Κλείνουμε με ντοκουμαντερ γισ την Εξοδο του )Καληνύχτσ.Καλό Ξημέρωμα.Καλο Σαββατοκύρισκο

Ελεύθεροι Πολιορκημένοι: Η Μάχη Της Κλείσοβας (2021)| Πρωτότυπη Ιστορική...(Η Ισττορική Ελληνική ταινεια,με θεμα την πολιορκεια του Μεσολογγίου για Ολες τις Ελληνίδες για Ολους τους Ελληνες)

Μακαρονάδα μπολονέζ νηστίσιμη | Paxxi(Η Εναλλακτική σας Λύση,για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιάτο,αλλα και για τις Λαδερές μέρες,απο την Ειρήνη και το Paxxis)

Γεμιστά με κιμά και ρύζι στο φούρνο από την Ελίζα και εκδρομή στο Λατσί ...(Για το Λαδερό σας πιάτο και του Σαββατοκύριακου,αλλά και της Σαρακοσαστής,αποι την Ελίζα.)

Μελιτζανοσαλάτα ΑΑΑ εύκολα και γρήγορα από την Ελίζα #MEchatzimike(Η Σαλάτα σας για τις μερες και της Σαρακοστής,απο την Ελίζα.Ε.)

Στρατιωτική Παρέλαση 25 Μαρτίου Αφιέρωμα 1821 2021 200 Years Greek Revol...(Απο Εδω Εχω να κάνω Ενα τσουχτερό Σχολιο,Ο ΚυριαΚΟΥΛΗΣ Μητσοτάκης,δεν Έχει Λεφτα να Πληρώσει τους Συνταξιούχους(Εμενα 26/3/21, σήμερα και μάλλον απο Δευτερας αν θα με Πληρωσουν.΄Οσο για τα Αναδρομικα και την πλήρη Συνταξη που μου Έταξαν,άμα Ασπρίσει ο Κόρακας.)Κατα τα Άλλα Ο ΚΟΥΛΗΣ Κάνει δεξιώσεις και Φιίέστες για τους καλεσμένους,της Συμπλήρωσης για τα 200 Χρόνια απο την Επανάσταση του 1821,και Ο Κόσμος Είναι Μαντρισμένος απο την Παγκόσμια ΧΟΥΝΤΑ και πεινάει.Δειτε τωρα τα Χάλια μας και τα Χαλιά μας.)

Ο Άγιος της ημέρας - 27 Μαρτιου - Αγία Ματρώνα η εν Θεσσαλονίκη(Αλλο καθημερινό Εορτολόγιο.)

Απολυτίκιο Αγ. Ματρώνας η εν Θεσσαλονίκη - 27 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Αγία Ματρώνα - 27 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για την Αγία Ματρώνα,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Τhecook.gr - Πατατοσαλάτα(Μια πατατοσαλάτα και το βραδυνό σας,Ειδικά τις Λαδερές μέρες της Σαρακοστης.)

Τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου -παιδικό-(Η Επανάσταση του 1821,με τα Παιδικά μάτια.2.)

ΕΚΤΑΚΤΗ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ....(EPIKAIRO-ΕΠΙΚΑΙΡΟ)Καλό Απόγευμα.Καλό Σαββατοκύριακο Φίλες και Φίλες μου.

25 Μαρτίου 2021

25-3-1976 Ευαγγελισμός (Ψάλλει ο Θρασ. Στανίτσας)Κλείνουμε Σημερα,26/3/21,με Εορταστικά του Ευαγγελισμού.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Χρόνια μας Πολλά.

Τhecook.gr - Σπαγγέτι με λαχανικά(Αν και δεν Νηστευεται η Αυριανή Παρασκευή λόγω της Εορτής της Συναξης του Αρχαγγέλου Γαβριήλ,μια Μακαρονάδα Λαδερη η Αλάδωτη για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο)

Μανιταρόπιτα νηστίσιμη φανταστική! - Vegan mushroom pie | Greek Cooking ...(Μανιταρόπιτα απο την Κατερίνα για το Συμπλήρωμα η το κολατσιό για τις Λαδερές μέρες της Σαρακοστής.)

Κουνουπίδι καπαμά στο φούρνο από τον Γέροντα Παρθένιο(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον π.Παρθένιο.)

LIVE ΕΚΤΑΚΤΟ 25ης Μαρτίου 2021 6:30 μ.μ.(Με τον π.Αντώνιο Ζωντανά.Δειτε για να ακούστε τον π.Αντώνιο.Λέει Αλήθειες.)

Αρχάγγελος Γαβριήλ: Οι επεμβάσεις και οι ευεργεσίες του στην Παλαιά και ...(Οι Επεμβάσεις του στην Αγια Γραφή.)

Σύναξις Αρχαγγέλου Γαβριήλ 26 Μαρτίου απολυτίκιο(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους)

Απολυτίκιο Σύναξις Αρχαγγέλου Γαβριήλ - 26 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

26 Μαρτίου: Σύναξη του Αρχάγγελου Γαβριήλ - Τι ακριβώς γιορτάζουμε(Καθημερινό Εορτολόγιο)

ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΦΑΣ ΣΕ 3 ΕΚΔΟΧΕΣ & ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ(Μια Ιδέα ακόμα για το Μπακαλιάρο σας.Τι Πέρασε η Γιορτή.Ε Τι να σας πω,Κρατειστε την για των Βαίων,του Χρόνου και Ναμαστε Ελέυθεροι.Χρόνια Πολλά Συνέλληνες.)

Ταινία. Ζάλογγο το Κάστρο της Λευτεριάς. 1959(ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ,Για την Συμπλήρωση 200 Χρόνων απο την Εναρξη της Επανάστασης του 1821."Ζάλογγος το Κάστρο της Λευτεριάς"Σημ.Δέστε το πριν το βγάλουν τα...Δικαιώματα..)

25-03-20201 Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ(ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ-ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ.2.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.Χρόνια Πολλά.Καλη Λευτεριά.

24 Μαρτίου 2021

Αφυπνιστής Ελλήνων - ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ 1821 | (Official video)ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21.Χρόνια μας Πολλά.Καλημέρα.

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ 1821 ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ - ANIMATED HEROES OF THE GREEK..(Ζήτω η Επανάσταση του 1821.Ζήτω Οι Ηρωες του 1821.Χρόνια πολλά Συνέλληνες.)Καλημερα.Καλη και Ευλογημένη Πεμπτη.Καλό Εκκλησιασμό.

†. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ : ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ(Κλείνουμε με Ύμνους προς την Υπεραγίαν μας Θεοτόκο,απο τους Χαιρετισμούς.Ψάλλει ο Μακαριστός Χριστόδουλος,και Χορωδία..)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Χρονια Πολλά Ελλάδα μας,και Ορθοδοξία μας,και του Χρόνου Λεύτεροι.

Happy Traveller στην Ιαπωνία | ΟΣΑΚΑ και ΧΙΡΟΣΙΜΑ(Ταξίδια με τον Εύτύχη και το Happy Taravellers στην Ελλάδα,Ευρώπη,και στον Κόσμο ΙΑΠΩΝΙΑ.)

This Snowball Munchkin Kitten Is A Bundle Of Fluffy Cuteness(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις.παιχνιδιάρικες Γατούλες και Σκυλάκια.)

✅ Τι θα συμβεί στο σώμα σας εάν αρχίσετε να τρώτε βρώμη κάθε μέρα;(Xρήσιμα και Ωφέλιμα,2.)

Ζουμερή Νηστίσιμη μηλόπιτα. Πανεύκολη συνταγή που δεν θα αφήσει κανένα α...(το Γλυκό σας,για το Επιδόρπιο σας,για τις Λαδερές και Αλάδωτες μέρες της Εβδομάδας και της Σαρακοστής,Ανάλογα.

Μπακαλιάρος τηγανιτός για του Ευαγγελισμού | Βακαλάος Παστός | Paxxi (E...(Καλησπέρα Φίλες και Φίλοι μου.Χρόνια μας Πολλά.Απο την Ειρήνη και το Paxxis,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,Τι Άλλο..? Μπακαλιάρος)

Πώς ξαλμυρίζουμε μπακαλιάρο | Άκης Πετρετζίκης(Μαθήματα Ξαλμυρίζοντας Μπακαλιάρο για τον Φτειάξουμε Αύριο με τον Άκη.)

Ο ευαγγελισμός της Θεοτόκου (παιδικό)Για τους μικρούς αλλά και Μεγάλους Φίλους μας.

25η Μαρτίου Ευαγγελισμός της Θεοτόκου(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή μεγάλη (Διπλή)Γιορτή,της 25ης Μαρτίου του 1821,απο τον Γέροντα π.Νεκτάριο)

Ευαγγελισμός της Θεοτόκου - 25 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο ,για το Μεγάλο γεγονός του Ευαγγελισμου της Υπεραγίας μας Θεοτόκου,της Χαρμόσυνης Είδησης στην Παναγία μας απο τον Αρχάγγελο Γαβριήλ,Ο,τι θα γεννήσει τον Σωτήρα του κόσμου,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.Χρόνια μας Πολλά.

Απολυτίκιο Ευαγγελισµού της Θεοτόκου | 25 Μαρτίου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821, Νηπιαγωγείο(Τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου το 1821...?ΠΑΙΔΙΚΟ)

Μη φοβηθείτε τώρα τους χιλιάδες νεκρούς. Η πίστη θα δοκιμαστεί. Οι προσε...(Οι Προφητείες,απο τον Γέροντα Σεβασμιώτατο Μόρφου,π.Νεόφυτο.)

Μαντώ Μαυρογένους - Ελευθερία ή Θάνατος - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ.Ε.Ζήτω τα 200 Χρόνια απο την Αρχή της Επανάστασης του 1821)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μουΧρόνια μα;ς Πολλά.

Ζ

23 Μαρτίου 2021

Ύμνος της Παναγίας: «Αγνή Παρθένε Δέσποινα» - Ευαγγελισμός της Θεοτόκου(Κλείνουμε με Επίκαιρους Ύμνους,προς την Υπεραγία μας Θεοτόκο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Όψον και ψαλμός Γαύρος φούρνου με ντομάτα, φάβα, βακαλάος παστός με κολο...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το πιάτο του Ευαγγελισμου,και της Εθνικής μας Επετείου, απο τον Μακαριστό Γέροντα Επιφάνιο.

Χορτόσουπα | Vegan & Νόστιμο(Χορτόσουπα για τις κρύες μέρες του Υπόλοιπου Χειμώνα,αλλά και για τις Αλάδωτες μέρες της Σαρακοστής.)

Μανιτάρια με Πατάτες Λεμονάτα | Greek daily recipes(Για τις Λαδερές μερες της Β Εβδομάδας,αλλά και Όλης της Σαρακοστής,πλην της Μ.Εβδομάδας,για το Μεσημεριανό σας πιάτο.)

Νηστίσιμο Γαλακτομπούρεκο - Greek Custard Pie (Vegan) - Galaktompoureko(Το Γλυκό της Β Εβδομάδας για τις λαδερές Ιδίως μέρες.)

Κροκέτες μπακαλιάρου η (ξαστός)Μια ακόμα Ιδέα για την Πέμπτη,ημέρα του Ευαγγελισμου και της Εθνικής μας Επετείου,με Κροκέτες Μπακαλιάρου.)

Ιερά παράκληση στον Αγ. Παρθένιο υπέρ υγείας σε όλο τον κόσμο(ΥΜΝΟΙ και ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ Υπέρ Υγείας για Όλο τον ΚΌΣΜΟ.)

Ο Άγιος Παρθένιος, προστάτης των καρκινοπαθών.(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αγιο Παρθένιο Αρχιεπ.Κων/πόλεως,απο τον Θεολόγο Καθηγητή κ.Ευάγγελο Ρωσσόπουλο)

Απολυτίκιο Αγ. Παρθενίου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως - 24 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Η Ευχή του Αγίου Παρθενίου για τον Καρκίνο(Ευχή του Αγιου Παρθενίου για τους Καρκινοπαθείς,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Παρέλαση της 25ης Μαρτίου 1821στον Παπάδο(Τα Προεόρτια της Μεθαυριανής Μεγάλης Εορτής ,που θα την βλέπουμε μόνο απο Ρετρό Βιντεάκια,Παρέλάσεις και καταθέσεις Στεφανιών,και λοιπες Εκδηλώσεις,γιατι Ο Εκλεγμένος,δυστυχώς Πρωθυπουργός της Ελλάδας μας,και Οι Συνένοχοί του Βουλευτές του και Οχι μονο,,θελησαν να Φέρουν την Παγκοσμιοποίηση,μέσω covid 19,την Ισοπέδωση των Πάντων δηλαδή,και αργότερα την Παγκόσμια Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.Καταγγέλω απο Εδώ Δημόσια και Διεθνώς την καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,της Στέρησης,της Προσωπικής και Θρησκευτικής Ελευθερίας Όλων μας,και την Διάλυση Εκκλησίας και Κράτους,.Ευχομαι μετα την "Υποκριτική" Παρέλαση που θα κάνουν μπροστά στους ξένους Επισημους,την 25η Μαρτίου του 2021,στην Αθήνα,για τα 200 Χρόνια,να Ειναι και η τελευταία ΄Ολης αυτής της Αθλιότητας που παρατηρούμε στο Ένα Χρόνο αυτόν,του Μασκαρέματος και των θανατηφόρων Κορωναιοεμβολίων,και των Άχρηστων και Εξουθενωτικών σε Ολους τουςΤομείς,και καταστροφικών Λογκντάουν.Χρόνια Πολλά.Καλή Λευτεριά Ελλάδα μου ΟΜΟΔΟΞΟΙ και Συνέλληνες.Γρήγορα Ελλάδα μου στην Κανονικότητα )

Οι άνθρωποι των εσχάτων χρόνων...(ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ και Αλλα.)

10 Τροφές Που Καθαρίζουν Τα Αγγεία & Προλαμβάνουν Το Έμφραγμα!(Xρήσιμα και Υγιεινά.)

22 Μαρτίου 2021

Nefertiti, Queen of the Nile (1961) Greek(Η ταινια της Τριτης)Καλημέρες Καλη και Ευλογημενη Τριτη

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ(Κλείνω και Σήμερα με παρακλητικούς Ύμνους στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα

Μακαρόνια με σάλτσα από ταχίνι | Μαμά Πεινάω(Δεύτερη Βδομάδα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και Αρκετος κόσμος την περνάει Αλάδωτα.Για Αύριο Όσοι προτιμούν Αλάδωτο,αλλά και τις Αλάδωτες μέρες της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής)

Μπακαλιάρος παραδοσιακός με τραγανό κουρκούτι βήμα βήμα | Greek Cooking ...(Μια Άλλη Ιδέα για το Γευμα της Πέμπτης,του Ευαγγελισμου,απο την Κατερίνα.)

Νηστίσιμος Αλάδωτος Χαλβάς Πολυτελείας!!How to make Greek Vegan Halva-Oi...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Γλυκό σας Όχι μόνο της Αυριανής σας μέρας,αλλά και της Σαρακοστής Ολόκληρης.)

Άγιος Λουκάς Ανδριανουπολίτης - 23 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Αγιο Λουκα τον Ανδριανουπολίτη,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Καλαμαρακια Γεμιστα Νηστισιμα....!!!!!!!!!!!(Για τις Λαδερές μέρες της Εβδομάδας,αλλά και για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο..Ε.)

10 Καλύτερες Τροφές Με Μαγνήσιο & Σημάδια Έλλειψης Στο Σώμα(Χρήσιμα και Ωφέλιμα.)

Cats Playing in the Snow | Pixel is looking for his toy 😁(Χιουμοριαστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιαρικες Γατούλες.)

21 Μαρτίου 2021

Χαιρετισμοί της Παναγίας ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΑ Θεοτόκος, Γοργοϋπήκοος, Ιερο...(Κλείνουμε με Χαιρετισμούς στην Παναγία μας Αγιον Όρος.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

# ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ #(Επετειακή ταινεία"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ".Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.Καλή παρακολούθηση.

Φακές Αλάδωτες | LIVE | Άκης Πετρετζίκης(Για Όσους Νηστευουν το Λάδι,τις ημέρες που το Νηστεύουν,η Δευτέρα,Τετάρτη,Παρασκευή,απο τον Άκη.)

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ Η ΓΝΗΣΙΑ | Shrimp Pasta Recipes((Η Εναλλακτική σας λύσι για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.Ημέρα της Γαριδομακαρονάδας)

Κριθαρότο με κρασί, μυρωδικά και καλαμαράκια | Olivemagazine.gr |(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,και για τις λαδερές μέρες της Εβδομάδας)

25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821(ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ-ΕΠΙΚΑΙΡΟ)

Απολυτίκιο Αγ. Βασιλείου του Ιερομάρτυρος - 22 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Άγιος Βασίλειος - 22 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αγιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Οι Ήρωες του 1821 Νηπιαγωγείο(ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ για τον Εορτασμό των 200 Χρόνων απο την Εναρξη της Επανάστασης της 25ης Μαρτίου του 1821.)

Μπακαλιάρος Σκορδαλιά | LIVE | Άκης Πετρετζίκης(Iδέες και Λύσεις για το πιάτο της Πέμπτης,25 Μαρτίου του 2021 απο τον Άκη.ΕΠΙΚΑΙΡΟ.2.)

Μετάδοση Κυριακής 21/3/2021(ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΠΙΚΑΙΡΟ.)Καλό Απόγευμα.

(E

20 Μαρτίου 2021

25η Μαρτίου Γιορτή Διπλή(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ-ΕΠΙΚΑΙΡΟ.2,)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.Καλό Εκκλησιασμό

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Ακόμα Ένα Σαββατοβραδο με Χριστιανικά τραγούδια και Γ.Κοινουση και Ο Ταξιάρχης,για να κλείσουμε και Σήμερα.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ - WWW.UCOOK.GR(Η Εναλλακτική σας Λύση για τον Μπακαλιάρο της 25ης Μαρτίου,απο τον Βησαρίωνα.)

Σπαγγέτο με σάλτσα μανιταριών - olivemagazine.gr(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Μαμαλάκη.Χωρις τυρια κ.λ.π.το Μενού της Λαδερής Σαρακοστής)

Ο Τρωικός Πόλεμος (1961) ελληνικοί υπότιτλοι(Η Ιστορικες ταινειας του Σαββατου."Ο Τρωικός Πόλεμος"Καλή Διασκεδαση.)

Baby Kittens All Settled for the Long Awaited Bottles(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

ΛΥΧΝΟΣ TV- ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Κυριακή της Ορθοδοξίας απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ..Χρυσόστομο.)

Κυριακή της Ορθοδοξίας, Α Κυριακή Νηστειών, περί αιρεσεων Α΄ μέρος(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Κυριακή της Ορθοδοξίας μας,απο τον Θεολόγο Καθηγητή κ.Ευάγγελο Ρωσσόπουλο.)

Απολυτίκιο Α΄ Κυριακή των Νηστειών - της Ορθοδοξίας(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή των Α' Νηστειών - Κυριακή της Ορθοδοξίας(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για την Αυριανή Μεγάλη Κυριακή της Ορθοδοξίας μας,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Μύδια γιουβέτσι | Θαλασσινά φαγητά | Paxxi (Ε266)Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,αλλά και για τίς λαδερές μέρες της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής,απο την Ειρήνη και το Paxxis.

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ - 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ(ΕΚΤΑΚΤΟΝ-ΕΠΙΚΑΙΡΟ.απο τον Άγιο Μόρφου,κ.κ.π.Νεόφυτο.

ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ(Aφιερωμενο στους Νεομάερτυρας,Νεοφανείς Αγίουςτης Λέσβου μας,Ραφαήλ,Νικολάου,και Αγιας Οσιοπαρθενομάρτυρος Ειρήνης.Να Εχουμε την Ευλογία και την Προστασίαν των.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος: ΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 | Χριστός Ανέστη)Ειχε πει...και βγαίνουν Όλα σιγα σιγά.Αιώνια του η Μνημη Καλό Παραδοση ναχεις Γέροντα,Καλημέρα .Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.

19 Μαρτίου 2021

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ(με γράμματα)Κλείνουμε και σήμερα με Παρακλήσεις στούς Αρχαγγέλους.Αρχαγγελος Μιχαήλ.Ταξιάρχης Μανταμάδου,για Ανθρώπους με Ειδικά προβλήματα,.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα,Να Εχουμε την Ευλογία και την Προστασία τους.

Κριθαρότο με θαλασσινά #πVideoStudio(Μια ακόμα Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Καλαμάρια γεμιστά \ Συνταγή από την Εύβοια(Μια Εναλλακτική Λύση για Αύριο,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον παπου Τάσο.)

ΈΚΤΑΚΤΟ: Μπακαλιάρος Σκορδαλιά! Για την 25η Μαρτίου!(Το Μενού και για την μέρα της Εθνικής μας Επετείου.Μπακαλιάρος,και πως θα το Φτιάξτε.Δείτε την Συνταγή.)

Αθανάσιος Διάκος: Η ζωή, η πολεμική δράση και το μαρτυρικό τέλος του ήρωα(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ)

1 Απλός Τρόπος Για Να Καθαρίσετε Το Λίπος Στο Συκώτι (& Αποτοξίνωση)!Χρήσιμα και Υγιεινά.

ΕΛΕΗΣΕ ΜΕ Ω ΘΕΕ(Μουσικό Ολιγόλεπτο Υμνολογικό Διάλλειμα.)

Άγιοι Αββάδες της Μονής Αγίου Σάββα - 20 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τούς Αγιες Αββάδες,απο τον Γέροντα .Αθανάσιο.)

π. Θεοδώρου Ζήση-Το Θαύμα των κολλύβων(OMIΛΙΑ για το Θαύμα των κολύβων του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος.,απο τον πρωτοπρ.π.Θ.Ζήση.)

9 του Αγίου Θειδώρου

17/2†Ἁγίου Θεοδώρου τοῦ Τήρωνος|Ψάλλει ὁ Μουσικολογιώτατος καὶ Πανσιολ. ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους.)

Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης - Μνήμη του θαύματος των Κολλύβων Αγίου Θεοδώρου...(ΟΜΙΛΙΑ για το θαυμα τών κολυβων του Αγιου Θεοδώρου απο τον Πρωτοπρ.π.Θεόδωρο Ζήση.)

Δια Κολλύβων Θαύμα του Αγίου Θεοδώρου - Σάββατο Α' Νηστειών - Βίοι Αγίων(ΟΜΙΛΙΑ για το Θαύμα των Κολυβων του Αγίου Θεοδώρου,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ((Α,Β,Γ,Δ) με γράμματα(ΕΠΙΚΑΙΡΟ-ΕΚΤΑΚΤΟ.λόγω της Α Στάσης των Χαιρετισμών,που Αρχίζουν απο σήμερα,και για Ειδικές περιπτώσεις πιστών

Σιμιγδαλένιος Xαλβάς, χωρίς ζάχαρη! Με μέλι, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς...(Ο Χαλβάς για το Επιδόρπιο και αυτης της Εβομάδας,απο την Κωνσταντίνα.)

Kitten met a dog for the first time (Hisses but does not give up)Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.

ΕΠΙ ΤΑΣ ΠΗΓΑΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Α΄ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ (22-3-2013)ΟΜΙΛΙΑ για τους Α Χαιρετισμούς,απο τον Μακαριστό Γεροντα Θεοφ.Ζησιμόπουλο.Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.Καλό Σαββατοκύριακο.

18 Μαρτίου 2021

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΡΑΦΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟ & ΕΙΡΗΝΗ(Με Παρακλήσεις κλείνουμε και σήμερα,στούς Αγίους μας.Παρακληση στους Νεοφανείς Αγιους της Λέσβου.Αυριο πρώτα Θεός,Παρακλήσεις και στούς Ταξιάρχες.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Καλό Π.Σ.Κ.

8 Τροφές Για ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ, Άνοια & Προβλήματα Μνήμης (2 Τεστ+Τσάι)!Χρήσιμα και Υγιεινά.2.

Πρασόρυζο από τον Γέροντα Παρθένιο(Μια ακόμα Εναλλακτική σας Λύση,με τον π.Παρθένιο,με Αλάδωτο πρασόρυζο,αντι λαδιου ταχίνη,και για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

ΡΙΖΟΤΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ (ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ) -ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟ!!(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον ...ΣΥΜΠΈΘΕΡΟ.)

Ποικιλία θαλασσινών με ρύζι~ Seafood with rice(Για Όσούς δεν Νηστεύουν το λάδι Αύριο,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,,Θαλασινή ποικιλία.)

Που είναι το μυαλό μου;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Ε Παραινεσεις και Συμβουλές απο τον Γέροντα.)

Άγιοι Χρύσανθος - Δαρεία 19 Μαρτίου απολυτίκιο (ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους)

Απολυτίκιο Αγ. Χρύσανθου και Δαρείας - 19 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Άγιοι Χρύσανθος & Δαρεία - 19 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τους Αγίους,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Teaching my cats to ring a bell(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα απο τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Εκπαίδευση.)

Μαντώ Μαυρογένους: Μία συγκλονιστική επιστολή προς τις Παρισινές κυρίες(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ.Εορτασμός για την Συμλήρωση 100 Χρονων απο την Αρχή της Επανάστασης της 25ης Μαρτίου του 1821 )

Η ΝΗΣΤΕΙΑ, ΟΔΟΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΩΣ!(ΕΠΙΚΑΡΟ-ΕΚΤΑΚΤΟ.Από τον Αποκαλυπτικό π.Βασίλειο)

17 Μαρτίου 2021

Μαρτυρία του Γέροντα Ανανία για τον όσιο Πορφύριο(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΟρΘ.Μαρτυρίες για τον Όσιο Πορφύριο.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

Παρακλητικὸς Κανόνας Παναγίας Ἱεροσολυμίτισσας(Κλείνουμε με Παρακλησεις στην Παναγία μας σήμερα,Παναγία Ιεροσολυμίτισσα,και στούς Αγίους μας,πρώτα Θεός Αυριο.)Καληνύχτα.Καλό και Ευλογημένο Ξημέρωμα.

✅ 20 Τροφές που καθαρίζουν αποτελεσματικά τις αρτηρίες και προστατεύουν ...(Χρήσιμα και ωφέλιμα για την Υγεία μας.)

ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ(Υμνολογικό μικρο Μουσικό Διάλλειμα.)

Λαχανόρυζο στο φούρνο από τον Πατέρα Παρθένιο(Μια ακόμα Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον π.Παρθένιο)

Cooking With Fey-Γαριδομακαρονάδα Νηστίσιμη(Αν Είναι για τιςΑλάδωτες μέρες Τετάρτη και Παρασκευή αν Είναι για τις Λαδερές ,και για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Κυρία ,Εστω και για Εναλλακτική σας Λύση.)

Το λένε μελαχρινό και φτωχό και είναι το πιο νόστιμο νηστίσιμο γλυκάκι -...(Το Επιδόρπιο για τις Λαδερές και Αλάδωτες μέρες της ΚαθαρήςΕβδομάδας,και Οχι μόνον.)

π. Ελπίδιος: Απορίες για το ιερό μυστήριο της εξομολόγησης(Παρέα με τον Γέροντα π.Ελπίδιο.Ε.Πνευματικές Συμβουλές,Προφητείες,και Νουθεσιες,απο το Γέροντα.)

Σάββας Αχιλλέως: ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ | Χριστός Ανέστη(ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.)

Άγιοι Τρόφιμος & Ευκαρπίων - 18 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο των Αγίων απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.

ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ ΑΥΡΙΟ; (live 50)ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Χωρίς Δειλήματα.,εμεις Δέν μπολιαζόμαστε,Ουτε Σφραγιζόμαστε.

Υποβρύχιον Παπανικολής 1971 ΟΛΟΚΛΗΡΗ(Επετειακή Ελληνική ταινεία."Ο Παπανικολής".Οσο την κρατήσουν.ΑΦΙΕΡΩΜΑ.)

Baby tiger(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.Ε.Λευκή Τίγρης.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

16 Μαρτίου 2021

Π ΑΝΑΝΙΑΣ ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ - Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΗΣΤΕΙΑ(ΕΠΙΚΑΙΡΟ-ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ,απο τον Αρχιμ/τη π.Ανανία Κουστένη)Καλημέρα,Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη

Παρακλητικός Κανών εις τον Ταξιάρχη Μιχαήλ (Μανταμάδο)Για το Κλεισιμο και για σήμερα διαλεξαμε Παράκληση στον Ταξιαρχη Μανταμάδου.Ειναι κάτι που τις Χρειαζόμαστε Όλοι μας τόσο στις Παρακλήσεις στους Αγιους,Όσο και στην Παναγία μας,την Υπεραγία μας Θεοτόκο.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

I Due Superpiedi Quasi Piatti - Film Completo by Film&Clips(Για Γέλιο πριν το Κλεισιμο με το Ακτυπητο διδυμο,Μπάν Σπένσερ,Τέρενς Χίλ,σε αρκετες γλώσσες.)

Νηστίσιμη Μακαρονάδα με Μακεδονικό Ταχίνι(Για τις Αλάδωτες μέρες της Καθαρής Εβδομάδας και για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την κουζίνα του Ευτύχη.)

Ταχινόσουπα αλάδωτη νηστίσιμη(Μια Εναλλακτική σας Λύση για τις Αλάδωτες μέρες της Καθαρής βδομάδας και Οχι μόνο.)

Πατατοσαλάτα(Το Συμπλήρωμα για το Αυριανό μεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση,απο τον π.Παρθένιο,και για τις Αλάδωτες και για τις Λαδερές μέρες)

Xταπόδι με Μακαρονάκι Κοφτό - Greek Octopus with Pasta / Stella Love Cook(Μπορεί να γίνει και για τις Αλάδωτες μέρες,Ένα αποτα ποιο κλασσικά Φαγητά,και για τα Σαρακοστιανά μας)

Ταραμοκεφτέδες της Γιαγιάς Στέλλας - Fish roe balls of Grandmother Stell...(Tο Συμπληρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

I'm just a little bear(Παρέα με τα Άγρια Θηρία..Λευκή Αρκούδα.Ε.)

Ο Άγιος Αλέξιος ο Ανθρωπος Του Θεού(Αλλο Καθημερινό Εορτολόγιο,για τον Άνθρωπο του Θεού.)

Όσιος Αλέξιος του Θεού - 17 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ για τον Αγιο Αλέξιο του Ανθρώπου του Θεού,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Άγιος Aλέξιoς 17 Μαρτίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους.)

17 Μαρτίου: Άγιος Αλέξιος - Ο άνθρωπος του Θεού(Καθημερινό Εορτολόγιο)

Προεπαναστατικοί Ήρωες του Ελληνισμού: Λάμπρος Κατσώνης - Ρήγας Βελεστινλής(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ.2.Αφιερώματα για τον Εορτασμό)

Μόρφου Νεόφυτος: Τι κρυβει μεσα το εμβολιο.....εμβρυα; αδενοιό χιμπατζή;...(Παρακολουθειστε τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Μόρφου τι Έχει ναμας πει για τα Εμβόλια.Η Εκκλησια μας τιμα και Εορτάζει σημερα την Ανακομοιδη λειψάνων του Οσίου Χριστοδούλου του Εν Πατμω,Να Έχουμε την Ευλογία του.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

15 Μαρτίου 2021

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΩΝ ΡΑΦΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΥξαι ΕΙΡΗΝΗΣ,(Κλείνουμετην μερα μας,με Παρακληση)Καληνυχτα,Καλο ξημερωμα,Καλη Σαρακοστή,

10 Τροφές Με Πρωτεΐνη Για Υγιεινά Γεύματα (Εκτός Από Κρέας)Χρήσιμα και Υγιεινά.

Τέλειο ρυζότο με θαλασσινά! | Risotto with seafood | #StayHome(Η Εναλλακτική σας Λύση για τις λαδερες σα μέρες της Μεγάλης Σαρακοστής,με ένα Ριζότο.)

Αλάδωτη νηστίσιμη συνταγή δια χειρός Γέροντα Παρθένιου (Καλαμαράκια του ...κουτιού.)Πρόταση 2.Για Όσους Ειναι με προβλήματα υγείας,Αλαδωτο,καθε Τετάρτη και Παρασκευή.Αλλη μια Αλάδωτη Συνταγή με τον Γέροντα π.Παρθένιο.

ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ - ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟ!!(Για τα πιάτα σας τις Λαδερές μέρες της βδομάδας,με το αγαπημένο μου,τα Μανιτάρεια,για Όλες και για Όλους.Σημ.Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική υπάρχει και στα δύο Μπλόκ μας,και για Όσους Νηστεύουν και για Όσους δεν Νηστεύουν)

ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΣΑΜΑΛΙ(Το Επιδόρπιο για την Καθαρή Εβομαδα Ειδικά για το Σαββατοκύριακο.)

π. Ελπίδιος: Ποιος είναι ο Αντίχριστος και γιατί θα έρθει στη γη(Παρέα με τον π.Ελπίδιο.Ε.Πνευματικές Συμβουλές και Νουθεσίες απο τον Γέροντα.)

«Αγιολογία και ζωή». Ομιλία Μητροπολίτου Βεροίας για τον Όσιο Χριστόδουλ...(OMΙΛΙΑ για την Ανακ.Λειψάνων του Οσίου Χριστοδούλου,απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας)

Όσιος Χριστόδουλος ο Θαυματουργός - 16 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Όσιο Χριστόδουλο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Απολυτίκιο Αγ. Χριστοδούλου εν Πάτμω - 16 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Άγιος Σαβίνος - 16 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Άγιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Baby tiger(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.Μωρά Τίγρης.Ε.)

Βρώμικη Δουλειά - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ. (COLORIZEN!)Για τους Μικρούς αλλά και Μεγάλους Φίλους μας.Το Δίδυμο του Γέλιου και την Μ.Τεσσαρακοστή.

4+1 "Άγνωστοι" Ήρωες της Επανάστασης του 1821(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ-ΕΠΙΚΑΙΡΑ.2.)Καλό Απόγευμα.Καλή Μ.Σαρακοστή.

14 Μαρτίου 2021

Αθωνικές ψαλμωδίες(Κλείνουμε με Αγιορείτικους Ύμνους και την Σημερινή μας μέρα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Καλή Σαρακοστή.

LIVE (52) με τον π. Αντώνιο 14.03.21(Παρέα με τον π.Αντώνιο Ζωντανη Μετάδοση.ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ.)

Λαγάνα | Άκης Πετρετζίκης(Τα Σαρακοστιανά)

Cat William and his cute golden kittens(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.2.)

ΣΑΜΑΛΙ εύκολο και νηστίσιμο με όλα τα μυστικά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου |...(Για το Γλυκό της Σαρακοστής.Φτιαξτε το απο την Αργυρώ.Για το Μενόυ της Σαρακοστης υπάρχουν και στα blogspot μας)

Ἐλέησόν με ὁ Θεός-Ψαλμός ν' (50)

Άγιος Μανουήλ ο εκ Σφακίων - 15 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αγιο Μανουήλ απο τα Σφακιά της Κρήτης,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Άγιος Αγάπιος & συν αυτώ μάρτυρες - 15 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος ,με Απολυτίκιο για τους Αγιους απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Άγιος Αγάπιος συν μάρτυρες 15 Μαρτίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και Απολυτίκιο με Υποτίτλους.)

Άγιος Αγάπιος & συν αυτώ μάρτυρες - 15 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τους Αγίους απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

OSTROV 2006 Full HD with Greek subtitles(Η Ταινεία της Κυριακής και της Καθαρής Εβδομάδας.Καλή Παρακολούθηση.)

Κυρά Σαρακοστή από την Ελίζα #MEchatzimike(Σαρακοστιανά ηθη και Έθιμα κ.α.,απο την κ.Ελίζα.)

Θαύμα Αγίας Παρασκευής και Αγίου Δημητρίου(Απο Θεού,άρξασθαι.Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Πνευματικές Συμβουλές και Νουθεσίες.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

13 Μαρτίου 2021

Βρες το σωστό γυμναστήριο(Παρέα με τον Γέροντα π΄Νεκτάριο.Ερμηνεία της Σημερινής Ευαγγελικής Περικοπής,απ τον Γέροντα.)Καλημέρα.

Μόρφου Νεόφυτος: ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ | Χριστός Ανέστη(ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.2.)Καλημέρα Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.Καλή Σαρακοστή.Καλό Εκκλησιαμό,ας μας Εχει πάλι σε Καραντίνα η Παγκοσμιοποιηση και Ο ΚΟΥΛΗΣ.Ειμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί και θα παραμείνουμε,

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Για Ένα ακόμα Σαββατόβραδο,τέλος για σήμερα Γ.Κοινούσης,και η Λύσις Είναι Μία)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα

Μόρφου Νεόφυτος: Τα Γεγονότα μετά τον Μάιο | Χριστός Ανέστη(Προφητειες απο Σύγχρονους Μεγαλόσχημους Άγιους Γέροντες)

Τρία σημαντικά οφέλη του μηλόξυδου(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)

Γαλακτομπούρεκο | Yiannis Lucacos(Το Γλυκό της ημέρας,απο τον Γιάννη.Γαλακτομπούρεκο.)

Σαλάτα Νισουάζ | Άκης Πετρετζίκης(Συνοδευτικό πιάτου,Σαλατικό για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Τσιπούρες στη λαδόκολλα, εύκολο, νόστιμο & πολύ γρήγορο φαγητό | Iroukos...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιάτο,)

Παραδοσιακός Μπακαλιάρος Σκορδαλιά| Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανοΜεσημερανο σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση,απο τον Άκη..)

Η ΕΠΙΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ(ΕΠΙΚΑΙΡΑ,Αλλά Αληθινά)

π. Ελπίδιος: Κυριακή της Τυρινής (Ματθ. στ' 14-21)ΟΜΙΛΙΑ απο τον Γέροντα π.Ελπίδιο,για την Αυριανή Κυριακή της Τυρινής.)

Απολυτίκιο Αγ. Βενεδίκτου - 14 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Όσιος Βενέδικτος - 14 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Άγιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

ΛΑΓΑΝΑ ΕΥΚΟΛΗ , με όλα τα μυστικά - LAGANA easy, with all the secrets / ...(Παραδοσιακές Λαγάνες για την Καθαρή Δευτέρα.Η Συνταγή.)

German Shepherd Puppy is afraid of new baby Kitten!(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες,και Σκυλάκια.)

Στο Πόλεμο με το Στρατό. - EΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(Για Μικρους αλλά και Μεγάλους Φίλους μας.Η Ταινεια του Σαββατοκύριακου.)Καλό Απόγευμα.Καλή Τυρινή.

12 Μαρτίου 2021

Χαιρετισμοί της Παναγίας ''Ανοίξω το στόμα μου'' ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΣ, ΕΚΑΤΟΝΤΑ...(Κλείνουμε και για σήμερα με Ύμνους στην Παναγια μας)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα..Καλό Τριήμερο

Πατάτες Φούρνου με Τυριά | Άκης Πετρετζίκης(Μια Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό Σας πιάτο,απο τον Άκη.)

ΕXTRA3 - 4η Εκπομπή - 27/01/12 "Φιλέτο Ψαριού με λαχανικά"(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.Δυό μέρες Ψαροφαγίας,και απο Δευτερας,τα Κεφάλια μέσα.)

Ταραμοσαλάτα εύκολη από τον Γέροντα Παρθένιο(Η Σαλάτα του τριήμερου Ειδικά της Καθαράς Δευτέρας)

Άγιοι Αφρικανός, Πούπλιος και Τερέντιος - 13 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτ...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τους Αγίους απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Ανακομιδή Ιερών Λειψάνων Αγίου Νικηφόρου - 13 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορ...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Άγιο Νικηφόρο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Νικηφόρου Πατριάρχου Ανακομιδή 13 Μαρτίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους.)

π.Αντώνιος Alert Ανατρεπτικό δελτίο του AlertTV 11.03.21(Η Πραγματική Ελπίδα...Έρχεται.Με τον π.Αντώνιο.Προτροπές και Διδαχές.)

✅ Η απίστευτη δύναμη του παντζαριού – 12 ασθένειες που μπορεί να γιατρέψει(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)

Αγνή Παρθένε Δέσποινα - O Virgin Pure / Vassilis Tsabropoulos & Nektaria...(Iκετήριος Προσευχή στην Υπεραγία Θεοτόκο μας)Καλό Απόγευμα.Καλό Σ.Κ.Δ.

11 Μαρτίου 2021

Τι είναι η ταπείνωση | Ρωτήστε τον Γέροντα(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκταριο.Ε.Πνευματικές Συμβουλές και Νουθεσίες απο τον Γέροντα.)

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ(Σήμερα κλείνουμε με Παρακλησεις στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και στους Αγίους μας.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

11 Σούπερ Τροφές Για Την Καρδιά (Μειώστε Τα Καρδιακά Επεισόδια Κατά 80%)Χρήσιμα και Υγιεινά)

Μανιταρόσουπα χωρίς τύψεις - Paxxi (1min159)Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,και για τις κρύες μέρες,σαν την Αυριανή,απο την Κατερίνα και το Paxxis.

Γαλακτομπούρεκο | Άκης Πετρετζίκης(Για το Επιδόρπιο ως το τελος της Τυροβδομάδας,και για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Σολομός σοτέ με πουρέ αρακά | Yiannis Lucacos(Μια ακόμα Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γιάννη.)

ΎΣΗ

Πικάντικη μακαρονάδα με καβουρόψιχα Επ.39 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετ...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,απο τον Άκη.)

Σαρακοστή: Ποιος είναι ο σκοπός της;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.)

Αγίου Συμεών του νέου Θεολόγου (12η Μαρτίου)ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ και Καθημερινό Εορτολόγιο,για τον Αγιο Συμεών τον Νέο Θεολόγο.)

Όσιος Θεοφάνης ο Ομολογητής - 12 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Αγιο Θεοφάνη,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Η ΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ✝️ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΝΟΥΣΗΣ(ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΠΙΚΑΙΡΟ.2)

ΔΕΙΤΕ, Ποια Συντηρητικά Πρέπει Να Αποφεύγετε!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα.)

ΕΥΚΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΛΑΓΑΝΑ, ΤΡΑΓΑΝΗ & ΑΦΡΑΤΗ με όλα τα μυστικά της Αργυρώ...(Πλησιάζει η Καθαρή Δευτέρα,και τα Έθιμα δίνουν μόνο που ο ΚΟΥΛΗΣ και Ο ΧαρδαλΙάς ΑΦήνιασαν.)Καλό Απόγευμα.

10 Μαρτίου 2021

ΠΑΤΗΡ ΕΛΠΙΔΙΟΣ - ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ !(Παρέα με τον Γέροντα π.Ελπίδιο.Πνευματικές Συμβουλές και Νουθεσίες απο τον Γέροντα.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

ΟΥΡΑΝΙΟΙ Ύμνοι από το Μέγα Απόδειπνο(Κλείνουμε για σημερα και απο την ellasOrthodoxia,1.απο τους Ουράνιους Ύμνους,του Μ.Αποδείπνου.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.)

Θεϊκό νηστίσιμο (vegan) γαλακτομπούρεκο,επαγγελματική συνταγή!cream pie ...(Μια Εναλλακτική σας Λύση για το Επιδόρπιο για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,αλλά και την περίοδο της Σαρρακοστής.)

Πέρκα στο φούρνο - Paxxi E93(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το Paxxis..)

Σαλάτα με Λαχανικά και Καπνιστό Tόνο Επ. 42 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρ...(Συνοδευτικό για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Μανιταρια Της Βασουλας Γεμιστα - Ο Πιο Νοστιμος Μεζες – Συνταγη Πως Να Φ...(Mια Εναλλακτική Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,της Βασούλας.)

Essayer De Ne Pas Rire ✪ Vidéo De Chat À Mourir De Rire #11(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.)

10 ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ Που Καθαρίζουν Το Συκώτι & Μειώνουν Τον Ρίσκο Παθήσεων!...(Χρήσιμα και Υγιεινά)

Οσία Θεοδώρα η Βασίλισσα Άρτας - 11 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για την Αγία,απο τον π.Αθανάσιο.)

ΙΘΑΚΗ!(ΒιντεοΠεριήγηση,σε Ένα απο τα Νησιά που Αγάπησα.Το Νησι του Οδυσσεα.Το Νησι με την Σπεσιαλιτέ του,την Γαριδομακαρονάδα.Το Νησί του Αγιου Ραφαήλ.)

Μόρφου Νεόφυτος: προετοιμαστείτε γιατι Θα έχουμε πείνα απο εδώ και πέρα ...(ΕΠΙΚΑΙΡΟ...και η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.)

Laurel & Hardy Best Comedy Scenes in Original Color! (1/2) HD Try Not to...(Γελάστε με το Αξέχαστο Εξαιρετικό δίδυμο του Χοντρού Λιγνού)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

09 Μαρτίου 2021

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ: 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ(Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ για την Εθνική μας Επέτειο.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Τετάρτη.

ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ✝️ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΝΟΥΣΗΣ(Κλείνουμε με Χριστ,Τραγούδια.και Γ.Κοινούσης,στον Παράδεισο.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Η πιο νόστιμη και κριτσανιστή Λαγάνα, με μπόλικο σουσαμάκι! - ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝ...(Eίστε Έτοιμοι για την Καθαρή Δευτέρα.Λαγνα και πωςνα την Φτιάξτε..?)

Οι 10 Καλύτερες Τροφές Για Βράδυ (Υγιεινό Αδυνάτισμα)Χρήσιμα και Υγιεινά

Μπακαλιάρος πλακί!!(Τυρινής Εβδομάδα και η Ψαροφαγία θα πάει Όλη την Βδομάδα.Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση.)

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη – Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες | 09/03/2021 ...(ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ ΚΟΥΛΗ.Κάτω Η ΧΟΥΝΤΑ του ΚΟΥΛΗ.Κάτω η ΧΟΥΝΤΑ της Παγκοσμιοποίησης.)

Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος:’’Το σώμα μου είναι μέσα,αλλά εγώ εξέρχομαι πολλές...(Σύγχρονα Θαύματα Αγίων.ΕΚΤΑΚΤΟ)

Ο Άγιος της ημέρας - 10 Μαρτιου - Άγιοι Κοδράτος, Ανεκτός, Παύλος, Διονύ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Άγιος Κοδράτος και συν αυτώ - 10 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο,για τον Άγιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

The German Shepherd uses a Cat as a pillow!(Σαν τον Σκύλο με την Γάτα.Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

Ρεβυθάδα παραδοσιακή Τρικάλων - Πεντανόστιμη συνταγή με όλα της τα μυστ...(Για το ΑυρισνόΜεσημεριανο σαςπιάτο.,η Παραδοσιακή Ρεβυθάδα.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

π.Αντώνιος, Focus FM τολμηρή συνέντευξη 08.03.21(EΠΙΚΑΙΡΑ.)

08 Μαρτίου 2021

Ἐλέησόν με ὁ Θεός-Ψαλμός ν' (50)Ελεησε μας Κύριε για τις Ανομιες μου,και Συγχώρεσε με με τα παραπτώματα που θα πραξω σημερα)Καλημερα.Καλη και Ευλογημένη Τριτη,

ΑΓΝΗ ΠΑΡΘΕΝΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ - ΣΙΜΟΝΟΠΕΤΡΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ(Κλείνουμε με Ωραιους Υμνους,στην Παναγια μας απο τη Σιμωνόπετρα)Καληνύχτα,Καλό ξημέρωμα.Καλή Τυρινή

Πως Να Χάσετε Κιλά & Λίπος Με 5 Υγιεινά Ροφήματα Για Αδυνάτισμα(Χρήσιμα και Ωφέλιμα,)

I Due Maghi Del Pallone Franco Franchi e Ciccio Ingrassia(Η Ταινεία Γέλιου με το αξεπέραστο Ιταλικό Δίδυμο Φραγκο Φραγκυ.Τσίτσιο Ιγκράτσια,στα Ελληνικά.Η Ταινεια της Εβδομάδας)

Επεισόδιο 76-Καλαμάρια γεμιστά-Stuffed squid(Μια ακόμα Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.Καλαμαρακια Γεμιστα.)

Πεντανοστιμο Ελαφρυ Φαγητο Σε Χρονο Ρεκορ – Τρουμπετινα Πολυ Απλη Συνταγ...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανοΜεσημεριανό σα πιατο,Ισως και το πιάτο της Εβδομάδας.)

Βακαλάος πλακί στο φούρνο - Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου | Lidl Cyprus(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο με τον Λάμπρο.Εβδομάδα μόνο Ψαροφαγίας,Οχι κρέατα..)

Άγιοι Σαράντα Μάρτυρες - 9 Μαρτίου(Άλλα Καθημερινά Εορτολόγια.)

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

9 Μαρτίου: Άγιοι Σαράντα Μάρτυρες - Ποιοι ήταν. Γιατί τους τιμούμε;(Καθημερινό Εορτολόγιο)

Απολυτίκιο Αγ. Τεσσαράκοντα Μαρτύρων - 9 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Νηστίσιμο γεμιστό καλαμάρι Επ.39 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Αν και την βδομάδα αυτή τρώνε τυρια κ.λ.π. εκτος απο Κρεας,Καλαμαράκια γεμιστά ,απο τον Άκη,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Πως Να Αυξήσετε Το Μεταβολισμό Με 8 Τρόπους Για Μεγαλύτερη Απώλεια Λίπους!(Χρήσιμα και Υγιεινά για το Σώμα μας)Καλό Απόγευμα.Καλή Τυροβδομάδα.

07 Μαρτίου 2021

LIVE (51) ΜΑΣΚΕΣ κ ΑΠΟΚΡΗΑ με τον π. Αντώνιο 07.03.21(Ζωντανή Συζήτηση)Καλημέρα σας

DANCING Bean | Funny Clips | Mr Bean OfficialMε mister Bean για να πάει καλα η μέρα,η Βδομάδα,η Τυροβδομάδα)Καλημέρα.Καλή Βδομάδα.Με υγεία την βδομάδα της Τυρινής

ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ - ΑΓΓΕΛΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ(Με Αγιορείτικες Ψαλμωδίες και Αγελικούς Ύμνους στην παναγία μας,Κλείνουμε για σήμερα.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Υγιεινό Σπιτικό Ρόφημα Για Κρυολόγημα, Πονόλαιμο & Γρίπη(Χρήσιμα και Υγιεινά)

Πως γίνεται κάποιος άγιος;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Πνευματικές Νουθεσίες και Συμβουλές απο τον Γέροντα.)

Καλαμαρι Ψητο Ετοιμο Σε 4 Λεπτα - Συνταγη Για Καλαμαρια Γεμιστα Με Μυρω...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο)

Μπουγάτσα με Κρέμα Επ.1 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(...και το Γλυκό της Εβδομάδας,απο τον Άκη.Μπουγάτσα,το Επιδόρπιο σας και για το ΑυριανόΜεσημεροιανό σας πιάτο.)

Μπριάμ Παραδοσιακό Επ. 42 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Μια Εναλλακτική σας Λύση για την Πρώτη μέρα της Τυροβδομάδας,απο τον Άκη.)

ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ(Μουσικό Υμνολογικο Ολιγόλεπτο Διάλλειμα.)

"Ο Όσιος Θεοφύλακτος Επίσκοπος Νικομηδείας" - Πύργοι Ακαθαίρετοι [2]ΟΜΙΛΙΑ για τον Άγιο Θεοφύλακτο Νικομήδειας,απο τον Θεολογο Καθηγητή κ.Λυκούδη.2.

Απολυτίκιο Αγ. Θεοφυλάκτου - 8 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Όσιος Θεοφύλακτος - 8 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Άγιο Θεοφύλακτο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Η Μηχανή του Χρόνου - Eπεισόδιο 3 : «Παπαφλέσσας- 06 Μαΐου 2017(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ..και Άλλα.)

ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ 18/2/21(ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,)

Baby Learns To Feed Dogs But Thinks It's A TikTok Diet Challenge!! Cute...(O Σκύλος Ο Καλίτερος Φίλος του Ανθρώπου,αλλά προσέχτε,δεν Ειναι πάντα Φίλος με τα παιδια.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.Καλή Τυρινή βδομαδα να Εχουμε.

06 Μαρτίου 2021

Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης - ΣΠΑΝΙΟ Βίντεο με τον Άγιο της αγαπης ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕ...(Βίντεο-Ντοκουμέντο για τους Συγχρονους Αγίους της Ορθοδοξίας μας.Οσ.Ιάκωβος Τσαλίκης.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.Καλό Εκκλησιασμό.

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(και κλείνουμε με Χριστιανικά τραγούδια,Σαββατόβραδο και η Λύσις Είναι Μία.Χριστος Εξομολόγηση Θ.Κοινωνία.Εγω θα προσθεσω,Νηστεία,Εξομολόγηση,Θ.Κοινωνία.)Καληνύχτα..Καλό Ξημέρωμα.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ - Μερος 1(Παρέα με τον Ευτύχη και τήν Ηλέκτρα .Ταξίδι στην Ευρώπη και στον κόσμο.)

Κοτόπουλο κοκκινιστό με χυλοπίτες | Φαγητό | Paxxi (Ε287)Μια Άλλη Εναλλακτική σας Λύση για την Τελευταία μέρα της κρεατοφαγίας,απο την Ειρήνη και το Paxxis.

Γιουβέτσι στο φούρνο • Argiro Barbarigou(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η τελευταία μέρα της Κρεατοφαγίας,απο την Αργυρώ.)

Κοτόπουλο Λεμονάτο με Πατάτες | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανο σα πιάτο,με τον Άκη.)

FRANCO e CICCIO - SUPERSTARS (Θεοτρελλοι Κομπιναδοροι)(τού Ιταλικού Κινηματογράφου) Ταινεία του Σαββατοκύριακου,με το δίδυμο του Γέλιου,του Ιταλικου Κινηματογράφου,Φραγκο Φράγκι και Τσιτσιο Ιγκράτσια.

Αλίμονο σε αυτόν που θα κάνει το εμβόλιο ~ π. Βασίλειος Βολουδάκης(ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ.)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή των Απόκρεω - Δευτέρα Παρουσία(ΟΜΙΛΙΑ για την την Αυριανή Κυριακή των Απόκρεω,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Καρoτοψωμακια Νηστισιμα Αλμυρα – Συνταγη Για Ευκολα Και Γρηγορα Ψωμακια ..(Για Καθημερινό σας Κολατσιό και την Αγία και Μ.Τεσσαρακοστή.)

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ - 7 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ και Καθημερινό Εορτολόγιο)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ; ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΚΡΕΩ 2021(ΟΜΙΛΙΑ για την Κυριακή των Απόκρεω,και την Δευτέρα Παρουσία απο τον πρωτοπρ.π.Αντώνιο Μπιλάλη.)

Η καρυδόπιτα της συμπεθέρας Ανθούλας(Tο Επιδόρπιο της Τυρινής Εβδομάδας)

5 φυτά που περιέχουν Ασπιρίνη!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)

🐈 Αστεία γατάκια για καλή διάθεση! 😸 Μια επιλογή αστείων με γάτες! 💖💖💖(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.)Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.

05 Μαρτίου 2021

Γάτα και κουδούνι(Παιζουμε παιχνίδι...?)Παρέα με τις παιχνιδιαριες Γατούλες,Καλημερα,Καλο και Ευλογημενο Σαββατοκύριακο.

Χαιρετισμοί της Παναγίας ''Ανοίξω το στόμα μου'' ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΣ, ΕΚΑΤΟΝΤΑ...(Κλεινουμε για σήμερα με Χερετισμούς προς την Παναγία μας,μιας και΄πλησιάζουν οι Στάσεις των Χαιρετισμών)Καληνύχτα,Καλό Ξημέρωμα.Καλό Σαββατοκύριακο.)

Какая шикарная группа СУМАТРАНСКИХ ТИГРОВ !(Παρέα με τα Άγρια Θηρία,Τιγρης.)

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ(Μια Ακόμα Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Ευτύχη.)

Γαριδομακαρονάδα | Yiannis Lucacos(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,αποτον Γιάννη..)

Ψαρόσουπα της μαμάς - Paxxi E12(Αρχή Κρύο για το Σαββατοκύριακο,και μια Σουπα παει κουτί.Ψαρόσουπα απο την Ειρήνη και το Paxxis για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Να Μήν Κοινωνούμε στα Μνημόσυνα για τους αποθαμένους αλλα για την Ψυχή μ...(Περι Μνημοσύνων Λογος,απο τον Γέροντα..)

Ψάρια στο φούρνο εύκολα και γρήγορα από την Ελίζα #MEchatzimike(Για το Αυριανο,του Σαββατοκύριακου γενικα Μεσημεριανού σας πιάτου.)

Τα Ψυχοσάββατα(ΟΜΙΛΙΑ,για τους Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους(των εν Αμορίω 42 μαρτ.Εύρεση του τιμίου Σταυρού),και η Σημασία των ΨυχοΣάββατων ,για την Ορθοδοξία μας και τους Ορθόδοξους Χριστιανούς,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

θα επέμβει Ο Χριστός και θα δώσει μία σφαλιάρα σύντομα Ακούστε την συνέχ...(ΟΙ...ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ)

ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ο Μητροπολίτης απέλυσε εργαζόμενους που αρνήθηκαν το eμβόλio;(ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΕΣκαι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗ,)

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ(Μελωδικοί Πρόλογοι...)

Ψυχοσάββατο - Μνημόσυνα: Πώς ωφελούν; | Ρωτήστε τον Γέροντα(ΕΠΙΛΟΓΟΣ για Χθές,και ΠΡΟΛΟΓΟΣ για το πρωτο ΨυχοΣάββατο,που Έρχεται..Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.2.)

04 Μαρτίου 2021

Ρεβιθάδα με θυμάρι, λεμόνι & πιπεριές | Yiannis Lucacos(Η Εναλλακτική σας Λύση,αν Οχι για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γιάννη..)

Φασολάδα | Yiannis Lucacos(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με τον Γιάννη.)

I WANT to EAT❗ |British Shorthair kittens | asmr(Χιουμοριστικά Στιγμιοτυπα με τις παχνιδιάρικες Γατούλες.)

ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΓΓΙΞΑΝ(Υμνολογικό Ολιγόλεπτο Διάλλειμα)

Ο άγιος Κόνων και τα είδωλα στον αρχαίο κόσμο(Ο Άγιος Κόνων και Ειδωλολατρεία.)

Απολυτίκιο Αγ. Κόνωνος - 5 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Άγιος Κόνων ο Ίσαυρος - 5 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Άγιον Κόνωνα,απο τον Γέροντα π.Νεκτάριο.)

Μακαρονάδα της Γιαγιάς ( Παραδοσιακό Πιάτο) - Grandma's pasta (Tradition...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,Χωρις τυρια.)

Αγία Γραφή: Απόκρυφα και κανονικά βιβλία - Μαθαίνω την Ορθόδοξη Πίστη (Ε...Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Πνευματικές Συμβολές και Νουθεσίες απο τον Γέροντα.

ЛУННАЯ ПОХОДКА тигра Акбара ! Отличие суматранских тигров от амурских яв...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

03 Μαρτίου 2021

ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΣΟΥ Ω ΧΡΙΣΤ*=-0GIE45YUFGJKQ(Για ναναι το κλεισιμο υμνολογικα.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα

Χοιρινές Μπριζόλες Λεμονάτες στον Φούρνο | Άκης Πετρετζίκης(Μια ακόμα Εναλλακτικ΄η σας Λύση για το ΑυρισνόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Γιουβέτσι Κοτόπουλο Επ. 34 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Γιουβέτσι στο φούρνο • Argiro Barbarigou(Γιουβέτσι για τις τελευταιες μέρες της Κρεατοφαγιας,απο την Αργυρώ για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Ρυζόγαλο Εξαιρετικό από την Ελίζα #MEchatzimike(Ρυζόγαλο για το Σαββατοκύριακο,αλλά και την Τυροβδομάδα.,απο την Ελίζα.Επίκαιρο παρα ποτέ.)

Καλά ακούσατε: ΜΑΥΡΟΠΕΜΠΤΗ με νέα μέτρα & ατάκα Χαρδαλιά για Κουφοντίνα(ΕΠΙΚΑΙΡΑ.Για Γέλια,για Χαρδαλιά και Κουφεντίνας για Κλάμματα)

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΙΤΗ(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ)

Όσιος Γεράσιμος ο Ιορδανίτης(Καθημερινό Εορτολόγιο για Παιδιά.2.)

Άγιος Γεράσιμος Ιορδανίτης ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ - Ιερουσαλήμ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Όσιος Γεράσιμος ο Ιορδανίτης - 4 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Αγιο Γεράσιμο τον Ιορδανιτη,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Kittens walk with a tiny chicken(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.)

Герду не перехитрить?(Παρέα με τα Άγρια Θηρία)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

02 Μαρτίου 2021

ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ(Με την Προσευχή στον Χριστό και στην Παναγια μας για να παει καλά η Ημέρα ξεκινουμε την πρωινή μας Προσευχή.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Τετάρτη.

Ανοίξω το στόμα μου Κανόνας Ακάθιστου Ύμνου Πέτρος Γαϊτάνος Petros Gait...(Με Ύμνους προς την Παναγία μας την Υπεραγίαν Θεοτόκον του, Π.Γαιτάνου,Κλείνουμε,Σήμερα.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

The Champion - Charlie Chaplin - color Version (Laurel & Hardy)Πρίν κλείσουμε,λίγο Γέλιο,Ο Πρωταθλητής και Τσαρλυ Τσάπλιν.

Τσικνοπέμπτη: Τι γιορτάζουμε και γιατί ψήνουμε κρέας; | Ρωτήστε τον Γέροντα(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Πνευματικές Συμβουλές και Νουθεσίες απο τον Γέροντα.)

Маша читает Герде книгу "Анна Каренина"(Παρέα με τα ΄Αγρια Θηρία.)

10 Τροφές Για ΥΓΙΕΣ & ΚΑΘΑΡΟ Δέρμα [ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ!]Χρήσιμα και Υγιεινά.

Μπάμιες με γαρίδες Επ. 32 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Μια Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Φασολάδα | Yiannis Lucacos(Απο τον Γιάννη Λουκάκο,για το ΑυριανόΜεσημεριανο σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση.)

Ρεβύθια στο φούρνο (ρεβυθάδα) • Argiro Barbarigou(Κρύο και Ρεβυθάδα απο την Αργυρώ για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Απολυτίκιο Αγ Ευτροπίου, Κλεονίκου και Βασιλίσκου 3 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ.)

Άγιοι Ευτρόπιος Κλεόνικος και Βασιλίσκος - 3 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτ...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τούς Αγίους,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Γαλακτομπούρεκο - Γεύση και Οικονομία(Το Επιδόρπιο για τις Αρτήσιμες μέρες του Μήνα,αλλά και για την Τυροβδομάδα,.Γαλακτομπούρεκο)

ΑΡΗΣ ΜΟΥΣΙΩΝΗΣ((ΕΠΙΚΑΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

Άλωση της Τριπολιτσάς-Ελληνική επανάσταση 1821(ΕΠ 3)ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ:Μνήμες του 1821.Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

01 Μαρτίου 2021

Μικρό Απόδειπνο(Με Υμνους και Ακολουθίες(βραδυνές,),Κλείνουμε και Σήμερα.Καληνύχτα.ΚαλόΞημέρωμα.Καλό Μήνα.

Σαρδέλες πλακί από τον Πατέρα Παρθένιο(Άλλη μια Εναλλακτική σας Συνταγή για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,απο τον π.Παρθένιο.)

Ψαροκεφτέδες Επ. 34 | Άκης Πετρετζίκης(Μια ακόμα Εναλλακτική σας Λύση με κάτι σαν Συμπληρωματικο του ΑυριανοΜεσημεριανού σας πιάτου απο τον Άκη.)

Βακαλάος της Γκολφως, μερακλιδικο φαγητό εύκολο σέ 30 λεπτα ετοιμο-Fish-(Μια ακόμα Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Γκόλφω.)

Ψαρόσουπα της μαμάς - Paxxi E129(Λόγω Κρύο μια Σούπα Ενδύκνειται για Αύριο,με την Ειρήνη ΄και το Paxxis,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πάτο.)

Ultimate Big Cats Compilation 2020(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.,του πάρκου.)

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΝΑΣ «Ο Χριστός Ξαναγυρίζει....!!!»(Ο Αγιος και...τα θαυμαστά Σημεία.)

Άγιος Νικόλαος ο Πλανάς – 2 Μαρτίου(Αλλα Καθημερινά Εορτολόγια για τον Άγιο π.Νικολαο.)

Ορθόδοξα Θαύματα - Ο Άγιος Νικόλαος Πλανάς και το ετοιμοθάνατο πνευματικ...(ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ και ΘΑΥΜΑΤΑ για τον Άγιο)

Παράδειγμα προς μίμηση η ζωή του Αγ. Νικολάου του Πλανά(ΟΜΙΛΙΑ για τον Άγιο π.Νικόλαο Πλανά,απο τον Γέροντα π.Νεκτάριο)

Απολυτίκιο αγίου Νικολάου του Πλανά. Θανάσης Δασκαλοθανάσης(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους.)

2 Μαρτίου: Άγιος Νικόλαος Πλανάς - Ο ταπεινός ιερέας που έγινε Άγιος(Καθημερινό Εορτολόγιο)

ΑΓΙΟΣ ΗΣΥΧΙΟΣ ΣΥΓΚΛΗΤΙΚΟΣ | Απολυτικιο | 2 ΜΑΡΤΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Άγιος Ησύχιος ο Συγκλητικός - 2 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο ,για τον Άγιο Ησύχιο τον Συγκλητικό,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Άγιος Θεόδοτος - 2 Μαρτίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Άγιο Θεόδοτο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

10 Ανθυγιεινές Τροφές Που Πρέπει Να Διαγράψετε Από Τη Διατροφή Σας(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)

Wow So Cute ♡ Best Funny Cats and Dogs 2020 #14(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τίς παιχνιδιάρικες Γατούλες.2.)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 1(Η Ελληνική ταινεία της Εβδομάδας.για να πάει καλα ο Μήνας και η Εβδομάδα,με τον Κ.Χατζηχρήστο.Δεστε το πριν το βγαλουν και Καλή Διασκέδαση.)Καλό Απόγευμα.Καλή Βδομάδα..Καλό Μήνα.