31 Μαΐου 2021

Ζωντανή Μετάδοση - Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος | Προς Εφεσίους Επιστο...(Παρέα με τον Γέροντα Πανιερώτατον Γεροντα π.Αθανάσιον Λεμεσού,Ζωντανά.παρακολουθείστε την.) Χριστός Ανέστη.Καλό Μήνα.

Οι Δύο Μονομάχοι. - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(Η Ιστορική Ταινεια της Τριτης,Για Ολη την Οικογένεια απο την Εποχη της Ρωμαικής Κυριαρχίας,Οι Δυό Μοναμάχοι")Καλημέρα Καλη και Ευλογημένη Τρίτη.Χριστός Ανέστη.

02. Αναστήτω ο Θεός και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί(Κλείνουμε με Πασχαλινούς Ύμνους,για σήμερα.Με στίχους η Λεγόμενη Πανηχύδα.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλη Βδομάδα.Καλό Μήνα.Χριστός Ανεστη.

Παγωτό σπιτικό με 3 υλικά της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(..και το Γλυκάκι σας,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,αλλά και για τις Αρτήσιμες μέρες της βδομάδας)

Σαρδέλες στο φούρνο με πατάτες από την Αργυρώ | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση.,απο την Αργυρώ.)

Ψαροκεφτέδες Επ. 34 | Άκης Πετρετζίκης(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.απο τον Άκη.)

Healthy μακαρονάδα με γαρίδες (high protein) Επ. 31 | Άκης Πετρετζίκης(Μια Εναλλακτική Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

1 Κουταλιά Κάθε Πρωί Για Υπέρταση, Φραγμένες Αρτηρίες & Χοληστερόλη!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)

Βίος του Αγ Ιουστίνου του Φιλοσόφου και Απολογητού(ΟΜΙΛΙΑ απο τον Ελωγιμότατο Θεολόγο Καθηγητη κ.Ευάγγελον Ρωσσόπουλο,για τον Άγιο Ιουστίνο τον Φιλόσοφο.)

Άγιος Ιουστίνος Φιλόσοφος 1 Ιουνίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους.)

ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ(Καθημερινό Εορτολόγιο)

Άγιος Ιουστίνος - 1 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Άγιο Ιουστίνο,τον Φιλόσοφο.Καλό Μήνα.)

ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ-ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ(Αντι της ταινείας σήμερα προσωρινά Ένα Ντοκυμαντέρ Εκτάκτως,για τον Άγιο Παίσιο.Η Ταινεία θα μπει σε μια Άλλη Θεση των Αναρτήσεων στο blogspot.Yπάρχουν και στα 2 blogsoit Θρησκ.Ταινείες.)

Happy Traveller στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ(Bόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στόνΚόσμο στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.ΚΑΛΑΜΑΤΑ/ΜΕΣΗΝΙΑ.)

Человек-Лев разгоняет "тапком " ЧЕТЫРЕХ РАЗЪЯРЕННЫХ ЛЬВОВ !(ΠΑΡΕΑ Με Τα Αγρια Θηρία.Ε.)

Από την Άλωση στη Μεγάλη Ιδέα)EΠETEIAKA-ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΑ.Καλό Απόγευμα.Καλη Βδομάδα

30 Μαΐου 2021

Παραδοσιακή Φασολάδα#Traditional bean soup(Παραδοσιακή Φασολάδα ξημερώματα Δευτέρας υης Καινούριας Εβδομάδας,ισως για το Νεσημεριανόσας πιάτο)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Βδομάδα.Χριστός Ανέστη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΝΟΥΣΗΣ - ΖΕΙΣ ΚΥΡΙΕ(Κλείνουμε με Χριστ.τραγούδι Γ,Κοινούσης και Ζείς Κύριε.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλή Βδομάδα.Χριστός Ανέστη.

Βιολογικη καταπολέμηση μελιγκρας σε εσπεριδοειδή(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.)

Φακές σούπα | Yiannis Lucacos(Η Εναλλακτική σας Λύση για τοΑυροανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γιάννη.)

Απλά πατάτα, καρότο και αυγά! Μπορείτε να το κάνετε σε 5 λεπτά!(Η Εναλλακτική σας Λύση για το πιάτο το Αυριανό σας,αλλα και για ποιο Εύκολες Λύσεις)

Γαριδομακαρονάδα | Yiannis Lucacos(Για το ΑυριανόΜεσημεριανο σας πιάτο,απο τον Γιαννη)

Άγιος Ερμείας - 31 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Άγιο Ερμεία ,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγ. Ερμεία - 31 ΜΑΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Beethoven ~ Sonata Claro de Luna + 300 Pinturas(Λιγο Ρηλάξ με Μπετόβεν)

Caesar And Cleopatra 1945- Καιίσαρ & Κλεοπάτρα.(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.Για Όλη την Οικογένεια"Αντώνιος και Κλεοπάτρα.)Καλή παρακολούθηση.

Summer Vlog Tour #21 ΚΩΣ(Bόλτα με την Ειρήνη,τον Ευτύχη,και το Happy Traveller,στον Κσσμο,στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.ΚΩΣ)

Мама Герда и медвежата(ΠΑΡΕΑ με τα Άγρια ΘΗΡΙΑ.Ε.Λευκή Αρκουδα.)Καλό Απόγευμα.Χριστός Ανέστη.

29 Μαΐου 2021

ΑΝΑΣΤΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΘΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΥΤΟΥ(Μπαίνουμε στο Κυριακάτικοπρωιννό με Αναστάσιμους Υμνους απο τον Κανόνα του ΠΑΣΧΑ,με Υποτίτλους.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.Καλό Εκκλησιασμό.Χριστός Ανέστη,

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε σημερα με Γ.Κοινούσης και Χριστιανικά τραγούδια,και η Λύση Ειναι Μια,Χριστός ,Εξομολόγηση Θ.Κοινωνία.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.

National Geographic 1453, η Άλωση της Πόλης*(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ-ΕΘΝΟΑΠΈΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΑ)

Κριθαράκι με κοτόπουλο!! #orzotto with chicken in the oven !kritonas ale...(Για τοΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,κριθαράκι με κοτόπουλο)

Ομελέτα | Master Class By Chef Panos Ioannidis(Για το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον ΠΑΝΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ.)

Ψαρονέφρι με Προσούτο (Saltimbocca alla Romana) Επ. 59 | Kitchen Lab TV ...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο σας,απο τον Άκη.)

Φυλλικό οξύ οφέλη και πηγές(Χρήσιμα Ωφελιμα για την Υγεια μας)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή της Σαμαρείτιδος - Ο Ιησούς και η Σαμαρείτισσα(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τους Εορταζόμενους Αυριανούς Αγίους Ισσαακίου Δαλμάτων,Ρωμανού μ.,Βαρλαάμ οσ.,και για το Ευαγγέλιο της Αυριανής Κυριακής της Σαμαρείτιδος.,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

ΛΥΧΝΟΣ ΤΟΙΣ ΠΟΣΙ ΜΟΥ 13/05/04 Κυριακή της Σαμαρείτιδος (Αγία Φωτεινή η Ι...(ΟΜΙΛΙΑ για το Αυριανό Ευαγγέλιο της Σαμαρείτιδος απο τον Μακαριστό Αρχιμ/τη. π..Ανανίαν Φουστέρη.)

Κυριακή της Σαμαρείτιδος (Ερμηνεία Ευαγγελίου) | Μητροπολίτης Λεμεσού Αθ...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα Πανιερώτατον ,Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο)

Το κανδηλάκι(Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΝΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ."Το Κανδηλάκι"Ρωσική ταινεία.Καλή παρακολούθηση.)

Summer Vlog Tour #33 Σαντορίνη(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη,και το Happy Traveller,στην Ευρώπη,στον κόσμο και στη Ελλάδα Summer ViogSANTORINH)

😸 Best Funny Cat Videos Of This Week / 💗 Funny Cat Moments 🐱 Super Laugh...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα τις παιχνιδιάρικές Γατουλες.Ε.)

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.(ΕΠΙΚΑΙΡΑ και ΕΠΙΟΥΣΙΑ.)Καλό Απόγευμα.Χριστός Ανέστη.

28 Μαΐου 2021

ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ(Παρέα με τον Γέροντα Παίσιο τον Αγιορείτη Μοναχο,Αγιοκαταχτηκε πρόσφατα.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλό Σαββατοκυριακο.Χριστός Ανέστη.

Αγία Θεοδοσία 29 Μαΐου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους)

Μπακαλιάρος Στον Φούρνο | Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας ποάτο.,απο τον Λάζαρο)

Λαβράκι Κρασάτο | Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου(Μια Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανο σας πιάτο.,απο τον ΛΆζαρο Λαζάρου.)

Κοτόπουλο με μαύρη μπίρα στον φούρνο Επ.5 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετ...(Για το Γεύμα της Κυριακής,με κοτόπουλο,απο τον Άκη.

Αγία Θεοδοσία - 29 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για την Αγία Θεοδοσία.)

Πέντε Βασίλισσες που έγιναν αγίες!(ΙΣΤΟΡΙΚΟ)

29 Μαΐου: Αγία Υπομονή - Η αυτοκράτειρα που έγινε μοναχή!(Καθημερινό Εορτολόγιο.)

Απολυτίκιο Αγίας Υπομονής(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Αγία Υπομονή - 29 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο για την Αγία Υπομονή,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

😸 Best Funny Cat Videos Of This Week / 💗 Funny Cat Moments 🐱 Super Laugh...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

π.Βαρνάβας 23-5-21"Η μοναξιά είναι η πνευματική παραλυσία"(Χρήσιμα και ΨυχΩφέλιμα .Παρέα με τον π.Βαρβνάβα.Περι Μοναξιας Λόγοι.ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.)

Το φρούτο που ρίχνει την αρτηριακή πίεση μέσα σε δυο ώρες.(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)ΠΡΟΛΟΓΟΣ της Σημερινής μας μέρας και ΕΠΙΛΟΓΟΣ,της Χθεσινής μέρας.Καλό Απόγευμα.Καλό Σαββατοκύριακο.Χριστός Ανέστη.

27 Μαΐου 2021

ΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ(Κλεινουμε με Αναστάσιμους Υμνους.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη,

Βελτίωση χώματος κήπου! 6 τρόποι να βελτιώσεις το χώμα του κήπου σου(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας)

Γαριδομακαρονάδα...των καλοφαγάδων!(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Ρεβύθια σούπα λεμονάτα με ταχίνι της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Αργυρώ.)

Λαζάνια με Λαχανικά | Άκης Πετρετζίκης(Μια Εναλλακτική γιατο ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

αγιος Ανδρεας δια Χριστον σαλος(Καθημερινο Εορτολόγιο)

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟY ΣΑΛΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

HAPPY TRAVELLER στη ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ | Μέρος 2 | FULL(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη ,και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη,και στον Κόσμο.ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ.2.)

Babes In Toyland--MARSH OF THE WOODEN SOLDIERS 1934- Στην Παιγνιδούπολη(....και Χοντρός Λίγνός για Μικρούς και Μεγάλους,και "παιχνιδούπολι.".Καλή παρακολολούθηση.)Καλό Απόγευμα.Χριστός Ανέστη.

Πριν τον Σεπτέμβριο το «τρύπημα» τον παιδιών -Αναγκαίος ο υποχρεωτικός Εμβολιασμός(Είναι Παρανομος ο Υποχρεωτικος Εμβολιασμός κυριοι του παραρτήματος του ΚΟΥΛΗ,Μπιλ Κειτσς στην Ελλαδα.Μπραβο στον Κυριακο Βελόπουλο τον ΠΡΟΕΔΡΟ που δε θα κάνει το Εμβολιο.Να το κανουν Όλοι οι Δημοσιογράφοι της Παγκοσμιοποιησης που το Υποστηριζουν,να μείνουν μόνο Οι Καλοι..Μενουμε ΕΛΛΗΝΕΣ και Ορθόδοξοι βρε Όχι της Πανθρησκειας και της Παγκοσμιοποίησης.)Καλό Μεσημέρι.

26 Μαΐου 2021

ε( ) ΥΜΝΟΙ ΤΟΥ ΟΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ-ΨΑΛΛΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑ...(Κλεινουμε με Ύμνους για τομ Αυριανο Εορτζόμενο Αγιο,τον Οσιο Ιωάννη τον Ρώσσου,)Καληνύχτα.Καλό ξημερωμα.Χριστός Ανέστη

Οι 9 Πιο Υγιεινές Τροφές Στον Κόσμο!(Χρήσιμα και Υγιεινά.2.)

Αν σας αρέσει το λεμόνι, φτιάξτε αυτό το υπέροχο επιδόρπιο λεμονιού # 271(Το Γλυκάκι σας με λεμόνι για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,αλλά και για τις Αρτήσιμες μέρες της Εβδομάδες)

Χωριάτικη Μακαρονάδα Επ.5 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(H Eναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ(με γράμματα)ΥΜΝΟΙ και ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣμε υποτίτλους.

Απολυτίκιον Αγίου Ιωάννου του Ρώσου - Προκόπι Ευβοίας(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος - 27 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσο.)

27 Μαΐου: Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος - Ο Θαυματουργός πολύπαθος άνθρωπος του ...(Καθημερινό Εορτολόγιο)

The Robe - 1953 (Film) "Ο ΧΙΤΩΝ"(Αγγλικοί Υπότιτλοι,Υπάρχουν και στις Αναρτήσεις στα Ελληνικά)ΙΣΤΟΡΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ.Καλή παρακολούθηση.Σημ.Yπάρχει και στα blogspot.)

Φτάσαμε στο βορειότερο άκρο της Ευρώπης - Happy Traveller στη Βόρεια Νορ...(Βόλτα με την Ηλέκτρα τον Ευτύχη,και τον Happy Travellers,στην Ελλάδα στην Ευρώπη,και στον κόσμο..ΒΟΡΕΙΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑ.Ε.)

Τυρόπιτα Σουφλέ!!! Σαν Μπουγάτσα (ΤΣΑΛΑΚΩΤΗ) με Λίγα Υλικά σε μόνο 10' λ...(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανο σας πιάτο,και σαν Επιδόρπιο.)

🐈 Ω, αυτές οι γάτες! 🐈 Μια επιλογή αστείων με γάτες για καλή διάθεση! 😸(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.)Καλό Απόγευμα.Χριστός Ανέστη.

1952 The Snows Of Κilimangaro.(Το Χιόνι στο Κιλιμαμτζαρο" Περιπέτεια.Καλό Απόγευμα και Καλή παρακολούθηση.)

25 Μαΐου 2021

ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ(Κλείνουμε με Ανθολογία του Αγίου Όρους,στην Υπεραγια μας Θεοτόκο.)Καληνύχτα.Καλο ξημερωμα.Χριστός Ανέστη.

Φασολάδα | Άκης Πετρετζίκης(Φασόλοδα το Εθνικό μας προιόν για το πιατο μας,Μια Εναλλακτική Λύση και Αυτό,απο τον Ακη)

Healthy μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας Επ. 10 | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατιο,απο τον Άκη.)

ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜ ΣΩΓΙΕΡ.(Η Τανεια της ημέρας.Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ."Τομ Σώγερ"Καλή παρακολούθηση.)

Απίστευτα νόστιμο! Γεμιστά αμπελόφυλλα με βότανα και ρύζι! Dolma recipe!(Για Αυριο ΤΕΤΆΡΤΗ Γεμιστα Αμπελόφιλα,Ορφανά,Ειναι Ότι πρέπει.)

Απολυτίκιο Μεσοπεντηκοστής(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Μεσοπεντηκοστή: Η Δεσποτική Εορτή - Ύμνοι και Τροπάρια της Μεσοπεντηκοστής(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τούς Αυριανούς Εορταζόμενους Αγίους,και των λαμπροφόρων γεγονότων των Δεσποτικών,Θεομητορικών και Εορτών Αγίων,π.χ.της Δεσποτικής,της Μεσοπεντηκοστής.)

26 Μαΐου: Μεσοπεντηκοστής - Τι γιορτάζουμε; Η σημασία της Εορτής(Καθημερινό Εορτολόγιο)

Happy Traveller στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Travellers,στον κόσμο,στην Ευρώπη,και στην Ελλήνα.ΚΑΛΑΜΑΤΑ/ΜΕΣΣΗΝΙΑ.)

🐈 Τα γατάκια είναι φάρσες! 🐈 Μια επιλογή αστείων με γάτες για καλή διάθε...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

Φτιάχνουμε υγρό λίπασμα για τα φυτά μας εντελώς δωρεάν(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.Ε.)

ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ ΑΝΩ ΚΑΤΩ - ΚΟΡΩΝΟ ΠΑΣΧΑ 2021(ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ που Τρέχει...)Καλό Απόγευμα.Χριστός Ανέστη.

The Midnight Patrol (1933) - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(COLORIZEN!).ΠΡΟΛΟΓΟΣ Σημερινός ΕΠΙΛΟΓΟΣ Χθεσινός

24 Μαΐου 2021

ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ #ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Ενημέρωση: Καζάκης & Συ...(ΕΠΙΚΑΙΡΟ-ΑΛΗΘΙΝΟ)Καλημερα.Καλη και Ευλογημένη Τρίτη.Χριστός Ανέστη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΝΟΥΣΗΣ 'ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΩ !!! '(Κλείνουμε με το τραγούδι Σύνθημα,Το Χάραγμα δεν θα δεχθώ,δεν θα προδώσω τον Χριστό.,του Γ.Κοινούση.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλή Βδομάδα.Χριστός Ανέστη.

π. Ελπίδιος: Το χάραγμα του Αντίχριστου(Παρέα με τον Γέροντα π.Ελπίδιο.Συμβουλές και Παραινέσεις απο τον Γέροντα )

ΥΓΙΕΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ~ Healthy penne with tuna(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Ψαρικό)

Πανεύκολο Γιαουρτογλυκό σε 10' ! (Χωρίς μίξερ)...και το γλυκό σας,για ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο, αλλά και την τρέχουσα Εβδομάδα.....

Μακαρονάδα ελληνική φούρνου εύκολη από τον Γέροντα Παρθένιο(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

Βασική συνταγή για ψωμί της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Πως παρασκευάζετε Ψωμί με την Αργυρώ.)

Ομιλία στην Γ΄ Εύρεση της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου(OMIΛIA απο τον πρωτοπρ.π.Αντώνιο Χρήστου,για την Γ Εύρεση της Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου. )

Απολυτίκιο Γ' Ευρέσεως της Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου - 25 ΜΑΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Γ' Εύρεση Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννη - 25 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτ...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για το Άγιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Tο θαύμα-Chudo. (ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ)"Το ΘΑΥΜΑ"Η Θρησκ.Ταινεία της Ημέρας.Καλή Παρακολούθηση.

Happy Traveller στην Κοπεγχάγη | FULL(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη,και το Happy Travellers,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη και στον Κόσμο.ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ.)

)

Ophelia and her four Teddy Baby Bears 🧸(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)Καλό Απόγευμα.Καλή Βδομάδα.Χριστος Ανέστη.

23 Μαΐου 2021

Great Guns 1941 - Δυο τρελά, τρελά φανταράκια(Ξημερώνοντας Δευτέρα.Ταινείες για Όλη την Οικογένεια,και για να γελάτε Όλη την Βδομάδα με Χοντρό Λιγνό.)Καλημέρα.Καλή Βδομάδα.Χριστός Ανέστη.

ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΗΜΕΡΑ-ΚΡΑΤΗΜΑ(ΤΕΡΙΡΕΜ)~ΑΘ.ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ(Κλείνουμε με Υμνους του Πεντηκοσταρίου.Αναστάσιμους.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.

Ρεβίθια / Τι θα φάμε σήμερα(Μια Εναλλακτική ακομα Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Κολοκυθάκια γεμιστά αυγολέμονο της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο την Αργυρώ.)

Κοτοπουλο με ρυζι στο φουρνο !!!!!!!!!!(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεαημεριανό σας πιάτο.)

Το πιο αφράτο παγωτό με τρία υλικά!(Για το Επιδόρπιο σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.Ένα Κλοκαιρινο γλυκό.,με παγωτο)

Πατήρ Ανανίας Κουστένης η Ψυχή μας είναι Κοντά στα Μέρη της Αναστάσεως τ...(Σύγχρονοι....Αγιοι.)

ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ. Ολόκληρη η ταινία. Ελληνικοί υπότιτλοι.(Η Θρησκευτική ταινεια της Ημέρας,Ρωσσικής παραγωγης "Το Μοναστήρι.Υπάρχει και στα 2 blogspot)Καλή παρακολούθηση.Χριστος Ανέστη.

ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ!!!(Βόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα και το Happy Travellers,στην Ελλάδα στην Ευρώπη και στον κόσμο.ΕΠΙΚΟ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΟ.)

Как белый лев УХАЖИВАЕТ за ЛЬВИЦЕЙ!(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.Λιοντάρι.Ε.)

Σίδηρος: αυξήστε την απορρόφησή του(Χρήσιμα και Ωφελιμα για την Υγεια σας.)Καλό Απόγευμα.Χριστός Ανέστη.

22 Μαΐου 2021

Η Λύσις Είναι Μία .... Γιώργος Κοινούσης(Η Λύσης Είναι Μία,Χριστός Εξομολόγηση Θεία Κοινωνία,Χριστιανικό τραγούδι Γ.Κοινούσης.και για Ενα ακόμα Σαββατοκύριακο ξαναανεβαίνει)Καληνύχτα.Καλό και Ευλογημένο ξημέρωμα..Χριστός Ανέστη.

Εργασιες τον Μαιο στον κηπο(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.)

Ερωτεύτηκα! Το πιο κέικ γιαουρτιού που έχω δοκιμάσει ποτέ!(και Κέικ Γιαουρτιου για το Επιδόρπιο για κάθε Σαββατοκύριακο.Φτιαχτε το)

Γιουβέτσι με Χταπόδι | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,για τους Χορτοφάγους,απο τον Άκη.)

Τέλειο Ψητό Κοτόπουλο Στο Σπίτι από τον Λάμπρο Βακιάρο!(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Λάμπρο Βακιάρο.)

Κυριακή Παραλύτου: Ποιος έφταιγε και ήταν μόνος;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο,Εξηγώντας και Ερμηνεύοντας το Ευαγγέλιο της Κυριακής του Παραλύτου.)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή του Παραλύτου - Θεραπεία του Παραλυτικού στη...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για ΄Ολες τις Δεσποτικές και Θεομητορικές Γιορτές της Ορθόδοξης Χριστιανικης Εκκλησίας μας,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗ,ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ (ΟΜΙΛΙΕΣ)Γ'ΜΕΡΟΣ(ΤΟ ΤΡΙΤΟ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΤΑΝΕΙΑΣ,Μιας Λιτανείας που μάλλον θα Είναι η τελευταία πλήρη και Καθαρή Λιτανεία,,αν ο Ελληνικός ,ΛαόςΕιδικά ο Λεσβιακός Λαός Εξακολουθεί να καθεύδει υπο Μανδραγόρα.,και υπο την Επήρεια σε λίγο των Εμβολιων του Μπίλ Κέιτς και του Σώρας.Αγιε του ΘΕΟΥ Πρεσβεύσατε υπερ ημων των Αμαρτωλών.Και του Χρόνου,Λεύτεροι.)

Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ(ΜΕΡΟΣ Α)Η Λιτανεία απο την Διάσωση της Πολης της Μυτιλήνης και Όχι μόνο, απο την Πανώλη,πριν Τέσσερα Χρόνια.Τωρα ,Εχουμε δήθεν ΠΑΝΔΗΜΙΑ ,Χωρίς Λιτανείες..Τα Συμπεράσματα δικά σας.

Κυριακή του Παραλύτου (Ερμηνεία Ευαγγελίου) | Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανά...(ΟΜΙΛΙΑ του Παναγιωτάτου Λεμεσού κ.κ.Αθανασίου,στο Ευαγγέλιο,για την Αυριανή Μεγάλη Κυριακή του Παραλύτου,που στην Μυτιλήνη μας γιορτάζεται και η Διάσωση της πόλις απο την Πανολεθρια,μετα απο Λιτανεια στους δρόμους της Μυτιλήνης,Περσυ κάνατε το Γυρω Γύρω Ολοι,στον Γυρο της Μητρόπολης Μυτιλήνης,το Ιδιο και Φέτος.τελικα Σεβασμιώτατοι,Μυτιλήνης και Μυθήμνης,για ποιά Υπακοή μιλάτε και σε ποιούς,περιμένετε να περάσει η Φτειαχτή Πανδημια με Ευχολόγια..?Ποιους θέλετε να πείσετε..?Χρόνια Πολλά Λέσβος και Καλή Λευτεριά.Καλή Λευτεριά Ελλάδα μου και Κόσμε.Χρόνια Πολλά και Λεύτερα.Χριστός Ανέστη.)

Happy Traveller στη Θάσο | S6E2(Bόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Travellers στον Κόσμο,στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.ΘΑΣΟΣ.)

Ο Μέγας Κωνσταντίνος 1961 Ελληνικοί Υπότιτλοι(Με Ευκαιρεία την Χθεσινη Μεγάλη Γιορτη των Αγίων Μεγάλου Κωνσταντίνου και Ισαποστόλου Αγίας Ελένης,σας ξαναανεβάζω την Ιστορικοθρησκευτική ταινεία,Μεγάλος Κωνσταντίνος Καλή παρακολούθηση.)

Έχετε φράουλες ❓ Φτιάξτε αυτήν την υπέροχη συνταγή επιδόρπιο | χωρίς αυγ...(Με Φράουλες,φτειαχνετε το τέλειο Επιδόρπιο του Καλοκαιριού.ΕΠΙΚΑΙΡΟ-ΕΠΟΧΙΑΚΟ.)

Barbie 🥰 Beautiful little #BritishShorthair girl 🥰 Funny video(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)Καλό Απόγευμα.Χριστός Ανέστη.

21 Μαΐου 2021

ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ(Ικετέριες Προσευχές στον Κύριο και Θεο μας)Καληνύχτα,Καλό Ξημέρωμα.Καλό Σαββατοκύριακο.)

Πως Καταστρέφουμε Τις Αρθρώσεις; 6 Συνήθειες, Που Πρέπει Να Ξεχάσετε!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την υγεία σας 2.)

Κοτόπουλο λεμονάτο με ρύζι στον φούρνο Επ. 17 | Kitchen Lab TV | Άκης Πε...(Το πιάτο για το Μενού της Κυριακής,με Κοτόπουλο με τον κλασσικό τροπο μαγειρέματος.απο τον Άκη.)

Μοσχαράκι με φασολάκια λαδερά από το CUCINA CARUSO(Για το πιάτο της Κυριακής,με Κρεατοφαγίες,συνήθως κοτοπουλο και Μοσχάρι.)

Βακαλάος πλακί στο φούρνο - Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου | Lidl Cyprus(H Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,με τον Λαζαρου.)

Πέρκα στο φούρνο - Paxxi E93(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το paxxis)

ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΚΟΥ! Άνδρας της ΕΜΑΚ για το emβόλιo: "Δεν είναι..."(ΕΠΙΚΑΙΡΑ παρα ποτέ..)

Γενοκτονία & Ξεριζωμός - Ζωντανές Μαρτυρίες Μνήμης(Αφιέρωμα για την Γενοκτονία των Ποντίων.2)

Άγιος Βασιλίσκος - 22 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αγιο Βασιλίσκο,απο τον Γερονταπ.Νεκτάριο.)

OCTPOB ΤΟ ΝΗΣΙ η ταινία(Η Ταινεία της Ημέρας και των Ορθοδόξων Χριστιανών"OSTROB TO NHΣI".Καλή παρακολούθηση.)

Χριστουγεννιάτικο Happy Traveller στο χωριό του Άη Βασίλη στη Λαπωνία(Αν και Έχουμε ακόμα Μάιο,Εντούτοις λόγω του σημερινού Υγρου και κρύου Καιρου,(21/5/21)σας Ανεβάζω Ένα Βιντεάκι Πρωτοχρονιάτικο.Βόλτα; με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Travellers,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη,και στο Εξωτερικό.ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ.ΛΑΠΩΝΙΑ.)

Animals That Do Not Forget Their Owner After Years #24(Παρέα με τα Άγρια Θηρία .Αγαπάτε τα ΖΏΑ.ημερα και Άγρια,Ειναι πολιτισμός.)

Υγιεινό Πρωινό για Ενέργεια(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία σας.)Καλό Απόγευμα.Καλό Σαββατοκύριακο.

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ(με γράμματα)Κλεινουμε με Παρακληση στην Παναγία μας.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Καλό Π.Σ.Κ..Χριστός Ανέστη

20 Μαΐου 2021

Υγιεινό Σπιτικό Ρόφημα Για Κρυολόγημα, Πονόλαιμο & Γρίπη(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)

Ριζότο καλαμάρια! |Greek daily(Μια ακόμα Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσαημεριανό σας πιάτο,με Ριζότο.)

Ρεβίθια στην κατσαρόλα και στο φούρνο από την Ελίζα #MEchatzimike(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση,απο την Ελίζα)

Γίγαντες φούρνου Επ.34 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΝ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΝ(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ)

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ(Καθημερινό Εορτολόγιο)

Άγιος Κωνσταντίνος και Ελένη 21 Μαΐου απολυτίκιο (YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους.)

Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη - 21 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο,απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο,για τους Αγίους Μεγάλο Κωνσταντίνο και Αγία Ελένη)

Η ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ(Η Θρησκ.Ταινεία της ημέρας,"Η Αγία Θεοδώρα Βάστα της Αρκαδίας"Καλή παρακολούθηση.)

Two Kittens are Sleeping Sweetly. British Shorthair ❤️ #kittens #british...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.2.)

Happy Traveller στην Καστοριά! Το πρώτο μας επεισόδιο με το τροχόσπιτο.(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευχη και το Ηappy Travellers,στον Κόαμο,στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.ΚΑΣΤΟΡΙΑ.)

ΓΕΡΩΝ ΑΝΑΝΙΑΣ ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ.(Παρέα με τον Μακαριστό Γέροντα π.Ανανία Κουστενη.Ναχεις Καλό Παράσδεισο Γέροντα.)Καλό Απόγευμα.Χριστος Ανέστη.

19 Μαΐου 2021

Αναστάσεως Ημέρα - Καταβασίες Πάσχα - π. Γεώργιος Στάμος(Κλείνουμε με Αναστάσιμους ύμνους και σημερα.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.

Θαύμα: επανήλθε στη ζωή μόνο για να εξομολογηθεί(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Ε.Πνευματικές Συμβουλές και Νουθεσίες με τον Γέροντα.)

Μαρινάρισμα γάρου, σαρδέλας και διαφόρων άλλων ψαριών(Πως να Μαρινάρετε τα Ψάρια σας,για Άνδρες και Γυναίκες.)

Γαλατόπιτα ανοιχτή χωρίς φύλλο της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Το Επιδόρπιο για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Αργυρώ.)

Σαρδέλες στο φούρνο με πατάτες από την Αργυρώ | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Αργυρώ.)

Κοτόπουλο Λεμονάτο με Πατάτες | Άκης Πετρετζίκης(Μια ακόμα Εναλλακτική σας Λύση,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Λαζάνια με κιμά στο φούρνο || Madame (H Eναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: Έρχονται οι μεταλλαγμένοι άνθρωποι / Ελλά...(ΕΠΚΑΙΡΟ-ΕΚΤΑΚΤΟ-ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ)

Άγιος Θαλλέλαιος ο Ανάργυρος - 20 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο, για τον Αγιο Ανάργυρον τον Θαλλέλαιον)

Ιερό Βαπτιστήριο Λυδίας Φιλιππησίας(ΜΑΡΤΥΡΙΕΣκαι ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ.)

Απολυτίκιο Αγ. Λυδίας της Φιλιππισίας - 20 ΜΑΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Αγία Λυδία - 20 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για την Αγία Λυδία την Φιλιππισία,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

ΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ. Ολόκληρη ταινία.(Η Θρησκ.Ταινεία της Ημέρας.Ταινείες για Όλη την Οικογένεια."Το Παρεκκλήσιο,του Αγγέλου.Υπάρχει και στα blogspot μας.Καλή Παρακολούθηση.)

HAPPY TRAVELLER στη ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ | Μέρος 2 | FULL(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Travellers,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη και στο Εξωτερικό.ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ.2.)

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Για Την Μνήμη & Καλή Μάθηση! [ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ]Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία σας.

Γιατί ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι Αρχιστράτηγος στον ουρανό, και βοηθά του...(Χρήσιμα και Ψυχωφέλιμα.)Καλό Απόγευμα.Χριστός Ανέστη.

18 Μαΐου 2021

Αγιορείτικες ψαλμωδίες στην Παναγία| Ελλάς - Ορθοδοξία(Κλείνουμε με Αγιορείτικες Ψαλμωδίες.)Καληνύχτα.Καλο ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.

Νηστίσιμο και Δροσερό Γλυκό Ψυγείου Σοκολάτας (Χωρίς Μίξερ) #νηστισιμο(Το Γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πάτο.)

ΓΕΜΙΣΤΑ (ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ) - ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟ!!(Μια ακόμα Εναλλακτική σας Λύση με Γεμιστά Νηστήσιμα απο τον ΣΤΜΠΕΘΡΟ.)

Ρεβύθια λεμονάτα σούπα - Paxxi (Ε216)Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο την Αργυρώ,Πεβύθια Σούπα.

Λαζάνια με Λαχανικά | Άκης (Η Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη..)

1 Κουταλιά Το Πρωί Θα Καθαρίσει Τις Αρτηρίες & Θα Προλάβει Το Εγκεφαλικό!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)

HAPPY TRAVELLER | Αυστραλία | Μέρος 4 | ΣΙΔΝΕΪ(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Travellers,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη και στον κόσμο.ΣΙΔΝΕΥ.4)

Απολυτίκιον Αγίου Πατρίκιου Προύσσης, Ακάκιου, Μενάνδρου, Πολύαινου Μάρτυρα(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Άγιος Πατρίκιος και οι συν αυτώ - 19 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Άγιο Πατρίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Κβο Βάντις (2001) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Σας ξαναανεβάζω την Ιστορικοθρησκευτική ταινεία με τους διωγμούς Εναντίον των Χριστιανών,που γίνονται και τώρα και Οχι Επίσημα προς το παρόν."QUO VANTIS.Καλή παρακολούθηση."

Почему на Зубкова и Запашного НЕ НАПАДУТ ЛЬВЫ?(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.)

ΑΝΑΔΡΟΜΗ "των Μυροφόρων" με τον π. Αντώνιο (20(Παρέα με τον Γέροντα π.Αντώνιο.Καθε Κυριακή βράδυ στις 7.30 Μ.Μ.Ζωντανά.Πνευματικές Συμβουλές και Νουθεσίες)

Ποιος το περίμενε - ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ λόγω..!(ΕΠΙΚΑΙΡΑ..και ΑΛΗΘΙΝΑ.)Καλό Απόγευμα.Χριστός Ανέστη.

17 Μαΐου 2021

ΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ(Κλεινουμε με τους Κανόνα και τις Καταβασίες και τον κανόνα του ΠΑΣΧΑ)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Καλή Βδομάδα .Χριστός Ανέστη,

5 ΙΣΧΥΡΟΙ Λόγοι Να Τρώτε Καθημερινά ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ [ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ](Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)

ΜΙΛΦΕΙΓ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟ!!(Για το γλυκο του Συμπέθερου,το γλυκο της Αυριανής σας μέρας ,αλλο και της βδομάδας,που διανύουμε.)

Σαρδέλες στο φούρνο με πατάτες από την Αργυρώ | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,αοι την Αργυρώ.).

Ρολό κιμά με αυγά και ελιές | Paxxi(C140)(Mια ακομα Εναλλακτική σαςΛυση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το Paxxis.)

Λαζάνια με λαχανικά - Paxxi E151(Για το ΑυριανοΜεσημεριανό σας πιάτο απο την Ειρήνη και το Paxxis)

Και εγένετο Ελλάς | Επεισόδιο 8 | Οι ήρωες της Επανάστασης του 1821 | OP...(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΆΛΛΑ.2,)

Άγιος Λουκάς ο Ιατρός (Ρωσική ταινία)Αν και το Έχω βάλλει ξανά και ξανά,Μιας και Χθές τιμησε την Μνήμη του η Εκκλησία μας,θα δείτε σήμερα τον "Άγιο Λουκα τον Ιατρό."Καλή παρακολούθηση.)

μας

Happy Traveller στη Νότια Κρήτη | Νομός Ηρακλείου(Βόλτα με την Ηλέκτρα και το Happy Travellers,στον Κόσμο,στην Ευρώπη,και στην Ελλάδα.ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ.)

Мама Герда и медвежата(Παρέα με τα Αγρια Θηρία.Λευκη Αρκούδα.Ε.)

Ο κήπος τον Μάιο | SNFCC(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.2.)Καλό Απόγευμα.Καλή βδομάδα.Χριστός Ανέστη.

16 Μαΐου 2021

ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΑΓΙΟΝ ΠΑΣΧΑ (Βατοπαίδι)Κλείνουμε με Αναστάσιμους Υμνους απο το Βατοπαίδι.Καληνύχτα.Καλο Ξημέρωμα.Καλή Βδομάδα.

Χταπόδι φούρνου με πατάτες Επ.27 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Ρυζόγαλο | LIVE | Alexandros Papandreou(..και το ριζόγαλο σας για το Επιδόρπιο της Εβδομάδας,και το γλυκό για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Αλέξανδρο.)

Κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο | Alexandros Papandreou(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Αλέξανδρο)

Οφτές γεμιστές πατάτες στο φούρνο | ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Paxxi (Ε233)Για Συνοδευτικό σας πιάτο και γιατο ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το Psxxis.

Сat William met his son named Kokos | So Cute | British Shorthair(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες)

❌ τα φυτά μεγαλώνουν 10 φορές πιο γρήγορα | #ταμυστικατησγης(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας.2.)

Jesus Of Nazareth FULL movie_greek sub(Των Μυροφόρων Σήμερα και Ξαναανεβάζουμε τον "Ιησού απο την Ναζαρέτ".Επικαιρη Θρησκ,Ταινεία.Καλή παρακολούθηση.)

Απολυτίκιον Αγίων Ανδρόνικου και Ιουνίας Αποστόλων(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ και Καθημερινό Εορτολογιο)

Η Επανάσταση του 1821 & η Συμβολή των Ελλήνων του Εύξεινου Πόντου(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ και ΑΛΛΑ.)

ΜΥΡΟΦΟΡΕΣ, ΟΧΙ ΑΝΔΡΟΒΟΡΕΣ!(Διάλλογος απο τους Γεροντες με το ποίμνιο τους.ΕΠΙΚΑΙΡΟ.)

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ - Μια Αληθινή Ιστορία(ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ-ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ.2.)Καλό Απόγευμα.Χριστός Ανέστη

(

15 Μαΐου 2021

Happy Traveller στο Μεξικό! Μέρος 2 - Riviera Maya(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Travellers,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη και στον Κόσμο.Ε.ΜΕΞΙΚΟ.2.)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Κυριακή.Καλό Εκκλησιασμό.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε για Ένα ακόμα Σάββατοβραδο,με Γ.Κοινούση και Χριστιανικά τραγούδια."Ταξιάρχη",και για την γιορτή του Αύριο.Χρονια Πολλά ΜανταμάδοςΧρόνια Πολλά Λέσβος,Χριστιανικά και Ορθόδοξα.,και Ελληνικά.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.)

Κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες | Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ | 12/02/...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,Κοτόπουλο με πατάτες,απο την Αργυρώ.)

Ριζότο με μανιτάρια | Yiannis Lucacos(Μια Ακόμα Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γιάννη.)

Γαριδοπιλαφο σπέσιαλ | Σαρακοστή | Paxxi (Ε243)Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το Paxxis.

Η Πανίσχυρη προσευχή στον Ταξιαρχη Αρχάγγελο ΜΙΧΑΗΛ(ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ,που Αύριο Εορτάζουμε,στον Μανταμάδο.Χρόνια Πολλά Μανταμάδος.)

16 Μαΐου: Κυριακή των Μυροφόρων - Ποιες ήταν οι Μυροφόρες Γυναίκες; Τι γ..(Καθημερινό Εορτολόγιο)

Απολυτίκιο Αγ. Θεοδώρου του Ηγιασμένου - 16 ΜΑΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ, και Καθημερινό Εορτολόγιο.)

Ο Βοσκός που προσκύνησε τον Χριστό - Ταινία με Ελληνικούς υπότιτλους("Ο Βοσκός που Προσκύνησε τον Χριστό "Η Ταινεία του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

ΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΔΙΝΟ - ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ COOKING(ΙΔΕΕΣ καιΛΥΣΕΙΣ για την ΚΟΥΖΊΝΑ σας απο τον Ευτυχη και την Ηλέκτρα.Ε.)

7 Ιδέες για υγιεινά πρωινά 💕 || (εύκολα, γρήγορα και πολύχρωμα!)ΙΔΕΕΕΣ και ΛΥΣΕΙΣ για το Πρωινό σας.

Ο Άγιος Παΐσιος και η αλήθεια για το εμβόλιο με το χάραγμα - Αρχιμ. Χρισ...(ΕΠΙΚΑΙΡΑ-ΕΚΤΑΚΤΑΚΤΑ με το Γέροντα π.Νεκτάριο)Καλό Απόγευμα.Χριστός Ανέστη.)

14 Μαΐου 2021

"Αναστολή emβ@λιασμών": ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ο Κούβελας - Έχουμε δικαίωμα στα ασφα...(ΕΠΙΚΑΙΡΑ-ΕΚΤΑΚΤΑ.2.ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ.)Καλημέρα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.Χριστός Ανέστη.

Παρακλητικὸς Κανόνας Παναγίας Ἱεροσολυμίτισσας(Παρακλητικός Κανόνας στην Παναγια την Ιεροσολυμίτισσα,κλείνουμε με Αυτό.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλό Σαββατοκύριακο.Χριστός Ανέστη.

1 Κούπα Θα Καθαρίσει Τη Βλέννα & Το Φλέγμα Σε Στήθος, Πνεύμονες Και Κόλπο!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)

Κοτόπουλο με μπάμιες | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,το πιάτο της Κυριακής,απο τον Άκη.)

Γλώσσα μενιέρ με πουρέ αρακά Επ.10 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πίατογλώσσα με πουρέ και αρακά, απο τον Άκη.)

))

Σνίτσελ χοιρινό με κίμτσι και πατατοσαλάτα - Ανταμ Κοντοβάς | Yiannis Lu...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γιάννη.)

Όσιος Αχίλλιος - 15 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για το Όσιο Παχώμιο τον Κοινοβιάρχη.)

ΑΓΙΟΣ ΠΑΧΩΜΙΟΣ | Απολυτίκιον | 15 ΜΑΪΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Όσιος Παχώμιος - 15 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Άγιο Παχώμιο τον Μέγα,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Η ιστορία του Ιησού The Story of Jesus - Greek / Ellinika / Grec / Greco...(Μιας και την Κυριακή 16/5/21,Ειναι των Μυροφόρων σας Ανεβάζω "Την Ιστορία του Ιησού".Καλή Παρακολούθηση.Χριστός Ανέστη.)

HAPPY TRAVELLER στη ΜΟΣΧΑ | FULL(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και τον Happy Travellers,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη,και στον κόσμο.ΜΟΣΧΑ.)

Αν έχετε γαρίδες θα σας δείξω τι να μαγειρέψετε με αυτό # 360(Απλή Μέθοδος Μαγειρικής για Γαρίδες,για Άρχάριους..Ε.)

Fluffy little british kittens(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα απο τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)Καλό Απόγευμα.Καλό Σαββατοκύριακο.Χριστός Ανέστη.

13 Μαΐου 2021

Ο Μικρός Έλληνας, 200 χρόνια από την Επανάσταση των Ελλήνων!(ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ-ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Παρασκευή

ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΗΜΕΡΑ... - ΔΕΥΤΕ ΠΟΜΑ ΠΙΩΜΕΝ ΚΑΙΝΟΝ...(Κλείνουμε με Αναστάσιμους Ύμνους)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.Καλό Π.Σ.Κ.Χριστός Ανέστη.

❤️ 8 Days After Birth | British Shorthair Kittens(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατιύλες.Ε.)

Θαύμα: ανέστησε εγκεφαλικά νεκρό(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Πνευματικές Συμβουλές και Νουθεσίες απο τον Γέροντα.)

Χορτόσουπα(Μια Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Φασολάκια με Πατάτες / Νηστίσιμη Συνταγή(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.Δείτε την Συνταγή.)

Φασολάκια με μοσχάρι(Για το πιάτο της Κυριακής,η του Σαββατοκύριακου,το κατάλληλο πιάτο για την Κυριακή,)

Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ 1/2(ΘΑΥΜΑΤΑ και ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ με Υποτίτλους)

ΑΓΙΟΣ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ - 14 ΜΑΪΟΥ(Καθημερινό Εορτολόγιο)

Απολυτίκιο Αγίου Θεράποντος - Ιωάννης Σταύρου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Samson and Delilah (1996 film) - Eric Thal as Samson(...και η Ταινεία της ημέρας."Σαμψών και Δαλιδά"Καλη παρακολούθηση.Σημ.Δείτε την πριν την Βγάλλουν.)

Happy Traveller στο Ισραήλ | Τελ Αβίβ & Ιερουσαλήμ(Mια Επανάλληψη Ειναι Οτι πρέπει Εκει Οπου Εζησε,διδαξε,Μαρτύρησε, Σταυρώθηκε και Αναστηθηκε ο Χριστος μας.Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη,και το Happy Travellers,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη ,και στον Κόσμο.ΤΕΛ ΑΒΙΒ,ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ)

Αρακάς Λεμόνατος, Εύκολο, Γρήγορο, Ελαφρύ και πεντανόστιμο φαγητό | Irou...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.Ε.)

Πήρα ένα λεμόνι 🍋 Φτιάξτε αυτό το δροσιστικό επιδόρπιο λεμονιού σε λίγα ...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)Καλό Απόγευμα.Χριστός Ανέστη.

12 Μαΐου 2021

ΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 - ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Τ...(ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ-ΑΛΗΘΙΝΟ)Χριστός Ανέστη.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

ΟΙ ΑΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ(Κλείνουμε με Αίνους του ΠΑΣΧΑ)Καληνύχτα.Καλό ξημερωμα.Χριστός Ανέστη.

Happy Traveller στα Γρεβενά(Βόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα και το Happy Travellers,στον κόσμο,στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.Ε.ΓΡΕΒΕΝΑ.)

ο

1 Απλός Τρόπος Για Να Καθαρίσετε Το Λίπος Στο Συκώτι!(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία σας.)

Φασολάκια με μοσχάρι# Beef with beans kritonas alexia(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.απο την Αλεξία.)

Μάθε πως να κάνεις γρήγορα "Αρακά λαδερό με Τυρί φέτα φρέσκια τομάτα και...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Λαζάρου.)

13 Μαΐου: Αγία Γλυκερία - Ο Βίος και τα φρικτά βασανιστήρια της Παρθενομ...(Άλλα διαφορετικά Καθημερινά Εορτιολόγια.)

Αγία Γλυκερία 13 Μαΐου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους)

Αγία Γλυκερία - 13 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για την Αγία Γλυκερία απο τον Γεροντα π.Αθανάσιο)

βιος αγιου σπυριδωνα ελπις φιλμ ταινια(Η Ταινεία της ημέρας"Αγιος Σπυρίδωνας".Να Έχουμε την Ευλογία του.Καλή παρακολούθηση.)

Πατέρας Επιφάνιος - ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ / MOUNT ATHOS CUISINE @ S K Y | ...(Παρέα με τον Μακαριστό Αρχιμάγειρα του Αγίου Όρους π.Επιφάνιο.Ανεβάζω αυτο το Βιντεάκι εις μνήμην του,Αν ζούσε σήμερα θα Γιόρταζε τα Ονομαστήρεια του.Καλό Παράδεισο Γέροντα.Χριστός Ανέστη Γέροντες εν ζωη.Χρονια Πολλά.)

Η πτώση του εωσφόρου, και οι αποστάτες άγγελοι!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Ψυχή μας.2.)

Happy Traveller στη Λακωνία | FULL | Lakonia/Sparta |(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη.το Happy Travellers στην Ευρώπη,στον κόσμο και στην Ελλάδα.ΛΑΚΩΝΙΑ.Ε.)Καλό Απόγευμα.Χριστός Ανέστη.

11 Μαΐου 2021

Αναστάσεως Ημέρα | Ύμνοι του Πεντηκοσταρίου(Κλείνουμε με Ύμνους Αγιορείτικους,Πασχαλινούς.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.

Όψον και Ψαλμός – Aχνιστή νηστίσιμη ταχινόσουπα – Zουμερό χταπόδι λεμονά...(Μια ακόμα Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Μακαριστο π.Επιφάνιο.)

Ρεβύθια λεμονάτα σούπα - Paxxi (Ε216)(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το Paxxis.)

Ταξίδι στις Γεύσεις - ΦΑΣΟΛΑΔΑ(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Ευτύχη και το ταξίδι στις Γεύσεις.)

Φανταστικο Γλυκο Ψυγειου Με Πτι Μπερ – Το Ωραιοτερο Γλυκο Ψυγειου - Ευκο...(Το Επιδόρπιο για το πιάτο της εΒδομάδας.Το Γλυκο της βδομάδας εκτος Τετάρτης και Παρακευής)

Ζούμε μια εποχή Test-Drive του Αντιχρίστου - π.Ελπίδιος(Παρέα με τον π.Ελπίδιο.Παραινέσεις και Συμβουλές απο τον Γέροντα.)

Άγιος Γερμανός - 12 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Άγιο Γερμανό,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Απολυτίκιον Αγίου Επιφάνιου Κύπρου(YMNOI και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Άγιος Επιφάνιος Κύπρου - 12 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Άγιο Επιφάνιο Κύπρου.)

Άγιος Λουκάς ο Ιατρός (Ρωσική ταινία)Η Ταινεια της Ημέρας ,που την ξαναβάζουμε,"Ο Άγιος Λουκάς Ο Ιατρός."Καλή Παρακολούθηση.

HAPPY TRAVELLER με τους 'Ελληνες της Αυστραλίας(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Travellers,στην Ελλάδα ατην Ευρώπη,και στον κόσμο.ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ.Ε.)

ντοματακι σαντορινης(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας.Ε.)

The Man Who Cuddles Lions | BEAST BUDDIES(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.Ε.)Kαλό Απόγευμα.Χριστός Ανέστη

10 Μαΐου 2021

ΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ(Κλείνουμε με τον Κανόνα και τις Καταβασίες του ΠΑΣΧΑ.)Καλό Βράδυ.Καλό ξημέρωμα.Καλη Βδομάδα.Χριστός Ανέστη.

Happy Traveller στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ(Βόλτα με την Ηλέκτρα ,τον Ευτύχη και το Ηappy Travellers,για την Ευρώπη,τον κοσμο και την Ελλάδα.ΚΑΛΑΜΑΤΑ.)

The Bundle Of Sweet Kittens Will Make You Say Aww(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ (Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Ευτύχη.)

Καλαμαράκια γεμιστά | Friteza Food Stories(Μια Εναλλακτική σας Λύση για τοΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Το Πιο Ευκολο Φαγητο Του Κοσμου – Πεντανοστιμο Φαγητο Σε Λιγη Ωρα – Συντ...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση.)

Άγιος Μώκιος ο Ιερομάρτυρας - 11 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Άγιο Μώκιο τον Ιερομάρτυρα.)

Απολυτίκιο Κυρίλλου και Μεθοδίου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Κύριλλος και Μεθόδιος Cyril and Methodius(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ και Καθημερινό Εορτολόγιο με μουσική Υπόκρουση.)

Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος - 11 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τους Αγίους απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Ο Απόστολος Παύλος,Νρ 2,ο Βίος του και πος κήρυξε τον Χριστιανισμό στον...(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.Η Ταινεία της Ημέρας,με τον Απ.Παύλο τον Απόστολο των Εθνών.Σημ.Δέστε την πριν την Αφαιρέσουν.Καλή παρακολούθηση.Χριστός Ανέστη.)

η

ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΗΜΕΡΑ... - ΔΕΥΤΕ ΠΟΜΑ ΠΙΩΜΕΝ ΚΑΙΝΟΝ...(ΛΑΜΠΡΙΑΤΙΚΑ-ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ.)

1 Κουταλιά Το Πρωί Θα Καθαρίσει Τις Αρτηρίες & Θα Προλάβει Το Εγκεφαλικό!(Χρήσιμά και Υγιεινά.)

Львиный беспредел в саванне. Тайган. Lions life in Taigan.(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.Ε.)Καλό Απόγευμα.Κσλή Βδομάδα.Χριστός Ανέστη.

09 Μαΐου 2021

ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΑΓΙΟΝ ΠΑΣΧΑ (Βατοπαίδι)ΚλείνουμεΣήμερα με Ύμνους στην Παναγία μας,απο το Βσατοπαίδι Άγιον Όρος,)Καλό Βράδυ.Καλό Ξημέρωμα.Καλή Βδομάδα.Χριστός Ανέστη.

Happy Traveller στη Σκόπελο(Bόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα και το Happy Trabellers στον Κόσμο.στην Ευρωπη και στην Ελλάδα.ΣΚΟΠΕΛΟΣ.)

Πορτοκαλόπιτα μούρλια,θαύμα!(Πορτοκαλόπιτα,και το γλυκάκι της Εβδομάδας.Ενα Επιδόρπιο και για άλλες μέρες της Εβδομάδας)

Πατάτες σαν Λαζάνια(Μια Ακόμα Εναλλακτική σας Λύση,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Ρεβύθια σούπα λεμονάτα με ταχίνι της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,Ρεβύθια απο την Αργυρώ,για να ξεφύγουμε και απο την Συνεχή Κρεοφαγία.)

Σαρδέλες στο φούρνο με πατάτες από την Αργυρώ | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,με την Αργυρώ,για την Αρχή της Νέας Εβδομάδας.)

Οδοιπορικο Πανηγυρικο(2β)Πορεια στην Παναγια την Σπηλαιωτισσα(Το Τρίτο απο τα τέσσερα τελικά Βιντεάκια της Σειράς ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΠΗΛΑΙΩΤΙΣΣΑ,(Μπλιώτσα.)Χωρίς αυτή την Ειδωλολατρία που πάνε να μας Επιβάλλουν τώρα,Οι Χούντες της Παγκοσμιοποίησης,και μέσω της Εκκλησίας ,δυστηχώς,με Γενικές Μασκοφορίες.)

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ Στην Παναγία Σπηλαιώτισσα(η Κρυφτή η Μπλιότσα.)Α....(Το δεύτερο απο τα τέσσερα Βιντεάκια της Σειράς ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΠΗΛΑΙΩΤΙΣΑ,Μπλιότσα ,χωρίς αυτή την Ειδωλολατρεία ,αυτή πουμας Επιβάλλουν τώρα,οΙ ΧΟΥΝΤΕΣτης Παγκοσμιοποίησης ,και μέσω της Εκκλησίας,.Λυπηρό Αλλά Αληθινό,με Επιβουλή Γενκής Μασκοφορίας κ.λ,π.και Έπεται Συνέχεια.)

LIVE 60 ΤΟΥ ΘΩΜΑ (ΑΝΤΙΠΑΣΧΑ) με τον π. Αντώνιο 09.05.21(ΕΠΙΚΑΙΡΑ-ΖΩΝΤΑΝΑ με τον π.Αντώνιο)

Άγιος Σίμων Ζηλωτής 10 Μαΐου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους.)

Άγιος Σίμων ο Ζηλωτής - 10 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για τον Αυριανό Εορταζόμενο Άγιο Σίμωνα τον Ζηλωτή)

10 Μαΐου: Άγιος Απόστολος Σίμων Κανανίτης, ο Ζηλωτής(Καθημερινό Εορτολόγιο)

Μπουμπουλίνα(ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ.)

🌹 Μελίγκρα: 4 φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης - Aphid Control: Get Rid of A...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας)

Newborn Kittens Meowing And Talking - Cute Kitten Compilation(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικρες Γατούλες.Ε.)

Θα αναστηθούν οι νεκροί και πώς;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Ε,Παραινεσεις και Συμβουλές απο τον Γέροντα. .)Καλό Απόγευμα.Χριστός Ανέστη.

08 Μαΐου 2021

ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΙΤΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟΙ ΥΜΝΟΙ(Καλημερίζω αλλη μια Κυριακή Πασχαλινή την Φορά αυτή,μετα την Κυριακή της Αναστάσεως του Χριστού.Αρχίζουμε με Ύμνους Πασχαλινούς,απο τον Πέτρο Γαιτάνο)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.Καλό Εκκλησιασμό.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε και σήμερα ενα ακόμα Σαββατόβραδο με Χριστιανικά τραγούδια του Γ.Κοινούση,και "Ο Ταξιάρχης..")Καλό ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.

ΦΑΡΑΓΓΙ ΣΑΜΑΡΙΑΣ 🏞 ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ!!!(Βόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα,και το Happy Travellelers,στον κόσμο ,στην Ευρώπη,και στην Ελλάδα.ΦΑΡΑΓΓΙ ΣΑΜΑΡΙΑΣ.)

Χοιρινό πρασοσέλινο με αυγολέμονο στην κατσαρόλα - Paxxi (E178)Η Εναλλκτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη κσι το Paxxis)

Παραδοσιακή καρυδόπιτα Επ. 10 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης TV(Για το Επιδόρπιο τόσο για Αύριο,Όσο και για την βδομάδα που Έρχεται,απο τον Άκη.)

Κοτόπουλο με μπάμιες | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,η Εναλλακτική σας Λύση.)

Mom Cat Taking Care Of Her Kittens(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

Πότε είναι υγιεινό και πότε επικίνδυνο το κρέας; Δείτε εδώ χρήσιμες ερωτ...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)

Π. Θεόδωρος Ζήσης - Ερμηνευτικά σχόλια στην Κυριακή του Θωμά κατά τον Άγ...(ΟΜΙΛΙΑ του πρωτοπρ.π.Θ.Ζήση για την Αυριανή Κυριακή της Ψηλάφησης του απ.Θωμά)

Άγιος Νικόλαος εν Βουνένοις - 9 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Άγιο Νικόλαο Εν Βουνένοις,τον Αγιο της Θεσσαλίας,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Προφήτης Ησαΐας - 9 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Άγιο προφήτη Ησαία,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Άγιος Χριστόφορος - 9 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Άγιο Χριστόφορο,που απο Αγριάνθρωπος μεταμορφώθηκε σε Αγιο)

Απολυτίκιο Αγ. Χριστοφόρου - 9 ΜΑΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή του Θωμά - Αντιπάσχα(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Αγιο και Απόστολο Θωμά,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ 2003 - 2/2 [GR Subs](Του μαθητή του Χριστού Αποστόλου Θωμά Αύριο,9/5/21.Σας Ανεβάζω το Β ΜΕΡΟΣ της ταινείας "Κατα Ιωάννην Ευαγγέλιο" (β)απο τη Ψηλάφηση του Αποστόλου Θωμα.Καλή παρακολούθηση.)

Προειδοποίηση από τον Dr.Lawrence Palevsky: «Μακριά από τους εμβολιασμέν...(ΕΚΤΑΚΤΟΝ -ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.)

Слониха Дженни ТРУБАДУР и ФУТБОЛИСТ! Тайган. Elephants life in Taigan.(Παρέα με τ Άγρια Θηρία.Ε.Ελέφαντας.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.Χριστός Ανέστη.

07 Μαΐου 2021

Αγ. Ιωάννου Θεολόγου (2016). 01 - Ανοιξαντάρια(Κλείνουμε με Υμνους την Ιερα Μονή του Αγιου Ιωαννου του Θεολόγου Πατμος,του Αυριανού Εορταζομενου Αγίου,με Ανοιξαντάρια.)Καλό Ξημέρωμα Χριστός Ανέστη.

Happy Traveller στο Ρέθυμνο - full(Bόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα και το Happy Travellers,στον κόσμο,στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.ΡΕΘΥΜΝΟ.)

Η Κουζίνα του Ευτύχη - Χυλοπίτες με Λουκάνικο και Πράσο(Μια αλλη Ιδέα απο τον Ευτύχη για το Μενου του Σαββατοκύριακου,Χυλοπίτες με κιμά.Φτιαχτε το,μια Αριστη Ιδέα γου Σαββατοκύριακου.)

Κεφτεδάκια με μανιτάρια και πατάτες στο φούρνο # 85(Για τους Χορτοφάγους το Σαββατοκύριακο,μια Εναλλακτική Ιδέα.)

απλή και γρήγορη συνταγή, πατάτες με κιμά, θα ευχαριστήσουν όλη την οικο...(Ε[υκολη Συνταγή για το Σαββατοκύρισακο,και Όχι μόνο,μια Άλλη Εναλλακτική σας Λύση)

Healthy Πένες με Κοτόπουλο Επ.4 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Για το Μεθαυριανό σας πιάτο το πιάτο της Κυριακής,απο τον Άκη.)

ΠΩΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ;(ΟΜΙΛΙΑ του π.Βασίλειο Βελουδάκη για τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο.)

Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος - 8 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Άγιο Ιωάννη τον Ευαγγελιστη,τον Επονομαζόμενο και Θεολόγο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Αγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος(Απο το Ελληνοορθόδοξο Αγιολόγιον."Αγιος Γεώργιος ο Τροπφαιοφόρος."Καλή παρακολούθηση.)

Πασχαλινό γλέντι με κλαρίνα ☆Παραδοσιακά Χορευτικά Τραγούδια☆(ΕΛΛΑΔΑ,ΠΙΣΤΗ,ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,ΠΑΡΑΔΟΣΗ.Πρόλογος με Παραδοσιακά Γλέντια ,και Πασχαλινά τραγούδια)

Golden Retrievers and Husky Meeting Their Best Friends Newborn Kitten(Σαν τον Σκύλο με την Γάτα.Ε.Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες)Καλό Απόγευμα.Καλό Σαββατοκύριακο.Χριστός Ανέστη.

ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΕΟΡΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ | Ι. Ν. ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ | ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ ||(Απο την Αυριανή Μεγαλη Γιορτή Της ΖΩΟΔΌΧΟΥ στην Καλογρέζα.,για Κλεισιμο.)Καληνύχτα Καλό ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.Αληθως Ανέστη

06 Μαΐου 2021

Χωριάτικη κρεατόπιτα!!!(Συμπλήρωμα για τι ΑυριανόΜεσημεριανό σας Πιάτο,και για του Σαββατοκύριακου.)

Καλαμάρια γεμιστά από τον Γέροντα Παρθένιο(Μια Ακόμα Εναλλακτική Λύση με Καλαμάρια Γεμιστα,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

Φασολάδα κόκκινη παραδοσιακή (όπως την έφτιαχνε η γιαγιά μας). | Sintage...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Ριζότο "σπανακόρυζο" | Yiannis Lucacos(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας.Σπανακόρυζο,απο τον Γιάννη, αν και Ειμαστε στην Παρασκευή της Διακαινήσιμου.)

Огромные львы ТАК СОСКУЧИЛИСЬ!(ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ.Λιοντάρια.Ε.)

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΗΠΟ(2)Επιστροφή στο Χωριό.Ποιός το Φανταζότανε Ότι θα Ειμασταν μετά απο 2 Χρόνια στο Έλεος της Παγκοσμιοποίησης.Θα Λειτουργήσουν Αύριο(7/5/21) αλλά με Φίμουτρο,λόγω του Φτιαχτού Κορωναιού και της ΧΟΥΝΤΑΣ του ΚΟΥΛΗ και της Παγκοσμιοποιησης.Και του Χρόνου παιδιά αλλά ΛΕΥΤΕΡΟΙ,Χωρίς Κορωναιούς και Κουραφέξαλα.)

Ζωοδόχος Πηγή - Παρασκευή Διακαινησίμου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος ,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τους Εορταζόμενους Αγίους και για το Μεγάλο θαύμα της Ζωοδόχου Πηγής,απο την Παναγία μας)

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

7 Μαΐου : Ζωοδόχου Πηγής -Τι γιορτάζουμε 5 μέρες μετά το Πάσχα(Καθημερινό Εορτολόγιο.)

Ο Ιερέας 2009-(ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ)"Ο Ιερέας"Η Ταινεια της ημέρας με θέμα Εναν αξιόλογο Ιερέα.Ρωσσικής παραγωγής.Καλή παρακολούθηση.)

Πέτρος Γαϊτάνος - Ύμνοι της Ανάστασης, Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών....(Υμνολογικό Πασχαλιάτικο ,Μουσικό Διάλλειμα.2.)

Ρίγανη για τους πόνους δοντιών & ρευματισμών(Χρήσιμα και Υγιεινά.)Καλό Απόγευμα.Χριστός Ανέστη.

05 Μαΐου 2021

Αναστάσεως Ημέρα | Ύμνοι του Πεντηκοσταρίου(Κλείνουμε με τους ποιο Ωραίους Ύμνους του Πεντηκοσταρίου)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη

Γιαουρτογλυκό με Ζελέ και Φράουλες Επ. 49 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετ...(...και το Γλυκό σας για τις υπόλοιπεςμερες της βδομάδας και Ειδικά τα Σαββατοκύριακα,τοκαλίτερο Επιδόρπιο,απο τον Ακη.)

Σπανακόρυζο με ντομάτα | Yiannis Lucacos(Η Εναλλακτική σας λύση με Σπανακόρυζζο.για Αυριο και την Παρασκευή.,απο τον Γίαννη).

Γεμιστά | Yiannis Lucacos(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,απο τον Γιαννη η με κιμά η Ορφανά)

Γιουβέτσι Μοσχάρι | Άκης Πετρετζίκης(Πέμπτη Αύριο της Διακαινησίμου,κα Ενα Γιουβετσάκι,θα Είναι Ότι πρέπει.Γιουβέτσι λοιπον απο τον Άκη.)

Cute British Shorthair Kittens Will Make You Say Aww(Xιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.)

Τὰ καλὰ δεχούμενα,τὰ κακὰ οὐχί; Κήρυγμα M. Μόρφου στην Ἀγρυπνία τῆς Ὁσ...(OMIΛΙΑ του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Μόρφου κ.κ.Νεόφυτου,για τους Αγιους Πολυάθλου ΙΩΒ,και Αγίας Σοφίας της Κλεισούρας)

Προφήτης Ιώβ - 6 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Πολύαθλο ΙΩΒ,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο )

Αγία Αναστασία η Φαρμακολύτρα - Αλεξάνδρα Παλαιολόγου(Η Θρησκευτική ταινεία της ημέρας απο το Αγιολόγιο της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας μας."Η Αγία Αναστασία η Φρμακολύτρια."Καλή Παρακολούθηση.)

Ντοματίνια Σαντορίνης(Χρήσιμα και Ωφέλιμα,απο τον Ε.Μπλέτσα)

ΕΦΑΓΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη,και το Happy Travellers,στον Κόσμο,στην, Ευρώπη στην Ελλάδα.Ε.)

Το ήξερε η Υπουργός και δεν το γνώριζαν οι ρασοφόροι;(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Ε.Παραινέσεις και Συμβουλές απο τον Γέροντα.)Καλό Απόγευμα.Χριστός Ανέστη.

04 Μαΐου 2021

( ) ΜΑΪΟΣ - 5 -ΕΣΠΕΡΙΝΟΙ ΥΜΝΟΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ-ΨΑΛΛ...(Κλείνουμε με Παρακλητικό Κανόνα,και Εσπερινού)ς Ύμνους στη Μεγαλομάρτυρα Αγία Ειρήνη,που γιορτάζει Αύριο.Να Έχουμε την Ευλογία των,και την προστασία των)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.Αληθώς Ανέστη.

ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΜΕΣ!!! Happy Traveller - Κρουαζιέρα στην Κα...(Βόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα και το Happy Trsavellers,στην Ευρωπη στην Ελλάδα και στον κόσμο΄ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ..2.)

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ, Δείχνουν Ότι Το Συκώτι Έχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Μην Τα Αγνοήσετε!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας.)

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΚΡΕΜ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ(Μια Ακόμα Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,με κρεατικό.)

Πατάτες ογκρατέν με γραβιέρα - Πας μαγειρεύοντας(Για την Αυριανή Εναλλακτική σας Λύση,και την Λύση Όλης τηςΔιακαινήσιμου Εβδομάδας)

Ρύζι με θαλασσινά! | ENG SUBS | kritonas alexia(Δια το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ(ΥΜΝΟΙ και ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ..)

Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης. Απολυτίκιον(YMNOI kai AΠOΛYTIKIA.)

Αγία Ειρήνη - 5 Μαΐου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(OMΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο για την Αγία Ειρήνη,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Παιδικό Άγιος Λουκιανός(Παιδική ταινεία για την Ωρα θρησκευτική"Ο Αγιος Λουκιανός",Αργότερα για Μικρους και Μεγάλους.)

ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ(ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ-ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ.)

Οι δέκα πληγές της (Ξεκιναμε απο το Μεσημέρι με μια σημαδιακή ταινεια,ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ.,Βρισκόμαστε προ της Ψευτοπανδημίας,που την βάπτισαν Ετσι για να Ρομποτοποιήσουν τους Ανθρώπους σε Όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γής,.Ο ΘΕΟΣ να Αποτρέψει τα πανούργα Σχέδια τους.)Καλό Μεσημέρι.Χριστός Ανέστη.

03 Μαΐου 2021

Παρακλητικὸς Κανόνας τῶν Ἁγίων Νεοφανών Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου καὶ Εἰ...(Κλείνουμε με Υμνους τροπάρια και Απολυτικια των Αυριανών Εορταζομενων Αγίων,Ραφαηλ,Νολοάου και Οσιομάρτυρας Ειρηνης)Χριστός Ανέστη.Καλή Διακαινίσιμο Εβδομάδα.)

Happy Traveller στη XIO | Chios | Full(Βόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα και Happy Travelers,στην Ευρώπη,στον κόσμο ,στην Ελλάδα.ΧΙΟΣ)

Αυγά και χυλοπίτες, γρήγορη συνταγή για ένα νόστιμο πιάτο που δεν έχετε ...(Μια ποιο Εύκολη Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Κατσικάκι λουκούμι ψητό στη γάστρα | Greek Cooking by Katerina(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο)

Μια απλή συνταγή ζυμαρικών που είναι νόστιμη και γρήγορη για όλη την οικ...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,μιας και Πλη η Εβδομάδα αυτή δεν Νηστεύεται.)

Θαύμα του Αγίου Ραφαήλ(ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ και ΘΑΥΜΑΤΑ.)

Άγιοι Ραφαήλ Νικόλαος & Ειρήνη - Τρίτη του Πάσχα - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τους Νεοφανεις Αγίους της Λέσβου,Ραφαήλ,Νικολάπου και Οσιοπαρθενομάρτυρος Ειρήνης.)

4 Μαΐου : Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος, και Ειρήνη - Ο Βίος και το Μαρτύριο(Καθημερινό Εορτολόγιο)

ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ. Ολόκληρη η ταινία. Ελληνικοί υπότιτλοι.(Η Ταινεία της ημέρας και της Διακαινίσημης Εβδομάδας."Το Μοναστήρι"(Ρωσσική)Καλή παρακολούθηση.)

❤️ Flaffy Kittens | British Shorthair(Χιουμοριστκά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες)

Πατάτες ογκρατέν για το γιορτινό τραπέζι | Φαγητό | Paxxi (Ε224)Για το πιατο της Τριτης της Διακαινησιμου,το πιατο της ημέρας(Καλό Απόγευμα.Καλή και Ελογημένη Βδομάδα.Χριστός Ανέστη.

02 Μαΐου 2021

Άγιος Παΐσιος - Ρωσική Ταινία ΠΡΕΜΙΕΡΑ 5 Νοε 2012(Αντι για ταινεία σήμερα σας Καλημεριζω η Καλίτερα απο σημερα σας Χαιρετίζω με Ντοκυμανταίρ Ρωσσικό για τον Όσιο Παισιο.)Καλη και Ευλογημένη Βδομάδα.Χριστός Ανέστη. Βδομάδα.

ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ † ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΝΟΥΣΗΣ(Κλείνουμε με Γ.Κοινούση και Χωρίς ΘΕΟ.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Δροσερό Εκμεκ με Τσουρέκι!! (Ιδανικό για το Πασχαλινό Τραπέζι)το Επιδόρπιο της Εβδομάδας,και πασχαλινό γλυκό ταυτόχρονα.

Πικάντικη μακαρονάδα με καβουρόψιχα Επ.39 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετ...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Πασχαλινή Κρητική κρεατότουρτα - Paxxi E132(Συνοδευτικό Εβδομάδας,απο την Ειρήνη και το Paxxis)

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ)

Απολυτίκιον Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Άγιος Γεώργιος - 23 Απριλίου (Κινητή) - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκια για τον Άγιο Γεώργιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Αναστάσεως Ημέρα | Ύμνοι του Πεντηκοσταρίου(ΕΠΙΚΑΙΡΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ.)

HAPPY TRAVELLER στη ΜΟΣΧΑ | FULL(Βόλτα με την Ηλέκτρα και τον Ευτύχη και το Happy Travellers,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη,και στον κόσμο.ΜΟΣΧΑ.)

01 Μαΐου 2021

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε με Ενα τραγουδάκι για τον Ταξιάρχη να να βάλουν το Χέρι τους να Απαλλαγούμε απο την Χούντα της Παγκοσνιοποίησης.)Χριστός Ανέστη.Χρόνια Πολλά..Καλο Σαρανταήμερο.Καλό Μήνα.

Δροσερό Εκμεκ με Τσουρέκι!! (Ιδανικό για το Πασχαλινό Τραπέζι)(Το Επιδόρπιο σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Expert Chef - Πασχαλινό Μενού(Το Μενού σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Λαμπριάτικο μπουρέκι χωρίς φύλλο | Πάσχα - Συνοδευτικό | Paxxi (E246)Συνοδευτικό για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.

Time for Relaxation, Purring and Sleep | Cute Baby kittens(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.)

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ 3(H Aνάσταση του Χριστού για παιδιά.(3)

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ 1(Η Ανάσταση του Χριστού για παιδιά.)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟΙ ΥΜΝΟΙ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Κβο Βάντις (2001) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Η Θρησκευτική ταινεία του Μ.Σαββάτου."Που πάτε Κύριε."Καλή Παρακολούθηση.Καλή πραγματική Ανάσταση..)

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΣΧΑ; Π.ΑΝΤΩΝΙΟΣ-FOCUS FM 29.04.21(ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΠΙΚΑΙΡΟ,Συνέντευξη με τον π.Αντώνιο,την Μ.Πέμπτη.)

Γιατί ο Χριστός έμεινε 6 ώρες επάνω στο Σταυρό;(Παρέα με τον π.Νεκτάριο.Ε.Πνευματικές Συμβουλες και Νουθεσίες απο τον Γέροντα.)Καλό Απόγευμα.Καλό Μήνα.Καλή και Ευλογημένη Ανάσταση πραγματική για την Ελλάδα μας για την Ορθοδοξία μας )