29 Ιουνίου 2021

π. Θεόδωρος Ζήσης-Αγ. Πάντων κ Αγ. 12 Αποστόλων (Περί Μασονίας κ Απ. Δια...(ΟΜΙΛΙΑ απο τον Πρωτ.π.Θεόδωρο Ζήση,για την Σύναξη των 12 Αποστόλων.)

Σύναξη των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων - 30 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τους 12 Αποστόλους,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Απολυτίκιο Σύναξης των 12 Αποστόλων - 30 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Ο Απόστολος Παύλος,Νρ 2,ο Βίος του και πος κήρυξε τον Χριστιανισμό στον...(Η Θρησκευτική ταινεία της Εβδομάδας.Η Επίκαιρη ταινεία της ημέρας.Ο Απόστολος Παύλος.2.Βιογραφικό,.Καλή παρακολούθηση.)

HAPPY TRAVELLER στα ορεινά χωριά του Πάρνωνα | ΑΡΚΑΔΙΑ(Βόλτα με τον Ευτύχη ,την Ηλέκτρα,και το Happy Traveller,στην Ευρώπη,στον κόσμο και στην Ελλάδα.ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ.) σην Ευρώπη,σον Κόσμο και στην Ελλάδα.

Тигрица Скарлетт - великолепная мама! Ужин у тигрят! Тайган. Lions life ...(Παρεα με τα Άγρια Θηρία.Ε.)

Προετοιμασία του Καλοκαιρινού Κήπου χωρίς Ζιζάνια με Ύφασμα Εδαφοκάλυψης!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.Ε.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

28 Ιουνίου 2021

Αίνοι Αγίων Πάντων(Κλείνουμε με τους Αίνους των Αγίων Πάντων.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Happy Traveller στο Πήλιο | Full(Βόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα,και το Happy Traveller στην ΕυρΏπη,στον κόσμο,και στην Ελλάδα.ΠΗΛΙΟ.)

Человек и Тигр. Тигрята открыли глазки. Тайган. Tiger cubs opened eyes. ...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.Ε.)

Σολομός με Κάρι Επ. 68 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λ'υση,για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο (με φέτα και ζαμπόν)Η Εναλλακτική σας Λύση για το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανο σας πιάτο.

Κολοκυθάκια γεμιστά vegan | Yiannis Lucacos(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γιάννη.)

Τηγανητές Πατάτες | Άκης Πετρετζίκης(To Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΓ.ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ & ΠΑΥΛΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ)

΄΄Οι των Αποστόλων πρωτόθρονοι΄΄Απολυτίκιο Πέτρου και Παύλου Θανάσης Δασ...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους)

Άγιοι Πέτρος και Παύλος - 29 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τους Πρωτοκορυφαίους Αποστόλους,Πετρο και Παύλο)

27 Ιουνίου 2021

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ(με γράμματα)Κλείνουμε σήμερα με Υμνους στους Αρχαγγέλους μας.Παρακλητικός Κανόνας στον Ταξιάρχη Μανταμάδο.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλή Βδομάδα..

Υπέροχες ιδέες για τον κήπο σας(Χρήσιμα και Ωφελιμα για τον κήπο σας.)

Νηστίσιμο οικονομικό Γλυκάκι (Νηστίσιμη Χιονούλα) - Amazing Vegan Desser...(Tο Γλυκό για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας Νηστήσιμο πιάτο.)

Νηστίσιμο χορτοφαγικό παστίτσιο | Φαγητά | Paxxi (Ε289)Για το ΑυριανόΝηστήσιμο σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το Paxxis

Εύκολο Παγωτό Γιαούρτι Επ. 68 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Το Επιδόρπιο,το παγωτό σας για το ΜεθαυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,και για τις αρτήσιμες μέρες της βδομάδαςαπο τον Άκη.)

Μόρφου Νεόφυτος: «Οἱ ἅγιοι νεομάρτυρες τῆς Μητροπόλεως Μόρφου ἀπὸ τὴν Το...(Παρέα με τον Παναγιώτατο Μόρφου κ.κ,Νεόφυτο.Ε.)

Εύρεση Τιμίων Λειψάνων Αγίων Αναργύρων Κύρου & Ιωάννου - 28 Ιουνίου - Βί...(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Αγιους Κυρου και Ιωάννη των Αναργύρων,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Απολυτίκιο Ανακομιδής Λειψάνων Αγίων Κύρου και Ιωάννου των Αναργύρων 2...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

«ΤΟ ΝΗΣΙ» (Ρωσική ταινία με Ελληνικούς υπότιτλους) Фильм «Остров»(Η Ταινεια της ημέρας και της Βδομάδας."Το Νησί"(Ρωσσική.)Καλη παρακολούθηση.

Happy Traveller στην Ουγκάντα 4 - Τελευταίο επεισόδιο της σεζόν(Βόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα και το Happy Travellerστην Ευρώπη,στην Ελλάδα και στον Κόσμο.ΟΥΓΚΑΝΤΑ.4 και Καλό Καλοκαίρι.)

Mom cat Ophelia and the adventures of her Fluffy Kittens 😆🥰(Χιουμοριστικά ΣτιΙγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΥΜΑ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ(ΕΠΙΚΑΙΡΑ Όσοποτέ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

26 Ιουνίου 2021

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ - Γιώργος Κοινούσης(ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ-ΕΟΡΤΑΣΤΙΙΚΟ)Καλημέρα.Καλη και Ευλογημένη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε για Σήμερα,με Γ.Κοινούση και Χριστιανικά τραγούδια ,και "Ταξιάρχης" για ακόμα Ένα Σαββατόβραδο)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Μην ντρέπεσαι για την πίστη σου - Το Ευαγγέλιο της Κυριακής(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Πνευματικές Συμβουλές και Νουθεσίες απο τον Γέροντα.Σημερινό θεμα για το Αυριανό Ευαγγέλιο της Κυριακής των Αγίων Παντων..)

ιEl Cid 1961 - Με τον Charlton Heston('Εχει ξαναμπεί αλλά αξίζει."ΕΛ ΣΙΝΤ" Ιστορική ταινεια της ημέρας με τον Αξεπέραστο Τσαρλτον Χιστον.ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.Καλή παρακολούθηση.)

Τα λουλούδια στο μπαλκόνι και στον κήπο μου 2020(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας.2.)

Ζουμερό Στήθος Κοτόπουλο, ο σωστός τρόπος ψησίματος! | Master Class By C...(Για τοΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Πανο Ιωαννίδη.)

Μακαρονάδα cacio e pepe | Άκης Πετρετζίκης(Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Κοτοπιτα λαχταριστη με σπιτικο φυλλο(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Κοτόπιτα,αλλά για τις Αρτήσιμες μέρες της Εβδομάδας)

ΛΥΧΝΟΣ TV- ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ(ΛΥΧΝΟΣ TV- ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ(ΟΜΙΛΙΑ για την Αυριανή Κυριακή των Αγίων Πάντων,απο Ευαγγέλιο της Κυριακής των Αγίων Πάντων,Ματθ.Ι,32-33 37-38,ΙΘ 27-30,απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη ΠΑΤΡΩΝ κ.κ.Χρυσοστομο.)

Άγιος Σαμψών Ξενοδόχος - 27 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Άγιο Σαμψών τον Ξενοδόχο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Απολυτίκιο Αγ. Σαμψών του Ξενοδόχου - 27 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Happy Traveller στην Αλόννησο(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller στην Ευρώπη,στον κόσμο και στην Ελλάδα.ΑΛΟΝΗΣΟΣ)

JAGUAR AND TIGER PLAYING WITH OWNER!(Παρέα με τα Άγρια Θηρια.Ε.)

Μόρφου Νεόφυτος~ΕΦΘΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΩΔΟΥΣ ΘΗΡΙΟΥ...!(....και η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.Καλή Λευτεριά πατρίδα μου,και σε 'Ολο τον κόσμο..

25 Ιουνίου 2021

Κάθε βράδυ - Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ (με κείμενο, σύντομη) - Για να...(Κλείνουμε με Παράκληση προς την Υπεραγία μας Θεοτόκο)Καληνύχτα.Καλο Ξημέρωμα.)

Σπαγγέτι Αglio e Οlio | Άκης Πετρετζίκης(Μια ακόμα Εναλλακτικτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Μπούτι Κοτόπουλου στον Φούρνο με Πιλάφι | Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου(Η Εναλλακτική σας Λύση για το παραδοσιακο κοτοπουλένιο πιάτο της Κυριακής,απο τον Λευτέρη Λαζάρου.)

Πέρκα στο φούρνο - Paxxi E93(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το paxxis.)

Ψαρόσουπα καλοκαιρινή με λαχανικά από τον Γέροντα Παρθένιο(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον π.Παρθένιο)

Handraising Newborn Twin Tiger Cubs | BBC Earth Kids(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.Ε.)

Όσιος Δαβίδ εκ Θεσσαλονίκης - 26 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο γι τον Όσιο Δαβίδ,του εν Θεσσαλονίκη,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Απολυτίκιο Αγ. Δαβίδ ο εν Θεσσαλονίκη - 26 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Όλιβερ Τουίστ (1948,gr. subs(Σάς ξαναανεβάζω το Ολιβερ Τούιστ,Ένα Φτωχό παιδί καιι πώς Επιβίωσε.Δείτε το και Καλή παρακολούθηση.)

ΑΜΟΡΓΟΣ : Το νησί του Απέραντου Γαλάζιου ! | KDexplorer(Καλοκαιρινοί Προορισμοί και Οχι μόνο.Με την Παναγία την Αμοργιανή Μεγάλη η Χάρη της.Αξίζει να την Επισκεφθούμε Όλοι μας)

ι❌ μελίγκρα ΤΕΛΟΣ | #ταμυστικατησγης(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας)Καλό Απόγευμα.Καλό Σαββατοκύριακο.

24 Ιουνίου 2021

ΜΟΡΦΟΥ: ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ!(Κλείνουμε σήμερα με Υμνους στους Αρχαγγέλους μας.Να Εχουμε την Προστασία των)Καληνύχτα.Καλο Ξημέρωμα.)

LIVE 63 της Πεντηκοστής - π. Αντώνιος 20.06.21(Παρέα με τον Γέροντα π.Αντώνιο.Ηταν το Βραδυ της Κυριακής της Πεντηκοστής.)

Μαρμελαδα βερικοκο !!!!!!!!(Πως να φτιάξτε Γλυκό Βερύκοκο,μιας και Είναι στην Εποχή τους.)

Ρεβιθάδα | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

"ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΙΣΚ !!!!!!(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Ο Άγιος Νεκτάριος Αιγίνης - Ακούστε παιδιά!(Μαθαίνω Βλέποντας.Για Μικρούς και Μεγάλους.)

25.06: Αγίας Φεβρωνίας - Saint Febronia(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους)

Αγία Φεβρωνία - 25 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για την Οσία Φεβρωνία)

Το κανδηλάκι(Η Ταινεια της ημέρας.Ταινειες για Όλη την Οικογενεια"Το Κανδηλάκι,Ρωσική.)

🐌 ❌ σαλιγκάρια ΤΕΛΟΣ | #ταμυστικατησγης(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας.2.)

EIKONES by Tasos Dousis are traveling to Corfu - Part 1(ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ.Κέρκυρα.

Εμβατηριο Παυλου Μελα(ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ-ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

23 Ιουνίου 2021

Ιερά Παράκληση προς την Αγία Τριάδα (14-1-21)Κλείνουμε με Παράκληση στην Αγία και Ζωοποιώ και Αδιαίρετο Τριάδα.Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

"ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΙΣΚ !!!!!!(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Βακαλάος πλακί στο φούρνο - Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου | Lidl Cyprus(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.Μπακαλιαρος πλακι,απο τον Λαζαρου.)

Επιδόρπιο σε 10 λεπτά ΧΩΡΙΣ ψήσιμο! Λεπτό ελαφρύ επιδόρπιο από τυρί cott...(Το Επιδόρπιο,γλυκό σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,αλλά και για τις Αρτήσιμες μέρες της Βδομάδας)

Οσία Μαρία η Αιγυπτία.(Η Θρησκευτική ταινεία της ημέρας."Η Οσία Μαρία η Αιγυπτία"Καλή παρακολούθηση.)

Χρήσιμες συμβουλές για τον κήπο σας (1)Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας.)

ΛΥΧΝΟΣ ΤΟΙΣ ΠΟΣΙ ΜΟΥ Το Γενέθλιο του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου και Βαπτιστού(ΟΜΙΛΙΑ απο τον Μακαριστό Γέροντα Αρχιμ/τη π .Ανανια Κουστένη,για το Γενέθλιο του Ιωάννη του Προδρόμου και Βαπτιστού.)

Το Γενέθλιο του Αγίου Ιωάννη - 24 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για το Γενέθλιο του Ιωάννη του Προδρόμου και Βαπτιστού,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

Απολυτίκιο Γενεσίου Τιμίου Προδρόμου - 24 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Happy Traveller στην Κύπρο | ΠΑΦΟΣ(Βόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα και το Ηappy Traveller,στήν Ευρώπη στον κόσμο και στην Ελλάδα.ΠΑΦΟΣ.ΚΥΠΡΟΣ.)

Άγιον Όρος με τα ποιο υπέροχα ψαλτοτράγουδα | Trip to Athos with monasti...(Μουσικό Υμνολογικο Διάλλειμα.)

NEW! 🥰 ANIMAL REUNIONS - Top 10 MOST HEARTWARMING ANIMAL REUNIONS WITH O...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.Ε.)

ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ - ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ | Ορθόδοξο μονοπάτι(Παρέα με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Μόρφουκ.κ.Νεόφυτο.Παραινέσεις ,Συμβουλές και Νουθεσίες απο τον Γέροντα.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι

22 Ιουνίου 2021

Ύμνοι στην Αγία Τριάδα(Κλείνουμε με τους Επικαιρους Υμνους,απο τη Εορτη της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Μπριάμ Παραδοσιακό Επ. 42 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Μια ακόμα Εναλλακτική Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Ακη.)

Σπανακόρυζο ΑΑΑ από την Ελίζα #MEchatzimike(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο απο την Ελίζα.)

Ρεβίθια στην κατσαρόλα και στο φούρνο από την Ελίζα #MEchatzimike(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ελίζα.)

Ντοματοκεφτέδες νησιώτικοι | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσημερανό σας πιάτο,απο την Αργυρώ.)

Most Incredible Arctic Animals Attack | Snow Leopard vs Goat, Polar Bear...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.Ε.)

🍀 Στάχτη: Χρήσεις στον Κήπο - Τα Μυστικά του Κήπου(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας.)

176 Αγία Αγριππίνα 23 Ιουνίου απολυτίκιο subtitles(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους.)

Αγία Αγριππίνα - 23 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για την Αγία Αγριππίνα)

Happy Traveller στην Κεφαλονιά - Μέρος 2(Βόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα,και το Happy Traveller στην Ευρώπη,στον κόσμο και στην Ελλάδα.ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ.2.)

Οι Σταυροφορίες (1935) - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.(Για τους Εκλεκτούς του Ειδους,για τις Σταυροφορίες των Καθολικών.Καλή παρακολούθηση.)Καλό Απόγευμα.

21 Ιουνίου 2021

( ) ΥΜΝΟΙ ΕΣΠΕΡΙΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΙΧΩΝ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ-ΨΑΛΛΕΙ ...(Κλείουμε με Υμνους απο την Σημερινή Γιορτή της Αγίας Τριάδας,του Θ.Βασιλικού.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Γαριδομακαρονάδα Αντώνης!(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.απο τον Αντώνη.)

Πρέπει να προσπαθήσεις! Μια απίστευτα ελαφριά και νόστιμη συνταγή μελιτζ...(Μια ακόμα Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Παραδοσιακοί κολοκυθοκεφτέδες με Φέτα Χώτος.(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Συμπλήρωμα για το ΑυριιανόΜεσημεριανί σας πάτο.)

🥒 Αγγούρι: 7 μυστικά για την καλλιέργεια του - Τα Μυστικά του Κήπου(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας.2..)

Απολυτίκιο Αγ. Ευσεβίου επισκόπου Σαμοσάτων - 22 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Άγιος Ευσέβιος - 22 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Αγιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

H Οργή Του Αχιλλέως (1962) - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ. (720 ΗP).Ελληνική Ιστορική ταινεία,"Η Οργή του Αχιλλέα."Καλή παρακολούθηση.

20 Ιουνίου 2021

⭕ ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ-ΜΕΘΕΟΡΤΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ.Καλημέρα.Καλη καιΕυλογημένη Βδομάδα.

Ύμνοι στην Αγία Τριάδα(Κλείνουμε με Ύμνους στην Αγία Τριάδα,απο την Αγιορειτικη Κοινότητα.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Ψάρι πλακύ στο φούρνο με λαχανικά κ' Λαχανοσαλάτα(Η Εναλλακτική για Αυριο που Είναι του Αγίου Πνεύματος.Μπακαλιάρος με Λαχανικά)

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ(Μια κλασσική περίπτωση να μαγειρέψτε κοτόπουλο.Η Εναλλακτική σας Λύση.)

Κεράσι, γλυκό κουταλιού/Cherry, sweet.Maria's Greek Food(Ιδέες για να Φτιάξτε Γλυκό Κεράσι)

21 Ιουνίου: Του Αγίου Πνεύματος - Η Μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία!(Καθημερινό Εορτολόγιο)

Απολυτίκιο Αγίου Πνεύματος(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

🙀 Τρίγωνο αγάπης! 🐈 Συλλογή αστείων γατών και γατών για καλή διάθεση! 😸(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!(EΠΙKAIΡOTHTA.2.)Καλό Απόγευμα Κυρίες και Κύριοι.

19 Ιουνίου 2021

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε και τουτο το Σαββατόβραδο με Γ.Κοινούσης και "Ταξιάρχης")Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα,

Μάθε ποιος έχει Πνεύμα Άγιο - Το Ευαγγέλιο της Κυριακής(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Ε.Παραινέσεις και Συμβουλές απο τον Γέροντα.,για το Ευαγγέλιο της Αυριανής Κυριακής της Πεντηκοστής.)

Η δάφνη φεύγει-Ξεφορτωθείτε τους κάλους και το κότσι με ένα απλό αλλά ισ...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για υην Υγεία μας.)

Κυριακή της Πεντηκοστής (Ερμηνεία Ευαγγελίου) | Μητροπολίτης Λεμεσού Αθα...(ΟΜΙΛΙΑ στο Ευαγγέλιο στην Κυριακή της Πεντηκοστής,Ιωάν ζ 35-52,η 12,απο τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ.Αθανάσιο)

20 Ιουνίου: Της Πεντηκοστής - Γιατί είναι η γενέθλια ημέρα της Εκκλησίας...(Καθημερινό Εορτολόγιο)

ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ: ⛪✝🔔🙏ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ 20.6.2021(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

)

17 Ιουνίου 2021

Μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας (Napolitana) της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρ...(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο,απο την Αργυρώ.)

Γιουβέτσι με γαρίδες - Giouvetsi with prawns | Greek Cooking by Katerina(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιατο απο την Κατερίνα.)

Μαρμελάδα Κεράσι εξαιρετική από την Ελίζα #MEchatzimike(Mαθαινετε να Φτιάχνετε Σπιτικά Γλυκά.ΚεράσιΓλυκό,και Μαρμελάδα Κεράσι απο την Ελίζα.)

Άγιοι Λεόντιος Υπάτιος & Θεόδουλος - 18 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τους Αγίους απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Οι θησαυροί του Σολομώντα (2004) [HD 72op] ελληνικοί υπότιτλοι(Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η Ιστορικοθρησκευτική ταινεία της ημερας,Ταινείες για Όλη την Οικογένεια."Οι Θησαυροί του Σολομώντα.¨"Καλη παρακολούθηση.

Happy Traveller στην Αιτωλοακαρνανία (ΜΕΡΟΣ 1)Βόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα,και το Happy Traveller,στην Ευρώπη,στον Κόσμο και στην Ελλάδα.ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ.)

lion cub angry into human around video(Παρέα με τα Άγρια Θηρια.Ε.)

Σπιτική μαρμελάδα βερίκοκο/Homemade apricot jam.Maria's Greek Food(Iδέες και Λύσεις για Σπητική Μαρμελάδα της Μαμάς.Ε..)Καλό Απόφευμα Φίλες και Φίλοι μου.Καλή Πεντηκοστή.

16 Ιουνίου 2021

Οι ωραιότεροι ύμνοι της Παναγίας(Κλεινουμε με Υμνους στην Υπεραγία μας Θεοτόκο.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

το μυστικό για νόστιμα και νόστιμα ζυμαρικά κοτόπουλου που απευθύνονται ...(Μια ακόμα Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,με Κοτόπουλο.)

Γλυκό Κεράσι από την Ελίζα #MEchatzimike(Πως να Φτιάξτε Γλυκό Κεράσι απο την Ελίζα,Χθες Ειχαμε βαλλει Φραουλα,σήμερα βαζουμε Κεράσι,Εποχικό Γλυκό.)

Λαζάνια με Λαχανικά | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Ακη.)

Π.Ελπίδιος - Πως θα είναι το Χάραγμα τελικά(Παρέα με τον Γέροντα π.Ελπίδιο.Παρεναίσεις και Συμβουλές απο τον Γέροντα.)

Άγιοι Μανουήλ Σαβέλ & Ισμαήλ - 17 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τους Αγίους,Μανουηλ.Σαβέλ και Ισμαήλ.)

ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΠΟΠΟΒΙΤΣ . Η ΖΩΗ ΤΟΥ.(Η Θρησκευτική Ταινεία της Ημέρας.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ"Αγιος Ιουστίνος Πόποβιτ"Καλή παρακολούθηση.)

Happy Traveller στον Άγιο Ευστράτιο(Βόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα,και το Happy Traveller,στην Ευρώπη ,στον Κόσμο και στην Ελλάδα.ΑΗ ΣΤΡΑΤΗΣ.)

CUTEST Baby Tiger Videos That You Have To See - Cute Baby Animals(Παρέα με τα Αγρια Θηρία.Ε.baby Tiger)

25/26 Η ανάληψη του Ιησού στους ουρανούς.(μεταγλώττιση)Επικαιρη ταινεία ΚινΣχεδίων,για τους Μικρούς και Μεγάλους Φίλους μου,με θέμα την Ανάληψη του Χριστού.Καλό Απόγευμα Φιλες και Φίλοι μου.Καλή Πεντηκοστή.

Το "ξήγημα" του Ευαγγελίου - Ο φωτογράφος του Χωριού.Kαλημέρα.Καλή και Ευλογημενη Τετάρτη.(Λιγο Ρετρο και Επικαιρο Απο τον Φωτογράφο του Χωριου.Πως ηταν τότες Οι Λειτουργοί του Υψίστου.)

15 Ιουνίου 2021

Αγιο Ορος: Εξομολογείσθε Τω Κυρίω - Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας(Κλείνουμε με Υμνους απ τοΑγιο ΄Ορος.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

Φακές Σούπα | Άκης Πετρετζίκης(Μια ακόμα Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Άκη.)

Σπιτική μαρμελάδα φράουλα, αρωματική με πλούσια γεύση(Καλοκαίρικαι Φραουλες Φτιάξτε τες Γλυκο η Μαρμελάδα.Δείτε πως Φτιάχνεται απο την Κατερίνα.)

Φασολάδα | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Άκη.)

αγιος χριστοφορος ελπις φιλμ ταινια(Ταινείες για Όλη την Οικογένεια,με Ταινείες με Αγιολόγιο ,απο την ζωή και την δράση των Αγίων της Ορθοδοξίας μας)

Άγιος Τύχων - 16 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Άγιο Τύχωνα τον απο Αμαθούντος, απο τον Γέροντα .Αθανάσιο.)

16.06: Αγίου Τύχωνος Επισκόπου Αμαθούντος - Saint Tikhon, Bishop of Amathus(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους)

Αγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος(Η Ταινεια της ημέρας.Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ."Αγιος Γεώργιος."Καλή παρακολούθηση.)

Happy Traveller στα Καλάβρυτα | Ορεινή Αχαΐα(Βόλτα με τον Ευτύχη,την Ηλέκτρα,και το Happy Traveller,στον Κόσμο,στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.Ορεινή Αχαία.ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ.)

Mommy, we don’t want to wash!(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

Αντιμετώπιση τετράνυχου!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας.2)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

14 Ιουνίου 2021

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ(Κλείνουμε με Παράκληση στην Υπεραγία μας Θεοτοκο για τις Χαλεπές μέρες που περνάμε,)Καληνύχτα Καλό Ξημέρωμα.Καλή Βδομάδα.

Αντιμετώπιση βρωμούσας με φυσικό τρόπο(Χρησιμα και Ωφέλιμα για τον Κήπο σας)

Тигрица Скарлетт снова принесла показать малыша! Тайган Tigress Scarlett...(Παρέα με τ Άγρια Θηρία.ΤΙΓΡΗΣ.Ε.)

AVOCADO EGG SALAD | healthy salad for weight loss | keto salad | egg sal...(Το Συνοδευτικό για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,στα Αγγλικά.)

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ(Mια Ακόμα Εναλλακτική για τοΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Ευτύχη.)

Μαγειρέψτε το κοτόπουλο και τις πατάτες με αυτόν τον τρόπο το αποτέλεσμα...(H Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριαν'ο σας πιάτο.)

Όσιος Ιερώνυμος - 15 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Όσιο Ιερώνυμο.)

Απολυτίκιο Αγ. Ιερωνύμου - 15 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Το φτωχό κορίτσι . Μια αληθινή ιστορία .(Η Ταινεία της Ημέρας.Η ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ"το Φτωχό Κορίτσι".Μια Αληθινή Ιστορία.Καλη παρακολούθηση.)

HAPPY TRAVELLER ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ | full(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και τo Ηappy Traveller στην Ευρώπη,στον κόσμο,στην Ελλάδα.ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ.)

Η Νεομάρτυς Μοναχή Χερουβειμία (8/11/1998)Σύγχρονοι Άγιοι του Αιώνα μας.

Skorpios Island - Summer 1998(ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ και Οι Στάνες)Καλό Απόγευμα.Καλή Βδομάδα.

13 Ιουνίου 2021

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ(Κάτω τα Χέρια απο τους Έντιμους,και Αγωνιστές Μητροπολίτες.Συγχαρητήρεια Πανιερώτατε κ.κ.Νεόφυτε.Ιερώνυμε Ο Μόρφου δεν Είναι Χριστόδουλος)Καλημέρα με θέματα που καίνε.Καλή Βδομάδα

Ψαλμοί της Σιμωνόπετρας — Salmos de Simonopetra — Psalms of Simonopetra(Κλείνουμε για σημερα με Αγιορειτικους Ύμνους.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Καλή Βδομάδα.)

The story of the lion man Oleg Zubkov and his lion Lord(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.Ε.)

Politischios.gr: Κριθαρότο θαλασσινών από τον Μ. Κεφαλονίκα(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Μ.Κεφαλονίκα.)

Ρεβύθια σούπα λεμονάτα με ταχίνι της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σαε πιάτο,απο την Αργυρώ)

Σουσαμόπιτα Επ. 64 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Για το Επιδόρπιο σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,και Οχι μονο,απο τον Άκη.)

Προφήτης Ελισσαίος - 14 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Αγιο προφήτη Ελισσαίο)

ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΠΟΠΟΒΙΤΣ . Η ΖΩΗ ΤΟΥ.(Καθημερινό Εορτολόγιο.)

El Cid 1961 - Με τον Charlton Heston(Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ .Η Ταινεια της Εβδομάδας"ΕΛ ΣΙΝΤ" Καλή παρακολούθηση.)

10 Τροφές Για Υγιεινό Πρωινό - Τι Να Προτιμήσετε & Να Αποφύγετε!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία σας.)

Happy Traveller στην Ουγκάντα Μέρος 3(Βόλτα με την Ηλέκτρα ,τον Ευτύχη ,και το Happy Traveller,στην Ελλάδα στην Ευρώπη,στον κόσμο.ΟΥΓΚΑΝΤΑ.3.και Εξωτερική Ιεραποστολή.ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.)

Μαργαρίτα Νικολαΐδη | Η πρώτη Ελληνίδα #MasterChef(ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ:Η Συμπατριώτισσα που μας,Συγκίνησε με την ταπεινότητα και την Πρωτιά της.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου

12 Ιουνίου 2021

Όχι στο διχασμό(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Πνευματικές Συμβουλές κα Νουθεσίες πάνω στο Ευαγγέλιο (Ιωάν.ιζ 1-13)της Αυριανής Κυριακής,των εν Νικαία 318 Θεοφόρων Πατέρων της Α Οικουμενιικής Συνόδου)Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.Καλό Εκκλησιασμό

Ιερά Ακολουθία του Όρθρου της Κυριακής των Πατέρων(Κυριακή σήμερα και η Εκκλησία μας Εορτάζει την Συναξη των 318 Θεοφόρων Πατέρων της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας μας,στην Α Οικουμενική Σύνοδο.Παρακολουθείστε Ζωντανά τον Ορθρο.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε με Χριστιανικά τραγούδια Γ.Κοινούσης,και Ταξιάρχης,για ενα ακόμα Σαββατόβραδο.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.

πάστα αμυγδάλου με κρέμα λαχταριστή εύκολη στο σπίτι μας στο σπίτι μας a...(Το Επιδόρπιο σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,και Όχι μόνο.)

Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο λεμονάτο | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Αργυρώ)

Διατηρήστε άθικτες τις φράουλες για 1 έτος με αυτήν τη μέθοδο!(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Κουζίνα σας.)

Μέσω αναξίων ιερέων τελειοποιούνται τα Μυστήρια από το Άγιο Πνεύμα, αρκε...(OMIΛΙΑ για τους Πατέρες της Α Οικουμενικής Συνόδου,απο τον Θεολόγο Καθηγητή κ.κ.Ευάγγελο Ρωσσόπυλο.)

Αγία Ακυλίνη - 13 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για την Αγία Ακυλήνη.απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

π. Θεόδωρος Ζήσης - Η σπουδαιότητα της Α' Οικουμενικής Συνόδου (video - ...(ΟΜΙΛΙΑ απο τον πρωτοπρ.π.Θρεόδωρο Ζήση για την Αυριανή Κυριακή, Ιζ 1-13 Ιωάννου, των Αγίων 318 Θεοφορων Πατέρων της Α.Οικουμενικής Συνόδου.)

Summer Vlog Tour #16 Μήλος(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Travellers,στον Κόσμο,στην Ευρώπη,και στην Ελλάδα.ΜΗΛΟΣ.Sumer vlog.)

Jane Eyer (1970) - EΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ .(Ταινείες για Όλη την Οικογένεια."Τζαίην Έυρ¨"Η Ταινεία της ημέρας.Η Ταινεία του Σαββατοκύριακου.Καλή παρακολούθηση.)

Four PLUSH kittens are exploring their new home 🥰(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)Καλό Απόγευμα Φίλες και Φίλοι μου.

11 Ιουνίου 2021

Εμβόλιο: Αυτή είναι η επίσημη θέση της Εκκλησίας(Παρέα με το Γέρουτα π.Νεκτάριο.Πνευματικές Συμβούλες και Νουθεσίες απο τον Γέροντα.)Καληνυχτα.Καλό ξημέρωμα.ΚαλόΣαββατοκύριακιο

Λαβράκι στο φούρνο Επ. 49 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σαε πιάτο.απο τον Άκη.)

Ομελέτα | Master Class By Chef Panos Ioannidis(Η Εναλλακτικη σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Πανο ΙΩΑΝΝΙΔΗ.)

)

Η πιο εύκολη Τούρτα Παγωτό Ferrero - Ferrero Rocher Ice Cream Cake(το Επιδόρπιο σα,η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,αλλα και για το Σαββατοκύριακο.)

We’re Going On A Bear Hike(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.Ε.)

ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜ ΣΩΓΙΕΡ.(Ταινείες για Μικρούς και Μεγάλους"Οι Περιπέτειες του Τομ Σώγερ"Καλή παρακολούθηση.)

ΑΓΙΟΣ ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ - 12 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ,Βίος και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Όσιος Ονούφριος - 12 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο για τον Όσιο Ονούφριο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Happy Traveller στη Λήμνο - Μέρος 2(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller,στην Ευρώπη,και τον Κόμο και την Ελλάδα.ΛΗΜΝΟΣ.2.)

Παράκληση για τους ΑΣΘΕΝΕΙΣ - Αγίου ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ(Παράκληση για Όλους τους Ασθενείς για τον Σημερινό Εορταζόμενο Άγιο Λουκά τον Άνάργυρο Ιατρό.Να Έχουμε την Ευλογια και την Προστασία του.)

10 Ιουνίου 2021

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ - ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ(ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΕΙΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ)Καληνύχτα..Καλό Ξηνέρωμα.

Γίγαντες στη χύτρα ταχύτητας | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,απο τον Άκη.)

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑΙΑΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ(Καθημερινό Εορτολόγιο)

Ἀπολυτίκιο, Κοντάκιο καί Μεγαλυνάριο ἁγίου Λουκᾶ τοῦ ἰατροῦ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Άγιοι Βαρθολομαίος & Βαρνάβας - 11 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γεροντα π.Αθανασιο για τον Άγιο Βαρθολομαιο και Βαρνάβα.)

11.06: Αγίων Αποστόλων Βαρθολομαίου και Βαρνάβα - Holy Apostles Bartholo...(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ,με Υποτίτλους.)

Άγιος Λουκάς ο Ιατρός (Ρωσική ταινία)Αν και γιορτάζει Αυριο απο Σήμερα Ανέβάζω την ταινεια για τον Αγιο Λουκά τον Ιατρό.Ρωσσική ταινεία.Καλή παρακολούθηση.

Happy Traveller στη Λήμνο | Μέρος 1(Βόλτα με την Ηλέκτρα ,τον Ευτύχη,και το Happy Traveller στην Ευρώπη,στον Κόσμο και στην Ελλάδα.ΛΗΜΝΟΣ.)

big cats compilation(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.Ε.)

Η Ανάληψη του Κυρίου από τον Ανανία Κουστένη(Σημερινά και Όχι μόνο.Απο την μεγάλη Γιορτη της Ανάλληψης του Κυρίου μας,με τον Μακαριστό Αρχιμ/τη π.Ανανία Κουστένη.)Καλό Απόγευμα..Χρόνια μας Πολλά.

09 Ιουνίου 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ!!ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ-Π.ΕΛΠΙΔΙΟ για τον Μεγαλύτερο ΔΙΩΓΜΟ που εχει...(Παρέα με τον Γέροντα π.Ελπιδιο.Παρενέσεις και Συμβουλές και Προφητείες απο τον Γέροντα..)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Πέμπτη.

ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ - ΑΓΓΕΛΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ(Κλείνουμε με Αγιορείτικους Βυζαντινούς Ύμνους.)Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.

Γαριδομακαρονάδα | Άκης Πετρετζίκης(Μια ακόα Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες | Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ | 12/02/...(Μια ακόμα Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Ακη.)

Το Αυτοκρατορικό Κοτόπουλο (Imperial Piccata Chicken) | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το Αυριανόμεσημεριανό σας πιάτο απο τον Άκη.)

Strawberry frozen yogurt στο λεπτό (Το Επιδόρπιο για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.Το γλυκο της Πέμπτης,και της Βδομάδας)

Kitten Coco MET her four Brothers(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

SOUTH AFRICA rhino baby is "challenging" his father, Kruger national park(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.Ε.)

Ξηροί καρποί: Ποια είναι η ιδανική επιλογή για το ζάχαρο και την καρδιά(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)

π.Θεόδωρος Ζήσης, Η δεσποτική εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου ημών Ιησού ...(ΟΜΙΛΙΑ για Ένα απο τα Μεγαλύτερα γεγονότα της Ορθοδοξιας μας,της Ανάλληψης του Χριστού μας,απο τον πρωτοπρ.π.Θεόδωρο Ζήση.)

+ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ+(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Ανάληψη του Κυρίου - 39 ημέρες μετά το Πάσχα - Βίοι Αγίων(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο για τον Άγιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Malta Story 1953 - Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ(Η Ιστορική πολεμική τανεια της Εβδομάδας,"Η Μεσόγειος Φλέγεται"Καλή Παρακολούθηση.)

Happy Traveller στην Ουγκάντα | Μέρος 2(Βόλτα με την Ηλέκτρα τον Ετύχη και το Ηappy Traveller,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη και στον Κόσμο.ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ.2.)

Заботливая тигрица Скарлетт с малышами. Тайган. Caring tigress Scarlett ...(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.)

ΟΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.....(ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΗΤΙΚΟ-ΕΘΝΟΑΠΑΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ.2)Καλό Απόγευμα.

08 Ιουνίου 2021

Kανών Αναστάσεως Κελλί Αγ Ιωάννου Καρυές Άγιον Όρος(Κλείνουμε με Πασχαλινούς Ύμνους,Οι τελευταίοι για Φέτος.)Χριστός Ανέστη. .Καλό ξημέρωμα.

Νηστίσιμο και Δροσερό Γλυκό Ψυγείου Σοκολάτας (Χωρίς Μίξερ) #νηστισιμο(Η Εναλλακτική σας Λύση για Νηστήσιμο γλυκό,το Επιδόρπιο για τις vsgan μέρες της βδομάδας)

Ελληνική Μακαρονάδα με Θαλασσινά | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτικη για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,απο τον Ακη.)

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο της Αργυρώς| Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Για το Επιδόρπιο σας το Καλοκαιριινό γλυκό σας,και για το ΑυριανόΜεσημεριανόσας πιάτο απο την Αργυρώ.)

Φασολάδα | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

The Grizzly and the Tabby cat(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.Ε.)

Το ύπουλο σχέδιό τους...(Παρέα με τον Γέροντα π.Νεκτάριο.Πνευματικέες Συμβουλές και Νουθεσίες απο τον Γέροντα.)

Άγιος Κύριλλος - 9 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για το Άγιο Πατριάρχη.Κύριλλο Αλεξανδρείας)

Απόδοση Εορτής του Πάσχα - Τετάρτη 6ης Εβδομάδας Πάσχα - Βίοι Αγίων(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο για την Απόδοση του ΠΑΣΧΑ,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

ΛΟΥΣΤΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ, 1946, τού Βιττόριο Ντε Σίκα (ελληνικοί υπότιτλοι)Κοινωνική Ταινεία,πως Φεροτανε στα παιδια στην Περίοδο της Φασιστικής Ιταλίας."Λούστρος Παπουτσιών.Καλή παρακολούθηση)

Happy Traveller στα Τζουμέρκα(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη,το Happy Traveller,στην Ευρώπη,στον κόσμο και στην Ελλάδα.ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ.)

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΩΡΤΖΑΚΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας.2.)

Πατήρ Σεραφείμ Ζαφείρης (video) - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΟΥ...(...και η Φιμωμένη ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας)Καλό Απόγευμα.Χριστός Ανέστη.

07 Ιουνίου 2021

Όλα Τα Παραδοσιακά Νησιώτικα (90 Τραγούδια) | Non-Stop Mix(Κλείνουμε τοπικα παραδοσιακά Νησιωτικα Ανοίγουμε την Καινούργια μέρα με Νησιώτικα,)Καλή και Ευλογημένη Τριτη.Χριστός Ανέστη.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟΙ ΥΜΝΟΙ(Κλείνουμε σήμερα και μέχρι την Τετάρτη με Πασχαλινους Ύμνους)Χριστος Ανέστη.Καλό ξημέρωμα.Καλή βδομαδα.

Απίθανες πατάτες γεμιστές στο φούρνο - Stuffed potatoes baked in the oven(Μια ακόμα Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.)

Πέρκα στο φούρνο - Paxxi E93(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο αποτην Ειρήνη και το Paxxis)

Γεμιστά με κιμά και ρύζι στο φούρνο από την Ελίζα και εκδρομή στο Λατσί ...(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ελίζα.)

Κλάδεμα τομάτας κ δέσιμο στον πάσσαλο στήριξης.(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας.)

Αγία Καλλιόπη - 8 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο για την Αγία Καλλιόπη)

8 Ιουνίου: Άγιος Θεόδωρος: Ανακομιδή λειψάνων - Ο Ρωμαίος Στρατηλάτης κα...(Καθημερινό Εορτολόγιο)

Happy Traveller στην Κέρκυρα - Μέρος 1 - FULL(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller, στην Ευρώπη,στον Κόσμο στην Ευρώπη,και στην Ελλάδα.ΚΕΡΚΥΡΑ)

At War With The Army (1950) Στον Πόλεμο Με Τον Στρατό(Γέλιο με την Σέσουλα με το Αξέχαστο ΔίδυμοΤζέρυ Λούις-Ντίν Μάρτιν)Καλή παρακολούθηση

Переправа, переправа!..(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ,και τα Μικρα της.)

Ξεκίνησε Καινούργιος Διωγμός Εναντίον Της Πίστης Μας | ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ(Παρέα με τον Γέροντα π.Ελπίδιο.Παραινέσεις ,Συμβουλές και Νουθεσίες απο τον Γέροντα)Καλό Απόγευμα.Καλή Βδομάδα.Χριστός Ανέστη.

06 Ιουνίου 2021

Υπεραγία Θεοτόκε - Γιώργος Κοινούσης(Κλεινουμε με Γ.Κοινούσηςκαι "Υπεραγια Θεοτόκο Σώσον ημάς")Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.

Ρεβιθάδα με θυμάρι, λεμόνι & πιπεριές | Yiannis Lucacos(για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Γιάννη.)

Πένες με Τόνο | Άκης Πετρετζίκης(Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Η τύφλα της Υποκρισίας! π.Αντώνιος 06.06.21(Παρέα με τον π.Αντώνιο σχετικά με το Ευαγγέλιο της Σημερινής Κυριακής. )

Εργασίες τον Ιούνιο στον κήπο(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας.2.)

Амурский Тигр против Бурого Медведя / Кто Победит?(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.ΤΙΓΡΗΣ.ΑΡΚΟΥΔΑ.)

Όσιος Παναγής Μπασιάς - 7 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑκαι Βιος με Απολυτίκια για τον Όσιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Απολυτίκιο Αγ. Θεοδότου του εν Αγκύρα - 7 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ)

Eleni(ΙΣΤΟΡΙΚΗ)Απο την Εποχή του Συμοριτοπόλεμου στην Ελλάδα.Η Ταινεια του Σαββατοκύριακου.

HAPPY TRAVELLER - ΠΑΡΓΑ / ΠΑΞΟΙ / ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ | FULL(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller.στον κόσμο,στην Ευρώπη,και στην Ελλάδα.ΠΑΡΓΑ/ΠΑΞΟΙ/ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ .)

ЛЬВИЦА-АВТОЛЕДИ навсегда останется в памяти людей!!!(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.Ε.)Καλό Απόγευμα.Χριστός Ανέστη.

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ-ΛΙΤΑΝΕΙΑ.(Β)Το β Μέρος από την Περιφορά της Αγίας Εικόνας του Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου,που τοτες Επιτρεπόταν δεν Είχανε βέβαια Εφευρεθεί τα Κορωναικα και Καταργείται στην Ουσία η Λιτανεία με Αμμεση Επαιτιοτητι των Σεβασμιων Αρχιιερεων και Ιερέων η Οικουμενιστων θαλεγα ποιο απλά σήμερα Μετά από την Λιτανεία ακολουθούσε το Κισκεσι.Και του Χρόνου να Είμαστε Ελεύθεροι να τα γιορτάσουμε κανονικά και χωρίς Μάσκες και τα λοιπά.Χρονια Πολλά Χριστός Ανέστη )

05 Ιουνίου 2021

Κυριακή του Τυφλού (Ερμηνεία Ευαγγελίου) | Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος(ΟΜΙΛΙΑ του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσου κ.κ.Χρυσοστόμου,για το Σημερινό Ευαγγέλιο Ιωάννου θ 1-38)Χριστός Ανέστη.

Αυτοί θα μας τρελάνουν! Ο Σρόιτερ χωρίς μάσκα στην Μύκονο επειδή... ;(Καλημερίζοντας την ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ με τον Θανάση Κόκαλη.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογημένη Κυριακή.

Ταξιάρχης - Γιώργος Κοινούσης(Κλείνουμε με Χριστιανικά τραγούδια,Γ Κοινούσης και "Ταξιάρχης".,Όπως κάθε Σαββατόβραδο.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη,

Амурский Тигр убивает Льва, который стал на его Пути / Лев против Тигра(Παρέα με τα Άγρια Θηρία.Ε.)

Κοτόπουλο στη γάστρα με ρύζι | Συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο απο τον Λευτερη Λαζαρου,με κοτόπουλο.)

Ρυζόγαλο | Yiannis Lucacos(Το Επιδόρπιο για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,αλλα και του Σαββατοκύριακου,και Όλων των Αρτήσιμων ημερών)

Απολυτίκιο Αγ. Ιλαρίωνος του Νέου - 6 ΙΟΥΝΙΟΥ(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Όσιος Ιλαρίων - 6 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βίος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Όσιο Ιλαρίωνα)

The Life Of Jesus Christ - LDS - Full Movie - Best Quality...(Η Ταινεία της Ημέρας.Η Ταινεία ,Επίκαιρη λόγω Ο,τι Τετάρτη Ειναι η Απόδοση του ΠΑΣΧΑ,και του Σαββατοκύριακου,με πολλαπλούς υποτίτλους.)

Happy Traveller in Kos (Celestyal Cruise Stop)Βόλτα στην Ευρώπη,με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη,και το Happy Traveller,στην Ευρώπη, στον Κόσμο,και στην Ελλάδα.ΚΩΣ.Το Νησί των Φίλων μου.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟ ΜΑΚΡΗ - ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΧΡΙΣΤΟΝΥΜΦΗ | Ορθόδο...(ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΓΙΟΙ.2.)

🍀 Βασιλικός: 10 μυστικά για τη φροντίδα του - Τα Μυστικά του Κήπου(Xρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας)Καλό Απόγευμα.Χριστος Ανέστη.

04 Ιουνίου 2021

Αναστάσεως ημέρα-Πέτρος Γαϊτάνος(Κλείσαμε με Αναστάσιμους Υμνους.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα,

OMG! 😂 Best Funny Cat Videos Of This Week / 🧡 Funny Cat Moments 🐱 Super ...Χιουμοριστικά Στιγμότυπα με τις παιχνιδιαρικες Γατούλες )

10 ΣΟΥΠΕΡ τροφές για υγιεινή διατροφή! | InMedHealth(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)

Τσιπούρες στο φούρνο με λαχανικά!! | kritonas alexia(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,Ψάρια στον Φούρνο με Λαχανικά για το γευμα του Σαββάτου.)

Τώρα μαγειρεύω κοτόπουλο μόνο με αυτόν τον τρόπο! Απίστευτα ΔΙΑΦΟΡΑ!(Το πιάτο της Κυριακής και πως να το μαγειρέψτε το κοτόπουλό σας.)

Γιαουρτογλυκό στο πι και φι χωρίς μίξερ με τον  @Γιάννος Βαλιάνος  | Αργ...(Το Επιδόρπιο για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,και γενικά για τοις Αρτήσιμες μέρες της Εβδομάδας,απο τον Γιάννο)

Καρδιές που χτυπούν για την Ελλάδα | 200 χρόνια από την Επανάσταση(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ-ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ.2.)

Άγιος Μάρκος o εν Χίω - 5 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τον Άγιο Μάρκου απο την Χιο,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο.)

05.06: Αγίου Δωροθέου - Saint Dorotheus(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ με Υποτίτλους.)

HAPPY TRAVELLER στη ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ | Μέρος 2 | FULL(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη,και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη,στον Κόσμο.Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ.2.)

Άγιος Λουκάς ο Ιατρός (Ρωσική ταινία)Η ΘΡΗΣΚ.ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η Θρησκ.Ταινεία της Εβδομάδας."Ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός."(Ρωσική ταινεία)Καλή παρακολούθηση.)

Happy Traveller στην Ουγκάντα Μέρος 1 | Entebbe / Kampala / Jinja(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη,και το Happy Traveller,στην Ελλάδα,στην Ευρώπη,στον Κόσμο.ΟΥΓΚΑΝΤΑ(Μια απο τις Χωρες με την Εξωτερική Ιεραποστολή,στο Ζενίθ.)

САМЫЙ ГИГАНТСКИЙ ТИГР В МИРЕ! Невероятная история Амурского тигра. Giant...(ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΙΡΙΑ.ΤΙΓΡΗΣ,ΑΡΚΟΥΔΑ..)

Παναγία Κορφιώτισσα: Ένα ακόμα Ελληνικό μοναστήρι με καταπληκτική θέα. Σ...(IΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ και ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.)Καλό Απόγευμα.Καλό και Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.Χριστός Ανέστη.

03 Ιουνίου 2021

Κάθε βράδυ - Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ (με κείμενο, σύντομη) - Για να...(Κλείνουμε με Συντομη παρακληση στην Πανσγία μας.)Καληνύχτα.Καλό ξημέρωμα.Καλό Π.Σ.Κ.Οχι σε Νεα Τοπικα Λογντάουν.

Ρεβιθάδα | Άκης Πετρετζίκης(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο τον Άκη.)

Κολοκυθόπιτα. Πανεύκολη, οικονομική και πεντανόστιμη!(Το Επιδορπιο για το Αυριανόμεσημεριανό σας πιάτο.)

Για Αυτό, Να Μην Πίνετε Γάλα! [ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ](Xρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)

Απολυτίκιο Αγίων Μάρθας και Μαρίας. 4η IOYNIOY(ΥΜΝΟΙ και ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΑ.)

Αγίες Μάρθα & Μαρία - 4 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο,για τίς Αγίες,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

02 Ιουνίου 2021

Ἡ πνευματική διαθήκη τοῦ ἁγίου Λουκᾶ τοῦ ἰατροῦ(Βαδίζοντας για το Πρωινό της Πέμπτης,ας δούμε κάτι με τον Άγιο μας Λουκά τον Ιατρό που πρέπει να γνωριζετε.)Καλημέρα.Καλή και Ευλογογημένη. Πέμπτη.

ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ † ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΝΟΥΣΗΣ(Κλείνουμε με Χριστιανικά τραγούδια και "Χωρίς ΘΕΟ")Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.

Κλάδεμα τομάτας κ δέσιμο στον πάσσαλο στήριξης.(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για τον κήπο σας.)

Πατάτες γιαχνί με μελιτζάνες της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου(Μια ακόμα Εναλλακτική σας,Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Αργυρώ.)

Γλυκό του κουταλιού κεράσι(Ιδέες και Λύσεις για Γλυκό του Κουταλιου Κεράσι,Εποχικόν και πως Φτιάχνεται.)

ψάρι με ελιές στο φούρνο από τον Γέροντα Παρθένιο(H Εναλλακτική σας για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο.,απο τον Γέροντα π.Παρθένιο.)

Πεντανόστιμο Λαβράκι στο φούρνο με πατάτες και λαχανικά. Μια εύκολη συνταγή(Για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το Paxxis)

Happy Traveller στα FIJI - part 2(Bόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη και το Happy Traveller στην Ελλάδα,στην Ευρώπη και στον Κόσμο.Ν.FITji.2.)

Άγιοι Λουκιλλιανός & Παύλη - 3 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτίκιο απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο,για τον Άγιους Λουκιλλιανου και Παύλης)

Αγ. Λουκάς - Ο Ιατρός ο Ρώσος [μέρος 2](Η Ταινεία -Νυοκυμανταιρ,Συνέχεια"Ο Άγιος Λουκάς Ο Ιατρός."2.Ολοκληρωμένη την ταινεία,σε Αλλή μας Συνάντηση.Να Εχουμε την Ευλογία και την Χάρη του.)

Αγ. Λουκάς - Ο Ιατρός ο Ρώσος [μέρος 1]("Αγιος Λουκάς ο Ιατρός σε δυο Μερη,σε Στύλ Ντοκυμαντερ,η ΤΑΙΝΕΙΑ.Να Έχουμε την Ευλογία του.Καλή παρακολούθηση.)

Summer Vlog Tour #3 Πάμε Κρουαζιέρα!(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη,και το Happy Traveller στην Ελλάδα,στην Ευρώπη,και στον κόσμο.summer vlog.3.)

😸 Best Funny Cat Videos Of This Week / 💗 Funny Cat Moments 🐱 Super Laugh...(Χιουμοριστικά Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.Ε.)

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ | Ορθόδοξο μονοπάτι("Απο ΘΕΟΥ Άρξασθαι.."(Αγιογραφικά Ενός απο τους ποιο θαυματουργούς Αγίους του Ορθόδοξου Χριστιανικού Ημεροογιου.Αγιος Ιωάννης ο Ρώσσος)Καλό Απόγευμα.Χριστός Ανέστη.

ΑΓΙΟΝ ΠΑΣΧΑ - ΨΑΛΛΕΙ ΧΟΡΟΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ | Ορθόδοξο μονοπάτι(Ξημερώνοντας η Αυριανή μέρα προχωρουμε με ΠασχαλινουςΑναστασιμους΄Υμνους)Kαλημερα.Καλη και Ευλογημένη Τετάρτη.Χριστός Ανέστη.

01 Ιουνίου 2021

Αναστάσημα Ευλογητάρια-Ψάλλει η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου(Κλείνουμε με Αναστάσιμους Ύμνους,και για την περιοδο που διανυουμε.)Καλό και Ευλογημένο Μήνα.Καληνύχτα.Καλό Ξημέρωμα.Χριστός Ανέστη.

4 ΕΥΚΟΛΑ Νηστίσιμα Γλυκά - 4 Famous Vegan Desserts (Recipes)Και η Γλυκάρα σας που μπορειτε να την Έχετε κάθε Τετάρτη και Παρασκευή,αλλά και για Αύριο,Πρώτα ΘΕΟΣ,Φτιάχτε την .

Κριθαρότο με γαρίδες γεμάτο θάλασσα - Paxxi Ε50 - Orzo with shrimps full...(Μια ακόμα Εναλλακτική για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το Paxxis)

Σαλάτα με φασόλια μαυρομάτικα Επ.43 | Kitchen Lab TV | Άκης Πετρετζίκης(Το Συμπλήρωμα για το ΑυριανόΜεσγμεριανό σας πιάτο απο τον Άκη.)

Ρεβιθάδα με θυμάρι, λεμόνι & πιπεριές | Yiannis Lucacos(Μια διαφορετική Εναλλακτική σας Λύση,με ρουβίθια απο τον Γιάννη.)

Ρεβύθια λεμονάτα σούπα - Paxxi (Ε216)Η Εναλλακτική σας Λύση για το ΑυριανόΜεσημεριανό σας πιάτο,απο την Ειρήνη και το Paxxis

❌ χρήσιμα ζουζούνια και μέλισσες πως να τος κρατήσουμε παραπάνω | #ταμυσ...(Χρήσιμα και Ωφέλιμα γιατον κήπο σας)

Best Funny Cat Videos OF APRIL 😹/ Funny Cats 😻/ Time to Laugh Now 😂(Χιουμοριστικα Στιγμιότυπα με τις παιχνιδιάρικες Γατούλες.)

"Άγιος Κωνσταντίνος ο εξ Αγαρηνών" (02/06) - Ραδιοφωνική εκπομπή ΜΥΡΙΠΝΟ...(Καθημερινό Εορτολόγιο)

Άγιος Νικηφόρος ο Ομολογητής - 2 Ιουνίου - Βίοι Αγίων - Εορτολόγιο(ΟΜΙΛΙΑ και Βιος με Απολυτικιο,για τον Αγιο Νικηφόρο Κωνσταντινουπόλεως,απο τον Γέροντα π.Αθανάσιο)

Κβο Βάντις (2001) [HD 720p] ελληνικοί υπότιτλοι(Ξαναανεβάζω πάλι την Ιταλικής Παραγωγής ταινείας μιας και σήμερα Εχουμε Πρωτομηνιά,"KBO ΒΑΝΤΙΣ"Καλή παρακολούθηση.)

Happy Traveller στη Λευκάδα | Μέρος 2(Βόλτα με την Ηλέκτρα,τον Ευτύχη,και το Happy Traveller,στην Ευρώπη,στον κόσμο,στην Ελλάδα.ΛΕΥΚΑΔΑ)

Γιατί Δεν Κάνει Να Πίνετε Νερό Την Ώρα Του Φαγητού;(Χρήσιμα και Ωφέλιμα για την Υγεία μας)

«Η σπίθα της Επανάστασης άναψε στον Μοριά»(ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ-ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΑ.)Καλό Απόγευμα.Καλό Μηνα.Χριστός Ανέστη.